Yeni ameliyat oldum sürekli kötü hisler içindeyim

Kuculecek dimi:) burun ucum top gibi sanki icine hava basmissin gibi onu cok dert ediyorum. Onceden de cirkin bir burun ucum vardi simdi de boyle oldu diye dertleniyorum
Küçülecek evet, benim 2. 3. haftada hala kocamandı şu an 1.5 aylık ve normale daha yakın. doktorum 3 aya %85i iner kalan şişliği siz anlayabilirsiniz ancak dedi. yani baya sabır isteyen bi süreç :)

Küçülecek evet, benim 2. 3. haftada hala kocamandı şu an 1.5 aylık ve normale daha yakın. doktorum 3 aya %85i iner kalan şişliği siz anlayabilirsiniz ancak dedi. yani baya sabır isteyen bi süreç :)
Cok tesekkur ederim ben de sabirla bekleyecegim size de cok gecmis olsun

Bugun 18. gun. Moral sifir. Sil tarafim iyice sisti. Gecsin artik su odemler. Ya da imi tarafa da esit dagilsin. Pisman olmak icin cok mu acele ediyorum. Allahim bana sabir ver.
Kaslarimin ortasinda cok odem var. Aldirmaya gidicem ama gitmesem mi? Kisin eli falan carpar vs ne yapsam bilemedim

Aaa ne konusmustuk ne demistik moral bozmak icin ugrasiyisun dicem kizcam artik sana eger cok canin sıkılıyosa aynaya bakmamayi dene
Benimde sislikler odemler gunden gune degisiyo bi tarafinda odem olunca burun kayip yamuk duruya agzim bi yamuluyo cektiriyo o tarafa
Bu sabir isi memnun olmasan napcan varmi su noktada yapilcak bisey
Dik yat
Ananas ye
Soguk su carp
Yesilcay maynodoz ve kiraz sapi karisimini ic
Buz uygula
Buhardan sicaktan uzak dur
Surekli yat serin hava al ruzgarli havada 15 dk lik yuruyus oneriyor doktorlar
Bi de bakalim
En onemlisideee moralini bozmaaa

bigunmutlaka cok haklisin ama iki gundur neden boyle oldum anlamiyorum. Bantlarin acildigi Ilk gun ne kadar mutluydum oysaki. Odamdan cikmiyorum. Haftada bir gun okulum var onu stres yapiyorum. Gecen hafta bantlar varken gitmistim. Simdi herkes gorecek yorum yapacak bunu istemiyorum. Falan filan

Allahim neden boyle oldum kafayi yedim burnumla

Canim benim inan cok normal banada bi kisi aaa ifsden degismis dese deli okuyorum yan komsum var yasli bi cift tanimadikar beni o kadar yani
Herkesten olumlu yorum aliyorum ama kendimi biliyuorum bi kisi bile ters bisey diyecek canim sıkılacak diye kizimin okuluna bile gitmiyorum annem goturup getiriyo
Yani yalniz degilsin bende yasiyorum sonra eski burnum aklima geliyo amaaann yine buna cok sukur diyorum

Senin burnun masallah simdiden cok guzel nazar degmesin. Benim yanlardan da kucultuldugu icin oralar cok sis duruyor yuzum bir garip oldu. Simdi biz o kadar arastirdik ettik biliyoruz ama insanlar sak diye dusunmeden bir sey diyecek diye odum kopuyor cunku cok panik ve mutsuz bir yapim var.
Bizim de bir yil sonra baskalarina her sey gececek inanin diyecegimiz gubler gelsin bir an once

Valla kızlar benim burnum tam istediğim gibi olmadı şişlikler inince de olmicak hatta daha kötü olacak onu da biliyorum ama umrumda değil kim ne derse desin. Ben günlere de katılıyorum herkes yorum yapıyor iyi yada kotü kısmet diyip geçiştiriyorum boşverin olan olmuş bikaç ay sonra iyice oturduktan sonra bi sorun varsa ozaman dert ederiz ki olmaz inşallah hayatı akışına bırakın başkaların fikrini çok önemsemeyin kendinizi avutun şimdilik yeter çünkü gerçekten yapacak başka bişey yok :)

