- 8 Nisan 2009
- 2.433
- 2.046
- 773
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Valla anlamasakta olurmuş zaten bu rezil şeyi... nasıl bir aile bu yahu..Hiçbir şey anlamamissiniz konudan. Masallah
Yengemin eltisinin kocasi yani abim yani kaynı ile yengemin abisinin karısı birlikteydi.gözüm kanadı resmen düzeltme de bile zar zor anlamaya çalıştım ama iğrenç olaylar dönüyor kimin eli kimin koynunda Allah yardım etsin
Yengemin eltisinin kocasi yani abim yani kaynı ile yengemin abisinin karısı birlikteydi.
AbisiKüçük yengenizin kocası sizin neyiniz oluyor?
Bence katil uşak ☺Şimdi olayda 1 adet koca 2 elti 1 abi 1 abinin karısı bir de aşçı pardon komşu var. Bunlardan koca olanı karısını eltilerden birinin abisin karısıyla aldatıyor ama kim görüyor kim tehdit ediyor çok çözemedim
Bu konuyu anlamadığım için kendimle gurur duyuyorumHiçbir şey anlamamissiniz konudan. Masallah
Siz y
Değişen bir şey olmamış ama fiilimsi olan cümlede virgül olmaz zaten .siz istediğiniz kadar duzenleyin anlamak için kafa yormaya n yine anlamıcaktir. Çünkü daha elti yenge abi ne bu kavramları bilmeyen insanlar var yenge diyorum dayının karisi mı diyorlar dayı amca karısı olsa paranteze belirtirim zaten bosverin. : )Eşimle yaz tatili için doğup- büyüdüğüm şehre gittik. Eşim öz abim Mehmetle sohbet ederken diğer abim, Mehmetin bir kadınla görüştüğünü anlatmış .
Akşam ben, eşim ve büyük yengem emel , oturup havadan sudan konuşurken küçük yengem Kadriye, dişim ağrıyor diye yanımıza geldi. Diş ağrısı için ne yapabiliriz diye uğraştık ve gitti . Eşim, Kadriye ye üzülüyorum deyince biz üstüne gittik niye diye ve diğer abim eşime, Mehmet'in bir kadınla görüştüğünü ve kadriyenin bu durumu hiç hakketmediğini diğer abimin , Mehmet abimin çok yanlış işler peşinde olduğunu ona söylemiş ve eşim vicdanen rahatsız hissettiğini bize söyledi. Eşim konuyu biraz daha detaylı anlatınca büyük yengem emel, Mehmet abimin görüştüğü kadının emelin öz mu öz abisi olan hayrinin karısı meral (aynı zamanda amcası kızı) olduğunu anlıyor..
Tabii olaylar patladı kavgalar vs. Oraları hiç anlatmiyorum zaten . Dallasa döndü . Emel olayı benim eşimden öğrendiğini söylemedi. Eşim bir boş boğazlık yaptı o durumlar içinde, eşim de arada yansın istemedik ama gelin görün ki yengem sanki ailedeki herkesin fişini ben çekerim elimde koz var gibi bize şaka yollu söylerim ederim diyor .. şimdi Kadriye ve abim Mehmet, emelin bu olayi eşimden duyduğunu bilmiyor komşu görüp emele haber vermiş gibi biliyorlar . Ben abim mehmete ve kadriyeye emel esimden duydu diye söylemek istiyorum söylesem mi napsam bilemedim ..
Düzenleme yaptım, anladığım kadarı ile olay örgüsü böyle gelişmiş. Konu sahibesinin yazdıklarına biraz virgül nokta ekledim :)
Düzenlemede kişileri de karistirmissiniz zaten : ) diğer abimin olayla hiç ilgisi yok.Eşimle yaz tatili için doğup- büyüdüğüm şehre gittik. Eşim öz abim Mehmetle sohbet ederken diğer abim, Mehmetin bir kadınla görüştüğünü anlatmış .
