Bulaşık Makineleri Yeni aldığım bulaşık makinesini değiştiriyim mi sizce?

Kısa vadede çok sık makine değiştiriyor ya da tamirci çağırıyor olmanız gerek bence... Filtre mi dayanır makineye silkelemeye? Yemekleri akıtmadan bile koymuyoruz

inanın ben bu son dediğinizi hiç mi hiç anlamadım... ne ilgisi var sofra bezini makineye silkmek ile ön yıkama yapan bulaşık makinesiyle?
gayet iyi birşey bence elde yıkamadan makinede durulamak... su tüketimini azaltıyor d1455cf...

motor garantisi yani... 2 yıl genel garantisi var... 10 yıl kompresör garantisi...

Şimdi anladım, çok iyiymiş o zaman bu durum, normalde ekstra para alıyorlar garanti uzatmak isterseniz falan gibisinden .. bu gibi duruma meal yok anladığım kadarıyla ?

Şimdi anladım, çok iyiymiş o zaman bu durum, normalde ekstra para alıyorlar garanti uzatmak isterseniz falan gibisinden .. bu gibi duruma meal yok anladığım kadarıyla ?

hayır yok...10 yıl garanti veren lg, sanırım 10 yıl boyunca olabilecek her türlü durum için ellerinde yedek parça bulunduruyorlardır... 10 yıl sonrada zaten yepyeni ürünler çıkmış oluyor.. makine eskimiş oluyor... yani kore markası diye yedek parça bulunmaz mantığı ile yaklaşmak yanlış....

Neden öyle birşey olsun ki, o gerçekten saçmalamaktan başka birşey olmaz :) sadece Lg mi varki kore yapımı ? bildiğim kadarıyla samsung'ta kore yapımı ondada öyle sorun olması gerekmezmi :)

elde yıkama tuşlu bulaşık makinesi ? pardon ben bunu hiç anlamadım açıkcası...

Biz sofra bezini balkona silkeliyoruz :S makinenin içine hiç silkelemedik duymadımda öyle birşey.. sizden öğrendim
Belki evimde balkonum yok.
Makinem var.

Kısa vadede çok sık makine değiştiriyor ya da tamirci çağırıyor olmanız gerek bence... Filtre mi dayanır makineye silkelemeye? Yemekleri akıtmadan bile koymuyoruz
Karpuz kabuklarını atmıyorum heralde, üç beş kırıntı filan:))
Orta okula başlayacak çocuk yaşı kadar vardır bulaşık makinem. Alt modellerden de bir makine. Servis çağırmam an meselesi mi diyorsun?

Teknolojinin kime ne zararı var. Tabak sıyırma tuşlu makinem olsa neler çırpmam ki

Niipek, latife benimki. Siz de güzel sağlıklı günlerde kullanın tüm ev eşyalarınızı. Elbette tercihiniz yönünde satın alırdım ben de olsam.
Mutluluklar dilerim evliliğinizde..

Niipek, latife benimki. Siz de güzel sağlıklı günlerde kullanın tüm ev eşyalarınızı. Elbette tercihiniz yönünde satın alırdım ben de olsam.
Mutluluklar dilerim evliliğinizde..

sabah sabah beni evlendirdin Nihil... biran şok oldum... evlenme gibi bir niyetim yok... :)
evlilik dışında ki tüm dilekleriniz için teşekkür ederim :) zaman tasarruf devri.. makine belki şuan pahalı gelebilir ama ben aldım mı uzun yıllar kullanmak isterim... d1455cf'nin fiyatını su ve elektrik faturası ile kapatırım diye düşünüyorum... ama gelsin bayiye bir bakıyim falan ondan sonra...

şaşıracak kadar uzakmışsın ki, yabancı gelmiş evlilik düşüncesi bi an da olsa:)
beyaz eşya alımları çoğunlukla ikili hayat adımlarında olduğundan veya burada bu sebepten sorulduğundan öyle eşleştirmiş olmalıyım :)

aynen öyle çok uzağım evliliğe...
dediğiniz gibi beyaz eşya seçimi olduğu zaman herkes evlenecek gözüyle bakıyor ama benim öyle değil...
ben arkadaşlarım ile yaşlanacağım :)

aynen öyle çok uzağım evliliğe...
dediğiniz gibi beyaz eşya seçimi olduğu zaman herkes evlenecek gözüyle bakıyor ama benim öyle değil...
ben arkadaşlarım ile yaşlanacağım :)

evlenmek neden uzak anlamadım ? bir probleminiz falan mı var ? Yoksa daha özel durumlar mı var ?
Kafama takıldı sordum kusura bakmayın :)

Ancak birşey diyeyim size bende evlenmeye pek sıcak bakmıyorum nedendir bilinmez =)

sizin evliliğe nedeni bilinmeyen bir şekilde sıcak bakmamanız gibi benim de düşüncemde :)

evet ne diyorsunuz d1455cf hakkında?

O kadar da uzak kalmayın evlilikten kızlar :):)

Bu arada bulaşık makinem bozuldu, ben de makine alacağım mecburen. Evlenirken hepsini güzel ve inceleyerek almıştımm ama bir elektrik kesildi koca makine gitti... Tavsiye verin bana lütfen niipekcim, memnun musun makinenden cnmmm?

evet şuan memnunum... lg'nin d1420mf modeli var... ama dediğim gibi değiştirebilirim bir üst modeli ile....

Son düzenleme:
arkadaşlar ben makinemi değiştirip d1455cf almaya karar verdim...
bu hafta içi gelecek yenisi... ilk kez böyle birşey yapıyorum bakalım hayırlısı...

arkadaşlar ben makinemi değiştirip d1455cf almaya karar verdim...
bu hafta içi gelecek yenisi... ilk kez böyle birşey yapıyorum bakalım hayırlısı...

Hayırlısı olsun ne diyelim, bu senin aldığın ürün buharlı ön yıkamaya sahip olan mı ?

Hayırlısı olsun ne diyelim, bu senin aldığın ürün buharlı ön yıkamaya sahip olan mı ?

evet.. dün akşam denedim... hiç bir bulaşığımı elden geçirmeden makimeye yerleştirdim... gerçekten hiçbir kalıntı bırakmadan yıkadı... ve inanılmaz sessiz bir makine...

evet.. dün akşam denedim... hiç bir bulaşığımı elden geçirmeden makimeye yerleştirdim... gerçekten hiçbir kalıntı bırakmadan yıkadı... ve inanılmaz sessiz bir makine...

Hayırlı olsun inşallah,bir gün bulaşık yıkarkende fotolarını falan çekebilirmisin ? nasıl çıktığını görmek adına ?

Ayrıca elektrik faturasındaki yansımasınıda bildirme imkanın olur mu ?.. Çok oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…