Yeni ameliyat oldum sürekli kötü hisler içindeyim

Ne demek gerçekleri söyledim. Sizin burnunuz çok şişmemiş benim yanlardan da daraltma olduğu için dikişler falan çok şişti, inecek inşallah çok geçmiş olsun. Gayet iyi görünüyor, ne kadar tutmanızı söyledi flasterı doktorunuz, masaj verdi mi

Daha bir sey soylemedi carsamba gunu ilac yazmak icin tekrar cagirdi masaj da vermedi. Bir tane kortizol ilaci verdi daha kolay iyilesmem icinmis. En kisa zamanda sizin sislikler de iner umarim

Daha bir sey soylemedi carsamba gunu ilac yazmak icin tekrar cagirdi masaj da vermedi. Bir tane kortizol ilaci verdi daha kolay iyilesmem icinmis. En kisa zamanda sizin sislikler de iner umarim
Teşekkür ederim. Biraz geniş benimde yanları ama inecek dedi doktorum. Bekliyoruz. Bu iş bekleme işi bana sabırlı olmayı da öğretecek :)

hepinize geçmiş olsun! benim bir sorum var........ perşembe günü ameliyat oldum. Şu an alnımla burnum arasında hiç mesafe yok gibi dümdüz görünüyor. Alnım bana o kadar şiş gelmediği için acaba ora öyle kalacak mı diye düşünüyorum. Var mı benzer bir sorunu olan? Burnun şişi indiğinde düzelir sanırım? :/

Çok normal canım bazıların alçısı alınlarına kadar olduğu için bunu farketmiyor ama iki kaşın ortası yukarı doğru şiş olur o çok normal. Hafif oturur şekilde uyursan şişliklerin hızla iyileşir :) geçmiş olsun.

Anladım. sabretmek önemli. Teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar, herkese geçmiş olsun. Ben de bu sabah ameliyat oldum. Doktorum sanki çok kolay bi ameliyat olacakmış gibi anlattığı için ameliyata girerken çok rahattım ama sonrası hakikaten hayal kırıklığı oldu. Yaptırmak isteyen varsa kesinlikle yaptırsın, öyle dayanılmayacak şeyler değil ama insanın kendisini zor bi sürece hazırlaması da gerekiyo bence. Bende şişlik, morluk, ağrı ne ararsanız var şuan. Ağrıdan ağladım hatta. Lokal anesteziyle oldum ben. Aralarda uyanıp burnumun çekiçle kırılıp törpülenme seslerini dinledim ama o an sakinleştiricinin etkisinde olduğum için kıkır kıkır güldüm bu seslere:)
Dediğim gibi dayanılmayacak gibi değil ama yine de zor bi süreç. Umarım en kısa zamanda iyileşip bize yakışan burunlara kavuşuruz.

lilosum1 cok gecmis olsun. Sislik ve morluklar icin buz koy surekli iyi gelir. Bir de lokal anestezi ile zor olmadi mi ya o sesleri duysam korkudan bayilirdim ben:)

lilosum1 cok gecmis olsun. Sislik ve morluklar icin buz koy surekli iyi gelir. Bir de lokal anestezi ile zor olmadi mi ya o sesleri duysam korkudan bayilirdim ben:)

Ben hemşireyim, o yüzden alışkınım bu tip şeylere :) Bi de sakinleştirici verdikleri için bırakın korkudan bayılmayı bütün ameliyat boyunca şarkılar söyleyebiliyosunuz :))

merhaba 26 eylülde ameliyat oldum. sen pek sıkıntı çekmemişssin. benim halimi görsen. 24. günüm ve yüzümde hala morluklardan kalma sarılar var. yüzüm o kadar kötü bi hale gelmişti ki sana anlatamam. ama her şey çok güzel olcak. öyle düşün ben kendimi gördüğümde çığlık attım:) ve alçım da 7. gün çıktı yani erken değil

Gercekten simdi kendimi cok iyi hissediyorum kizlar. Bant takili suan ama yuzum o kadar degisti ki. Ust dudagim cok guzelmis meger yeni fark ediyorum

Senin adina cok sevindim bende baya memnunum taki deliklerde ki farkliligi gorene kadar biri yuvarlak biri olips seklinde zamanla duzelir insllah 8.gnum
Haa cok fark edilmiyo alttan bakmayinca ama kafama takildi

Senin adina cok sevindim bende baya memnunum taki deliklerde ki farkliligi gorene kadar biri yuvarlak biri olips seklinde zamanla duzelir insllah 8.gnum
Haa cok fark edilmiyo alttan bakmayinca ama kafama takildi
Daha ameliyat olmadan once okudugum her yerde deliklerin asimetrik olabileceginden ve zamanla duzeleceginden bahsediliyordu. Doktorun en iyisini bilir ama bence hic korkma daha zamani var

Insallah yani cok belli olmuyo oyle siritan bi sey degil duzelirse sevinirim duzelmezsede uzulmem onceki burnumu cok kafaya takmistim bugun bu burnum her kosulda cok bis geliyo 2 gun sonra alcim ciksin o zaman tum ifadem degisecek eminim

Hic kafana takma bende gecen pzrtsi oldum ameliyat o gün taburcu oldum 3.gün tamponlarım cikti bu salida alcı cikcak merakla bekliyorum.

Hic kafana takma bende gecen pzrtsi oldum ameliyat o gün taburcu oldum 3.gün tamponlarım cikti bu salida alcı cikcak merakla bekliyorum.
Size de cok cok gecmis olsun. Benim de sali gunu bantmarim cikacak insallah istedigimiz sonucu aliriz

Insallah kizlar benim hersey cikti sonuc bekledigimden daha iyi az bi odem var insallah sizinde icinize siner ha suda var hergun degisecek daha cok erken suan sonuc ne olursa olsun moralinizi bozmayin odemdendir o deyip gecin bu is sabir ve moral isi kesinlikle

Her seyin cikti mi ne guzeeel. Ben de bant var sali cikacak ve sanirim daha hafif bir sey takacakmis. Daha ciplak halini hic gormedim meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…