• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Canim ben de begendim seni! :)
Tweety`i de begendim. :)

Kimin begendigini nasil görüyoruz? :D:D:1::1::1::1:

Katilmiyorum yok bende. Sadece katilabiliyorum. :3:

prolarda varmis iki secenek malesef...:ssz:
profilinde begenilerde yazmasi lazim kim seni begenmis sen kimi begenmissin,
hakkinda vs yazan izadan bak begenilere :)

Yeni düzeni sevmedim. Beğenilerim kaybolmuş. Beğen tuşunu dün bulamadım küçücük bi yıldız olmuş. Sevmedim işte!:47:

Repin kirmiziysa bi yorum yapinca repine bakta konus derler artik :60:

Hahahaha aynen! :)
Aslinda fena degilmis, zevkli ama sadece pro üyelere "katilmiyorum" hakki verilmesi biraz adaletsiz olmus.
Pro olmayan üyelerin neden katilmiyorum diyebilme hakki yok ki? :43::43:

Bu arada aciklamalarin icin tesekkürler!

Hahahaha aynen! :)
Aslinda fena degilmis, zevkli ama sadece pro üyelere "katilmiyorum" hakki verilmesi biraz adaletsiz olmus.
Pro olmayan üyelerin neden katilmiyorum diyebilme hakki yok ki? :43::43:

Bu arada aciklamalarin icin tesekkürler!

Bence pro olmayanlarada katilmiyorum butonu gelmeli :46:
Rica ederim... :16:

Kaç kişi bğenmek gerekiyor ki aynı kişiyi beğenebilmek için :53:

Kazen gelip herşeyi açıklasa ya offf :52::52::52:

Bende süpersin böyle devam et begeni almaya devam yaziyor :ssz:

öf işin yoksa tekrardan begeni topla:25::25::25::25::25:

offf kızlar bilen varsa banada bi cevap vern ya şimdi bana bildiri geliyor dıyorki 3 yeni beğeni ben oraya tıklıyorum ama kim neyi nerde beğenmiş yazmıyor üstelik abone olduğum konular çıkıyo o tıkladığım yerdenn

galiba hala bilinmiyor kadınlar alışkanlıklarından vazgeçmek istemezler :27::27::27:

sitenin eski hali daha iyiydi be ya :6::6:

offf kızlar bilen varsa banada bi cevap vern ya şimdi bana bildiri geliyor dıyorki 3 yeni beğeni ben oraya tıklıyorum ama kim neyi nerde beğenmiş yazmıyor üstelik abone olduğum konular çıkıyo o tıkladığım yerdenn

alta inince yazıyor canım kmin beğendiği ama hangi yazdığını beğendiği çıkmıyor sadece konu adı çkıyor bak gir bak kontrol paneline aşağı doğru in beğencem şmdi görürsün :34:

kendi yorumum altında KİB var ama beğen butonu olmamasını kınıyorum :19:
şurda bile kendimizi beğenemicez mi yani :19:

Kullanıcı ismimin yazdığı üst menü bende komple kayıp. Sizde de böyle mi? Arkadaşlarımın ya da kendimin yaptığı yorumları göremiyorum.

Kııız niye kıskanıyım deli mehalat :60:

Sordum sadece nerde yazdı diye :60::60:
Hemen bakmissin ama yaziyormu diye merakli :27::27:

Canim en assagilarda yazmiyor mu ? zaten o abonelik seylerine benziyorda basinda begeniler yaziyor :44:

Back
X