• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle anlaşamıyoruz

Yani inşallah ben kötü düşünüyorumdur ama yengeniz size fazlalık gözüyle mi bakıyor acaba? 😔

Abinizle konuşun, düzgün bir üslupla anlatın yaşadıklarınızı. Yengeyle çatışmayın. Direkt abinizi muhatap alın. Bence o halleder, gerekli uyarıyı yapar 😊
Daha bu devede kulak hizmetçiymişim gibi davranıyor resmen abimin huzuru kaçmasın diye hep sustum ama artık katlanamıyorum üniversiteyi bitirdiğim gibi kaçmayı düşünüyorum buradan. Bir de şunu söylemek istiyorum bu kadın heppppp haklı iğne deliğinden girip bir nokta bulup haksızken haklı olabiliyor.

Allah rahmet eylesin ailene. profilinde lisans mezunu olduğun yazıyor. Kendi hayatını kurma gibi bir şansın var mı? Hem çoluk çocuk olmaz başında sen daha rahat edersin hem belki yengen seni yabancı biri olarak görüyordur evde. Özellikle abin seni eve emrivakiyle getirdiyse yengen durumdan hoşnut olmamış olabilir

bir tane üye vardı. Yine senin gibi ailesini kaybetmişti. Abisi emrivakiyle evine getirmişti. Yengesi hoşnut değildi. Aslında kızın aileden kalma evi vardı ama abisi kız başına yaşayamazsın deyip izin vermiyordı. Ona benzettim seni.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin ailene. profilinde lisans mezunu olduğun yazıyor. Kendi hayatını kurma gibi bir şansın var mı? Hem çoluk çocuk olmaz başında sen daha rahat edersin hem belki yengen seni yabancı biri olarak görüyordur evde
Ben bu siteyi çok bilmediğimden lisans diye işaretledim ama daha öğrenciyim

Allah rahmet eylesin ailene. profilinde lisans mezunu olduğun yazıyor. Kendi hayatını kurma gibi bir şansın var mı? Hem çoluk çocuk olmaz başında sen daha rahat edersin hem belki yengen seni yabancı biri olarak görüyordur evde. Özellikle abin seni eve emrivakiyle getirdiyse yengen durumdan hoşnut olmamış olabilir
Çok küçüktüm gidecek Baska yerim yoktu zaten evet biraz emrivaki oldu.

Merhaba biraz uzun olabilir kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacım var.
21 yasında bir genç kızım. Abimin eşi yengemle anlaşamıyoruz. Ailemi uzun zaman önce kaybettim. Abilerle beraber yaşıyorum. Yengem çocuk dogurdu ama ikisi de canavar gibi sürekli bana terbiyesizce hareketler yapıyorlar en son dayanamayıp çocuğa kızdım yanımda arkadaşım varken beni azarladı. Çok zoruma gitti. Sizce tepkimi nasıl vermem gerek?
Şuan bu yazdıkların gece gece içime oturdu 🥺
Rabbim sabırlar versin sana yengeni de islah etsin .
Tepkini ondan uzak durarak verebilirsin hiçbir şeyine karışma sadece kendinle ilgilen.

Kibar bir dille durumu yengenize anlatın ezdirmeyin kendinizi.
Açıkçası kendisi hep haklı olduğu için onunla münakaşaya girmeyi yıllar önce bırakmıştım. Ama artık sabrımı zorluyor kırmak üzmek istemedikçe hep kırılıyorum. Yine de efendiliğimi bırakmadan derdimi izah etmek istiyorum ama bir yanım da iyilik hak edene yapılır diyor.

Babanızdan kalan aylığı kendiniz almaya başlayın, yurda çıkın madem öğrencisiniz. Yaşınız büyük değil ama küçük de değil. Ailesinden ayrı yaşayan bir sürü insan var sizin yaşınızda. Kendi hayatınızı kurun bence artık
Bu olay üzerine artık paranın bir kısmını kendime almaya başlamaya karar verdim burası küçük bir yer olduğu için ve ikametim üniversitenin bulunduğu yerde olduğu için yurtta kalamıyorum zaten kalsam bile bu sefer de çocuktan kaçtı işten kaçtı olacak abim zaten yollamıyor. Açıkçası kaldım burda...

Back
X