Akşam ben, eşim ve büyük yengem emel , oturup havadan sudan konuşurken küçük yengem Kadriye, dişim ağrıyor diye yanımıza geldi. Diş ağrısı için ne yapabiliriz diye uğraştık ve gitti . Eşim, Kadriye ye üzülüyorum deyince biz üstüne gittik niye diye ve diğer abim eşime, Mehmet'in bir kadınla görüştüğünü ve kadriyenin bu durumu hiç hakketmediğini diğer abimin , Mehmet abimin çok yanlış işler peşinde olduğunu ona söylemiş ve eşim vicdanen rahatsız hissettiğini bize söyledi. Eşim konuyu biraz daha detaylı anlatınca büyük yengem emel, Mehmet abimin görüştüğü kadının emelin öz mu öz abisi olan hayrinin karısı meral (aynı zamanda amcası kızı) olduğunu anlıyor..
Tabii olaylar patladı kavgalar vs. Oraları hiç anlatmiyorum zaten . Dallasa döndü . Emel olayı benim eşimden öğrendiğini söylemedi. Eşim bir boş boğazlık yaptı o durumlar içinde, eşim de arada yansın istemedik ama gelin görün ki yengem sanki ailedeki herkesin fişini ben çekerim elimde koz var gibi bize şaka yollu söylerim ederim diyor .. şimdi Kadriye ve abim Mehmet, emelin bu olayi eşimden duyduğunu bilmiyor komşu görüp emele haber vermiş gibi biliyorlar . Ben abim mehmete ve kadriyeye emel esimden duydu diye söylemek istiyorum söylesem mi napsam bilemedim ..
Düzenleme yaptım, anladığım kadarı ile olay örgüsü böyle gelişmiş. Konu sahibesinin yazdıklarına biraz virgül nokta ekledim :)
Yengemin eltisinin kocasi yani abim yani kaynı ile yengemin abisinin karısı birlikteydi.
Bin türlü anlattım yine anlaşılmadı sorun bende değilmiş sevindim şu an . Siz kavram karmaşası yaşıyorsunuz Ali ile Ahmet'i anlıyorsanız Ali ile Ahmet'in babasinin üvey babasının karısı gibi ilintili cümlelerin de anlaşılmasını bekliyor insan ama nafile boş verelim konu anlamaya çalışmak yerine benimle cene yarışı yapılıyorsa zaten olay orda bitmiştir .malesef anlatma yetiniz hiç yok yazdıklarınızı okuyor musunuz hiç edat bağlaç karmakarışık
Senin iki abin var iki de yengen varmalesef anlatma yetiniz hiç yok yazdıklarınızı okuyor musunuz hiç edat bağlaç karmakarışık
Bir tablo vardı onu ilk sayfaya ekleseniz olmaz mıSenin iki abin var iki de yengen var
Ali abin -ayse ile
Ahmet abin-fatma ile evli olsun
Ali Ayşe'yi Fatma'nın yengesiyle aldatıyor olay bu
Anlayan anlıyor gerek yok. Millete dedikodu olsun sen ne sormussun umurlarinda mı bana ne ..Bir tablo vardı onu ilk sayfaya ekleseniz olmaz mı
Tekrar tekrar açıklıyorsunuz diye dedim. Eleştirmeyi seviyoruz durumumda bir yazı var. İlk taşı en masum atsın, desek kimse taş atamaz. Ben olduğu gibi kabul ettim takmıyorum... Sonuçta çok faydalı değerli yorumlar alıyorum. O kadar kusur olsunAnlayan anlıyor gerek yok. Millete dedikodu olsun sen ne sormussun umurlarinda mı bana ne ..
Zaten o yüzden buradayız bini değilse biri çıkıp doğru düzgün cevap veriyor tek tek anlatıyorum zahmet Edip cevap yazdıkları içinTekrar tekrar açıklıyorsunuz diye dedim. Eleştirmeyi seviyoruz durumumda bir yazı var. İlk taşı en masum atsın, desek kimse taş atamaz. Ben olduğu gibi kabul ettim takmıyorum... Sonuçta çok faydalı değerli yorumlar alıyorum. O kadar kusur olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?