Ay ne guzel demissin sadece bu kinuda degil ben cok takiyorum biri bisey dese 3 gecer diyen kisi dedigini unutur ama ben o niye oyle dedi ki niye boyle olduki diye yerim kendimi sirf bunun yuzunden hastalik sahibi bile oldum ama huyum kurusun iste herkes iyi desin herkes hosnut olsun siye gereksiz bi gayem var
Suan icin en korktugum gicik kisiler bile cok iyi olmus dediler ama benim taktigimda ya duserse inerse
Odem gecince cok farkli bi hale gelirse..
Yani hic takmiyorum cok rahatim diye ya yalan soyler yada gercekten fazla rahat bi tiptir...

Aynen benim tek sorunum o. Ben ucu kalkık olsun istedim ama istediğim gibi kalkık değil ve şuan ya daha çok inerse ya düşerse diye korkudan rahat rahat yürüyemiyorum bile hele ilk günler arabada giderken bile kafamı havaya kaldırıyodum burun ucum düşecek diye ondan hariç bi sıkıntım yok şimdilik. Burun ucumun şişliği inince şuanki kalkıklık bile gidecek diye korkuyorum

Valla helal sana bende kendim begendim hatta resim gostermistim ayni onun gibi ne tarif ettiysem yapmis bide baya ince deriliyim cabuk toparlaniyo ama bu kadar begenmeme ragmen biride cikip aaaa hic olmamis dese yada surasi kotu burasi boyle dese hemen ruh halim degisir cok uzulurum cok kotu bi huy acayip yasam kaliteni ruhunu etkiliyo

Etkiler tabi başkaları için yaşamış olursun oysaki ne çekemeyenler var sırf moral bozmak için konuşur. Onlar yenmesin oyunlarına gelmicem de kendi kendine :)

madambella burun ucu nasil duser bildigin estetik faciasi olanlari mi diyorsunuz yoksa dusmekten kasit kalkikligin inmesi mi?
Ben cevremden cok kendim takintiliyim bugun annem ayna karsisindan zor aldi ve eski burnuna bak bi de suna bak ne istiyosun dedi boyle teselli mi olur yaa annemi de delirttim
Sali gunu kontrolum var doktorun yaninda aglarsam o da alacak ayaginin altina
O degil de alti ay gecene kadar burasi benim aglama duvarim olacak anlasilan sayfa sayisi kaci bulur aman tanrim

Aynen ya ne ağlaması hergün halay çeksek yeridir ben bildiğin faciadan bahsediyorum

Kızlar benim de ağrılarım çok vardı geçti, ödemlerimin çoğu indi. Burnum eskiye göre çok çok iyi durumda. Gören çok beğeniyo. 10 günü geçti ameliyat olalı. Ama hala rahat nefes alamıyorum. Sanırım ödemden kaynaklı. Sizin nefes almalarınız ne durumda?

Et alındı mı canım burnundan?

Benim 19.gunum etleride yakmislar operasyon sirasinda
6.gun tampon ciktigi andan itibaren inanilmaz nefes aldim burnum o kadar acilmiski bi damla damlatinca icime hic cekmeden direkt bogazimdan asagi akiyo gidiyo:)ve 6.gunden sonra hic tikanmadi okyanus suyuni sıkıp sumkur hizla o cok rahatlatiyor

Merhaba kızlar, ben 2007 de ameliyat oldum. Tamponlar alindiktan sonra bantli ve şiş suratla calistim. Beyaz tenliyim morluklar vardi. Bazilari hatta dayak mi yedin diyordu. Ama ben hic takmadim. Cok ameliyat olan var. Sokakta bile bantli gezen var. Bazilari aman ne gerek var dese de bazilari normal karsiladi. Hic takmayin cevrenizdekileri kumisi yadirgasada elinde imkan olsa bastan asagi yeniler kendini. İki kez ameliyat oldum dusmustu burnum. İkinci daha kolaydi. Ama cokda duzgun degil. Hatlar yan lar duzgun olunca daha iui oluyo sanki. Ama yinede memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…