Yengemin şaka yollu tehdidi

Olaya yorum yapamıyorum, yengenizin tehtidine gelince de, ee söylerse söylesin yani,ortadaki ahlaksızlık mevzu değil de eşinizden duymuş olması mı problem yani

Eşimle yaz tatili için doğup- büyüdüğüm şehre gittik. Eşim öz abim Mehmetle sohbet ederken diğer abim, Mehmetin bir kadınla görüştüğünü anlatmış .

Akşam ben, eşim ve büyük yengem emel , oturup havadan sudan konuşurken küçük yengem Kadriye, dişim ağrıyor diye yanımıza geldi. Diş ağrısı için ne yapabiliriz diye uğraştık ve gitti . Eşim, Kadriye ye üzülüyorum deyince biz üstüne gittik niye diye ve diğer abim eşime, Mehmet'in bir kadınla görüştüğünü ve kadriyenin bu durumu hiç hakketmediğini diğer abimin , Mehmet abimin çok yanlış işler peşinde olduğunu ona söylemiş ve eşim vicdanen rahatsız hissettiğini bize söyledi. Eşim konuyu biraz daha detaylı anlatınca büyük yengem emel, Mehmet abimin görüştüğü kadının emelin öz mu öz abisi olan hayrinin karısı meral (aynı zamanda amcası kızı) olduğunu anlıyor..

Tabii olaylar patladı kavgalar vs. Oraları hiç anlatmiyorum zaten . Dallasa döndü . Emel olayı benim eşimden öğrendiğini söylemedi. Eşim bir boş boğazlık yaptı o durumlar içinde, eşim de arada yansın istemedik ama gelin görün ki yengem sanki ailedeki herkesin fişini ben çekerim elimde koz var gibi bize şaka yollu söylerim ederim diyor .. şimdi Kadriye ve abim Mehmet, emelin bu olayi eşimden duyduğunu bilmiyor komşu görüp emele haber vermiş gibi biliyorlar . Ben abim mehmete ve kadriyeye emel esimden duydu diye söylemek istiyorum söylesem mi napsam bilemedim ..

Düzenleme yaptım, anladığım kadarı ile olay örgüsü böyle gelişmiş. Konu sahibesinin yazdıklarına biraz virgül nokta ekledim :)

Bu arada konu sahibesi sizin bu yaşanan olayla alakanız yok, eşinizin boş bulunup söylediğini söyleyin sizin çekinmeniz gereken bir durum yok. Emel utanıp sıkılacağı yerde tehdit etmesi ayrı bir olay pes doğrusu. Bu tarz ilişki yaşayanlar utanmıyor çekinmiyor siz hiç çekinmeyin bence.

Siz y
Değişen bir şey olmamış ama fiilimsi olan cümlede virgül olmaz zaten .siz istediğiniz kadar duzenleyin anlamak için kafa yormaya n yine anlamıcaktir. Çünkü daha elti yenge abi ne bu kavramları bilmeyen insanlar var yenge diyorum dayının karisi mı diyorlar dayı amca karısı olsa paranteze belirtirim zaten bosverin. : )

Düzenlemede kişileri de karistirmissiniz zaten : ) diğer abimin olayla hiç ilgisi yok.

anladığım şu beynim yana yana anladım çokk şükür sizin iki abiniz var abinizin karısının yengesiyle ( abisinin karısıyla) diğer abiniz birlikte

malesef anlatma yetiniz hiç yok yazdıklarınızı okuyor musunuz hiç edat bağlaç karmakarışık
Bin türlü anlattım yine anlaşılmadı sorun bende değilmiş sevindim şu an . Siz kavram karmaşası yaşıyorsunuz Ali ile Ahmet'i anlıyorsanız Ali ile Ahmet'in babasinin üvey babasının karısı gibi ilintili cümlelerin de anlaşılmasını bekliyor insan ama nafile boş verelim konu anlamaya çalışmak yerine benimle cene yarışı yapılıyorsa zaten olay orda bitmiştir .

Anlayan anlıyor gerek yok. Millete dedikodu olsun sen ne sormussun umurlarinda mı bana ne ..
Tekrar tekrar açıklıyorsunuz diye dedim. Eleştirmeyi seviyoruz durumumda bir yazı var. İlk taşı en masum atsın, desek kimse taş atamaz. Ben olduğu gibi kabul ettim takmıyorum... Sonuçta çok faydalı değerli yorumlar alıyorum. O kadar kusur olsun

Zaten o yüzden buradayız bini değilse biri çıkıp doğru düzgün cevap veriyor tek tek anlatıyorum zahmet Edip cevap yazdıkları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…