yeni aldığım trençkot um:)

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
Bugün aldığım trençkotum.Rengi ve modeli nasıl sizce??Ben çok beğenerek aldım eşimde deneyince çok yakıştırdı fiyatıda çok uygundu kaçırmıyım alım dedim. Almak isteyenlere beğenen olursa fikir olsun diye ekliyorum.

Son düzenleme:
klasik bi model ama güzel canım güle güle giy biraz farklı modelinide ben aldım güzel duruyo giyince

güle güle iyi günlerde kullan canim.. cok şık... bayanlar icin olmazsa olmazlardan bu trenchcoat lar

klasik bi model ama güzel canım güle güle giy biraz farklı modelinide ben aldım güzel duruyo giyince

Teşekkürler.Evet klasik model ama mankende güzel durmamış bol görünüyor sanki bir beden büyüğünü giymişbenim tam üstüme göre oldu ve çok güzel durdusende güle güle giy

Son düzenleme:
evt mankene bol olmuş kolları filan bol durmuş. ama modeli çok hoş. güle güle kullan..

Caannnıımmm Çok Şık.. Rengide Tam Baharlık.. Çok Beğendim.. İyi Günlerde Kullan İnşallah..

lcwaikiki den aldım 54 tl ye siyah kırmızı ve haki renkleride vardı. internetteki sitesinde var resimleri isterseniz oradan bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…