- 29 Ekim 2014
- 179
- 95
- 48
- Konu Sahibi Truman Show
-
Küçülecek evet, benim 2. 3. haftada hala kocamandı şu an 1.5 aylık ve normale daha yakın. doktorum 3 aya %85i iner kalan şişliği siz anlayabilirsiniz ancak dedi. yani baya sabır isteyen bi süreç :)Kuculecek dimi:) burun ucum top gibi sanki icine hava basmissin gibi onu cok dert ediyorum. Onceden de cirkin bir burun ucum vardi simdi de boyle oldu diye dertleniyorum
Cok tesekkur ederim ben de sabirla bekleyecegim size de cok gecmis olsunKüçülecek evet, benim 2. 3. haftada hala kocamandı şu an 1.5 aylık ve normale daha yakın. doktorum 3 aya %85i iner kalan şişliği siz anlayabilirsiniz ancak dedi. yani baya sabır isteyen bi süreç :)
Canim benim inan cok normal banada bi kisi aaa ifsden degismis dese deli okuyorum yan komsum var yasli bi cift tanimadikar beni o kadar yani
Herkesten olumlu yorum aliyorum ama kendimi biliyuorum bi kisi bile ters bisey diyecek canim sıkılacak diye kizimin okuluna bile gitmiyorum annem goturup getiriyo
Yani yalniz degilsin bende yasiyorum sonra eski burnum aklima geliyo amaaann yine buna cok sukur diyorum
Seni n eski burnun da iyi sayilirdi yenisi de gayet hos. Facia falan yok ortadaAynen ya ne ağlaması hergün halay çeksek yeridirben bildiğin faciadan bahsediyorum
Et alındı mı canım burnundan?Kızlar benim de ağrılarım çok vardı geçti, ödemlerimin çoğu indi. Burnum eskiye göre çok çok iyi durumda. Gören çok beğeniyo. 10 günü geçti ameliyat olalı. Ama hala rahat nefes alamıyorum. Sanırım ödemden kaynaklı. Sizin nefes almalarınız ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?