Yeni ameliyat oldum sürekli kötü hisler içindeyim

Alci cikinca bizim doktor baska bisey yapistirmiyor 10.gun alciyi aldi oyle normal kaldi odem asiri cok degil insallah cok farkli olmaz boyle kalirsa iyi
Bide soylemeden gecemicem bu kadar beklemiyodum beklentim biraz daha dusuktu baya mutlu oldum mesaj attim doktoruma oda sevindi cok mizirdandim cok inceledim con detaya takildim ona ragmen cok sukur ne deyim:)

Senin adina cok sevindim odem gidince daha guzel olacak insallah. Darisi basimiza :)

Kızlaaarrrr bugün dr gittim bandajım da çıktı çok güzel olmuş az bi şişlik var tamamen düzelmesi bikaç ayı bulacakmıs doktorum kremle masaja devam etmemi söyledi bende böyle sonuctan gayet memnunum Truman Show sen naptın çıktımı bandajınn ??

Bandajim cikti benim de burnum tam istedigim gibi kavissiz dogal olmus ama sislikler var. Kaslarimin ortasi da sis burun ucum da baya odem var doktor gececek hic korkma drdi ama zaten bu hali bile cok hosuma gitti. Gorenlr cok guzel yuzune tam olmus hic estetik gibi degil diyorlar. Burnumun sol tarafi sag tarafina gore daha sis. Odemlerin gecmesini bekliyorum dort gozle. Senin de hayirli olsun canim cok sevindim:)

Simdilik burnum bu sekilde. Odemler canimi sıkıyor aslinda sekli tam istedigim gibi ama burnum sis. Sol tarafi saga gore daha sis hem de.

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-10-26-01-18-25-1-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 141
Gayet güzel duruyor. İnçe deri yapısına mı sahiptiniz? Kalkıklıkta pek Yok gibi, güle güle kullanın :)
Derim kalin tesekkur ederim burun ucum dusuktu benim onu duzeltmesini ama kaldirmamasini soylemistim. Sag olsun istedigim gibi yapmis.

Bu da burnumun onceki hali

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-10-14-12-48-10-1-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 130
geçmiş olsun gerçekten doğal duruyor, benimki de öyle çok şükür zor kısmı atlattık krem arnica mi kullanıyorsunuz acaba?

Ben kullandim arnicayi hala suruyorum odemede iyi geldigi soyleniyo morlugada
Ama ondan iyi sonuc almak icin ameliyattan cikinca hemen suruceksin ve ustune buz uygulauacaksin ben oyle yaptim faydasi oldu 3 gune morluklar cok cok azaldi yeserdi ondan sonra pek kullanmadim ama alirsaniz bosa gitmez cunku bi yerinizi carptiginizda agri ve morluk olmasin diye kullanabilirsiniz tamamen bitkisel ben kizimada kullandim ayrica yorgunluk icin filan masaj yaparak uygulayabilirsiniz

Ben morluklar icin bir sey kullanmiyorum sadece doktorum bir hap verdi kirtizol ilaci onu kullaniyorum. Odemi cabuk atip iyilesmem icinmis.

Arnica kremin işe yarayıp yaramadığıyla ilgili tam bir şey öğrenemedim ondan sordum :) teşekkürler ikinize de geçmiş olsun tekrardan

Biliyorum cok sabirsizim, biliyorum onceki burnuma bes basar suanki ama sol tarafim sag tarafimdan daha sis kas ortasi sis elmacik kemiklerime dogru sis, cunku kemigim baya genisti o daraltildi. Sadece estetik operasyon da olmadim zaten septorinoplastiydi ameliyatim. Doktorum odem oldugunu ve inecegini soyledi. 6 aya kadar surekli gorecekmis beni. Ama ben yine de kotu hissediyorum surekli ayna karssisinda incelerken buluyorum kendimi.
Gecsin su gunler artik.

Ahh canim benim hangimiz oyle degiliz ki beklemek cok zor ve gerici benimde sislikler buyuk olcude gecti ama odem ucunda duruyo uc kismi sis ve sert dolayisiyla burun deliklerim orantisiz banada gecicegini soyledi e biliyorum onceki halinden 100 misli iyi ama her sabah bi umut kalkip bakiyorum ama uzulmuyorum biliyorum ki zamanla oturacak bu yola girerken sonucu uzun zaman beklicegimi biliyodum
Odemlere ananas cok iyi geliyor bi dene istersen ben hergun bi tanesini robotta sıkip iciyorum erkide ediyor gibi

bigunmutlaka ayni yollardan geciyoruz. Ananas suyunu denicem haftaya yine kontrolum var sorucam doktora da. Bugun dayanamadim ayna karsisinda agladim hungur hungur. Tamam sekli cok guzel istedigim gibi ama yuzume gore buyuk burnum varmis gibi geliyor heleo ucundaki sislik beni deli ediyor. Bir yil sonra su mesajlarima bakip ne salakmisim demek istiyorum.

Dersin dersin bende de odem cok yok ama bende delikleri kafaya takiyorum tamam tam istedigim gibi kucultmus cok kibar ama biri yuvarlak biri olips seklinde her sabah duzeldimiki diye bakiyorum ama kalsa bile seklini sevdim gecicek diyorum sorun degil cozum uretmek lazim
Odemlerime ananas cok iyi geldi yemeyi sevmiyosan suyunu ic ha yok ugrasamam dersen eczanelerde ananas enzimi var onuda deneyebilirsin arastir doktorunada sor yani odemlerin hizla iyi olmasi icin hala dik yat iki yastikla ve surekli masajina dikkat et sureci boylece hizlandirabilirsin birde her sabah ve aksam 20 kez soguk su carp yuzune buda cok etkiliymis

Bana doktor odemler icin kortizol hapi verdi her sabah onu aliyorum. Masaj vermedi henuz haftaya sorayim bakayim. Olmadi eczaneden ananas enzimi alirim. Soguk su olayi cok iyiymis hemen gidip carpip geleyim simdiden cok sag ol:)

evrim geçirecek burnunuzun şu anki hali, biraz sabredin
Kuculecek dimi:) burun ucum top gibi sanki icine hava basmissin gibi onu cok dert ediyorum. Onceden de cirkin bir burun ucum vardi simdi de boyle oldu diye dertleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…