• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle anlaşamıyoruz

Şuan bu yazdıkların gece gece içime oturdu 🥺
Rabbim sabırlar versin sana yengeni de islah etsin .
Tepkini ondan uzak durarak verebilirsin hiçbir şeyine karışma sadece kendinle ilgilen.
Aynen öyle yapıyorum çocuklara artık ağzımı açmıyorum. Bir şey mi olacak banane diyip geçiyorum resmen evde onlara yabancı yaptım kendimi. Odama çekilip oturuyorum ve minimum düzeyde iletişim kuruyorum.

Evet var onu da abim alıyor
Nasıl abin alıyor ya? Maaş sana kalıyor ablacım abine değil.

Abinle konuş. Apart tarzı bir yere çık. Babandan kalan para ile okulunu oku.

Kıt kanaat geçinirsin belki ama azıcık aşın ağrısız başın olur.

Bu şekilde senin icin de zor ev halkı için de zor.

Şu an en iyisi senin hakkın olan maaşla bir aparta yerleşmen. Okuldan kalan zamanlarında da parttime iş bulsan sana yeter.

Bu olay üzerine artık paranın bir kısmını kendime almaya başlamaya karar verdim burası küçük bir yer olduğu için ve ikametim üniversitenin bulunduğu yerde olduğu için yurtta kalamıyorum zaten kalsam bile bu sefer de çocuktan kaçtı işten kaçtı olacak abim zaten yollamıyor. Açıkçası kaldım burda...
Canım benim senin biraz sesini çıkarma zamanın gelmiş. Çocuktan da kaçılır işten de sana güvenip mi yapmışlar çocuğu. Valla bi deliriver burada kalayım istiyorsanız karın da bana insan gibi davranacak diye.

Ne kadar maaş bilmiyorum ama burs falan da alınca aparta eve falan çıkabilirsin bence arkadaşlarınla. Parttime çalışabilirsin. Yaşın küçük değil o yaşta pek çocuğumuz ailemizden ayrı yaşıyorduk. Kendini ezdirme kalacaksan da. Maaş kartın abindeyse kaybettim de yenisini çıkarttır sen para ver gerekirse kalma bedeli olarak.

Yetimin hakkı kimse de kalmaz bu arada için rahat olsun güzel kapılar açılır umarım.

Canım benim senin biraz sesini çıkarma zamanın gelmiş. Çocuktan da kaçılır işten de sana güvenip mi yapmışlar çocuğu. Valla bi deliriver burada kalayım istiyorsanız karın da bana insan gibi davranacak diye.

Ne kadar maaş bilmiyorum ama burs falan da alınca aparta eve falan çıkabilirsin bence arkadaşlarınla. Parttime çalışabilirsin. Yaşın küçük değil o yaşta pek çocuğumuz ailemizden ayrı yaşıyorduk. Kendini ezdirme kalacaksan da. Maaş kartın abindeyse kaybettim de yenisini çıkarttır sen para ver gerekirse kalma bedeli olarak.

Yetimin hakkı kimse de kalmaz bu arada için rahat olsun güzel kapılar açılır umarım.
Zaten ramak kaldı kavga çıkmasına o kadar doldum ki hiç unutmam bir keresinde bana sen nankörsün diye bağırmıştı. İnsan durup düşününce eskiler aklına geliyor.

Zaten ramak kaldı kavga çıkmasına o kadar doldum ki hiç unutmam bir keresinde bana sen nankörsün diye bağırmıştı. İnsan durup düşününce eskiler aklına geliyor.
Sen hiç korkma çıkar kavgayı. Daha bi de abinin borcunu ödüyormuşsun ne münasebet ya. Al maaşını bursunu kur düzenini allah yardım eder. Akıllı bi kıza benziyorsun eminim güzel bi düzen kurarsın kendine.

Abin borclari senin icin mi yapti da sen oduyorsun
Biz kadinlar akillanmayiz valla en
Muhtemelen yenge bu durumu bilerek evlendi. Paranıza konarken iyi, çocuğa laf söyleyince kötü. Parayı alın abinizden ve üniversite bitene kadar biriktirin en azından. Bölümünüz nedir

Abin borclari senin icin mi yapti da sen oduyorsun
Biz kadinlar akillanmayiz valla
Ben para vermesem para kaçırıyor olurum elektrik su vermiyor kira ödemiyor ayrıyetten orda yemek yeyip hiçbir şeye para harcamadan yaşıyor olurum. Hiçbir zaman altta kalmak istemedim. Ondan dolayı veriyorum maaşı.

Ben para vermesem para kaçırıyor olurum elektrik su vermiyor kira ödemiyor ayrıyetten orda yemek yeyip hiçbir şeye para harcamadan yaşıyor olurum. Hiçbir zaman altta kalmak istemedim. Ondan dolayı veriyorum maaşı.
Abin çalışıyor, sen öğrencisin. Kendini garantiye alman lazım. Abinin ayrıyeten cebine harçlık koyup geleceğini garanti altına alması gerekirken olanı da senden alıyor.

Abin çalışıyor, sen öğrencisin. Kendini garantiye alman lazım. Abinin ayrıyeten cebine harçlık koyup geleceğini garanti altına alması gerekirken olanı da senden alıyor.
👏👏👏👏
Bazi abileri anlamiyorum ben
Yetim hakki yesinler burnu b.ktan cikmaz onlarin

Bu olay üzerine artık paranın bir kısmını kendime almaya başlamaya karar verdim burası küçük bir yer olduğu için ve ikametim üniversitenin bulunduğu yerde olduğu için yurtta kalamıyorum zaten kalsam bile bu sefer de çocuktan kaçtı işten kaçtı olacak abim zaten yollamıyor. Açıkçası kaldım burda...
Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapabilirsiniz. Daha kolayı ikametinizi başka ile alabilirsiniz. Özel yurda çıkabilirsiniz. E çocuktan kaçtı işten kaçtı olsun. Yapınca yaranabiliyor musunuz? Hiç değilse yapmaz öyle kötü olursunuz. Abinizin de yollamamak gibi bir hakkı yok 21 yaşına gelmişsiniz, siz kesin kararınızı verdikten sonra abiniz ikna olur, olmasa da bir şekilde ileride alırsınız gönlünü

Merhaba biraz uzun olabilir kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacım var.
21 yasında bir genç kızım. Abimin eşi yengemle anlaşamıyoruz. Ailemi uzun zaman önce kaybettim. Abilerle beraber yaşıyorum. Yengem çocuk dogurdu ama ikisi de canavar gibi sürekli bana terbiyesizce hareketler yapıyorlar en son dayanamayıp çocuğa kızdım yanımda arkadaşım varken beni azarladı. Çok zoruma gitti. Sizce tepkimi nasıl vermem gerek?
Yurda çıkma şandın yokmu .Bellıkı sizi ıstemıyor .Babanızdan kalan aylıgınız fln var mı ?

Back
X