- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi Truman Show
-
Senin adina cok sevindim odem gidince daha guzel olacak insallah. Darisi basimiza :)Alci cikinca bizim doktor baska bisey yapistirmiyor 10.gun alciyi aldi oyle normal kaldi odem asiri cok degil insallah cok farkli olmaz boyle kalirsa iyi
Bide soylemeden gecemicem bu kadar beklemiyodum beklentim biraz daha dusuktu baya mutlu oldum mesaj attim doktoruma oda sevindi cok mizirdandim cok inceledim con detaya takildim ona ragmen cok sukur ne deyim:)
Bandajim cikti benim de burnum tam istedigim gibi kavissiz dogal olmus ama sislikler var. Kaslarimin ortasi da sis burun ucum da baya odem var doktor gececek hic korkma drdi ama zaten bu hali bile cok hosuma gitti. Gorenlr cok guzel yuzune tam olmus hic estetik gibi degil diyorlar. Burnumun sol tarafi sag tarafina gore daha sis. Odemlerin gecmesini bekliyorum dort gozle. Senin de hayirli olsun canim cok sevindim:)Kızlaaarrrr bugün dr gittim bandajım da çıktı çok güzel olmuş az bi şişlik var tamamen düzelmesi bikaç ayı bulacakmıs doktorum kremle masaja devam etmemi söyledi bende böyle sonuctan gayet memnunumTruman Show sen naptın çıktımı bandajınn ??
Gayet güzel duruyor. İnçe deri yapısına mı sahiptiniz? Kalkıklıkta pek Yok gibi, güle güle kullanın :)Simdilik burnum bu sekilde. Odemler canimi sıkıyor aslinda sekli tam istedigim gibi ama burnum sis. Sol tarafi saga gore daha sis hem de.
Derim kalinGayet güzel duruyor. İnçe deri yapısına mı sahiptiniz? Kalkıklıkta pek Yok gibi, güle güle kullanın :)
Bana doktor odemler icin kortizol hapi verdi her sabah onu aliyorum. Masaj vermedi henuz haftaya sorayim bakayim. Olmadi eczaneden ananas enzimi alirim. Soguk su olayi cok iyiymis hemen gidip carpip geleyim simdiden cok sag ol:)Dersin dersin bende de odem cok yok ama bende delikleri kafaya takiyorum tamam tam istedigim gibi kucultmus cok kibar ama biri yuvarlak biri olips seklinde her sabah duzeldimiki diye bakiyorum ama kalsa bile seklini sevdim gecicek diyorum sorun degil cozum uretmek lazim
Odemlerime ananas cok iyi geldi yemeyi sevmiyosan suyunu ic ha yok ugrasamam dersen eczanelerde ananas enzimi var onuda deneyebilirsin arastir doktorunada sor yani odemlerin hizla iyi olmasi icin hala dik yat iki yastikla ve surekli masajina dikkat et sureci boylece hizlandirabilirsin birde her sabah ve aksam 20 kez soguk su carp yuzune buda cok etkiliymis
Kuculecek dimi:) burun ucum top gibi sanki icine hava basmissin gibi onu cok dert ediyorum. Onceden de cirkin bir burun ucum vardi simdi de boyle oldu diye dertleniyorumevrim geçirecek burnunuzun şu anki hali, biraz sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?