Yengemin şaka yollu tehdidi

ales sorusu gibi olmuş yemin ederim küçük yengenin kocası olan abinin diğer yengenin yengesiyle ilişkisi var demi doğru mudur eee sonuç noldu var mı bi gelişme şimdi herkes duymuştur kız çok ekşınlı

Tehdit eden yengeniz hakikaten ne pişkin kadınmış. Ortada bir aile var ve bu ailenin içinde yaşanan bir aldatma var kendisi de bu aileden değil mi, ne kadar kaygısız ve terbiyesiz.
Bence eşini aldatan abinizle bu durumu yüz yüze konuşun, eşiyle yüzleşsin. Eşi affederse evliliklerini sürdürürler yoksa boşanırlar orası onlara kalmış. Herkes ana-baba evladı, yazık aldatılan yengenize o da oralara bunları yaşamak için gelmedi sahipsiz değil. Saklamak onlara yaptığınız bir iyilik OLAMAZ

Bı sene önceki konuyu kim getirdi üstlere Allah aşkına beyin devrelerim yandı kafamdan dumanlar çıkıyor asla ve asla hicmi hiç bişey anlamadım ne yazmış ne anlatmış anlayaniniz varmi

Bu günlerde bi bayan yazıyor ya foruma sürekli esim ve abimin esinin arasında birşey mi var diye o konunun bir benzeri cidden yaşanmış ben şok

Okudum okudum anlamadım

Anladım gibime geliyor. Ama birisi çıkıp ne anladın dese ne anladığımı anlatamam.

Öyle bir durum.

Konu 2018 konusu bu arada. Yorum yazmak isteyenler bunu dikkate almalı

Sizi ya müge anlı yada esra erol paklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…