Cnmmm gule gule kullan dicem de, buharlı tazeleme de çok güzelmiş.
Fiyatı ne kadar?
Merhaba, Konuyu inceledimde.. Sizin kullandığınız makinenin özelliklerinden bahsettiğiniz gibi aralarında ufak çaplı bir fark var..
yalnız kafama takılan bir soru var, henüz yeni tanıdığınız beyaz eşyacı ne diye sizi arasın ki ? kafama takıldı...
Bence siz elinizdeki ürünü geri vermeyin ben bu durumdan şüphe ettim.. yada havadan bile nem kapıyorum :)
ne diyeyim , kimisi titizdir hiç öyle özelliğine bile bakmaz.. en kaliteli çıkmış üründe olsa.. onu suyun altında tutucaksa tutar :)
düzeltme için teşekkür ederim bende şaşırdım dedim acaba ?? :)
o zaman değiştir senin niyetinde suyun altına tutup yıkamak yok anladığım kadarıyla :)
bu arada biliyorum tabiki acayip fark ediyor dediğiniz gibi, su tüketimi konusunda haklısınız..
Ürün gelince bizlerede haber verirseniz , bizlerde bir inceliyelim bakalım nasıldır nedir ne değildir. bizlere uygunmudur :) özellikle fiyat konusunda.
almaya karar verirsem derken, sen kafana takmışsın bana göre.. elinle su tutupta yıkamaktansa direk makineye atmak en mantıklısı :)
D1455CF dediğin model sanırım ön yıkamalalı olan model....
Mantıken baktığında ön yıkamalı model daha iyidir... Kesinlikle.. ürün özelliklerine bakmadım, baksamda o kadar iyi anlıyacağımı tahmin etmiyorum açıkcası :)
Sofra bezini dahi bulaşık makinesine silkelerim.
Sofra bezini dahi bulaşık makinesine silkelerim.
evet bu modelin ön yıkaması var doğrudur... buharla yıkıyor.. düşünsenize elde yıkama yapmıyorsunuz... makine hemen hallediyor... su tüketimi bayağı bir aşağılara iner kesinlikle...
Elde yıkama yapmama konusu için birşey diyemiyeceğim gerçekten. Çünkü bir akrabam var, eliyle o yemek artıklarını atmadan makineye asla atmıyor :)
ama ben bu bahsettiğin ürünü alırsam kesinlikle yıkamam direk olarak atarım :) su tüketimide az, ohh daha ne olsun.. bir yıkamada kaç litre su tüketiyor biliyormusunuz ?
9 litre tüketiyor...
Sofra bezini bulaşım makinesine silkelemek ? nasıl ya ? yoksa makinede sofra bezinimi yıkıyorsun ?
yada kapağına sofra bezinimi silkeliyorsun ben burasını anlamadım :S ben hiç böyle birşeye tanık olmadımda..
Bir yaşıma daha girdim walla. Sofra bezi oraya silkelenir mi!!! Doğru olan yer çamaşır makinesine silkelemek:)
Hayret.
Neden silkelenmesin ki?
Yani siz hiç mi silkelemediniz?
Hem bu arada çamaşır makinesinin kapağını kendime doğru açamıyorum ki, nasıl çırpabilirim oraya. Olmaz ki. Soru mu yani sizinki?
Şöyle yapılıyor; içerisinde kırıntılar olan sofra bezini
kapağını açtığınız bulaşık yıkama makinesinin
önce, detarjan kapağını kapatıp sonra sofranın bezini silkiveriyorsunuz.
Elde yıkama tuşlu bulaşık makinesine gerek duymazdım bu teknik açıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?