- 9 Nisan 2024
- 193
- 160
- 18
- 33
- Konu Sahibi flowerstone3556
-
Kervan yolda düzülür , herkesin hikayesi farklı sen de yaşayıp göreceksinHerkese güzel bir hafta diliyorum.
Hamileğim ve ister istemez beni korkular aldı. Cocuk olduğunda ücretsiz izne ayrılsam belki ödemeler vs bizi zorlayabilir o nedenle 1 günlük süt izni ile 4 gün çalışıcak şekilde kendimi ayarlamayı planlıyorum evden çalışıyorum yoğun bir tempom yok eşimde evde benimle birlikte ama her bebek aynı değil nasıl olur yapabilir miyim emin değilim korkuyorum daha doğrusu arkadaslar. Çevremdeki arkadaşların doğum hikayesinden ayrı etkileniyorum doğum sonrası yaşadıkları ayrı etkiliyor beni. Bunu bir rutine döken başarabilen var mı desteklerinize ihtiyacım var.. korkularımdan sevincini yaşıyamıyorum bu anı.
İnşallah öyle olur. Dün bir arkadaşa denk geldik benim hamile olduğumu bilmiyor henüz sakın doğurma bittim ben çok zor çookk hiç gerekli değil falan diyince gerçekten ne diyeceğimi bilemedimKervan yolda düzülür , herkesin hikayesi farklı sen de yaşayıp göreceksinKorkma iyi düşün iyi olsun
Senelerdir çalışıyorum, insan karakteri nasıl farklı ise herkesin anneliği farklı, herkesin çocuğu bambaşkaİnşallah öyle olur. Dün bir arkadaşa denk geldik benim hamile olduğumu bilmiyor henüz sakın doğurma bittim ben çok zor çookk hiç gerekli değil falan diyince gerçekten ne diyeceğimi bilemedim
Emin ol seneye yeni bir tane doğurur:)İnşallah öyle olur. Dün bir arkadaşa denk geldik benim hamile olduğumu bilmiyor henüz sakın doğurma bittim ben çok zor çookk hiç gerekli değil falan diyince gerçekten ne diyeceğimi bilemedim
Çok tatlısnız teşekkür ederim hep iyi şeyler düşüneyim iyi şeyler olsun diye kendimi telkin ediyorum umarım öyle olurSenelerdir çalışıyorum, insan karakteri nasıl farklı ise herkesin anneliği farklı, herkesin çocuğu bambaşka
Kimse seninle aynı olamaz, ha bebek acıkır ağlar ortak özellik, hasta olur huysuz olur bunlar ortak da.. eşin sen ve bebek herkesten farklı özelliklere sahip nasıl aynı hikayeyi yaşayasın mümkün değil.
Kolay diyemem, değil senin bakımına muhtaç bir canlı ve inanılmaz seviyorsun. O sevgi ile normal şartlarda gece 5-10 kez kalksan öfkelenirsin ama bebek ağladığında severek öperek kalkıyor emziriyorsun.
O duygusal bir zorlanma içindedir öfkesi patlamıştır annelik zor, annelik tek başına ise zor eş destek olmuyorsa daha zor ama imkansız değil.. şöyle düşün bu kadar imkan olanak içinde biz de bebek büyütemezsek yokluk içinde büyüten atalar ne yapsın. Doğan büyür öyle ya da böyle... benim tavsiyem kapa kulaklarını kendi hikayeni yaşa... minik hallerinin keyfini çıkar öp kokla bir daha minik olmayacak. Başkasının hataları kendine, sen kendi hatanı doğrunu yaşa... tecrübe deneyim elbette sor bebek için ama duygusal çöküntüyü üzerine alma.. pişman olursun keşke öyle yapmasaydım diye
Neyi mesela? Haftanın 4 günü çalışmayı evet planlamadan önce düşünüyordum şuan gibi ? Evet planlamadan öncede eşim ve ben evden çalışıyorduk? İhtimal doğrultusunda konuşuyorduk tıpkı şuanki gibi. Ele avuca gelen bir bebeğim yok takdir edersiniz henüz planlama bir yere kadar. Yarın karşıma ne çıkacağını bilmiyorum sadece her yeni anne olmaya hazırlanan henüz hormonlarıyla savaş veren bir kadın gibi bende endişelerim için buraya yazdım . Böyle yargılarcasına bir soru soracağınıza tebrik edip geçebilirdiniz yada hiç yorum yazmazdınız oda ok idiBunları hamile kalmadan önce planlamanız gerekmez miydi?
Eee doğuruyor herkes ....evliler evliliği kötü olanlar evlenme diyor evleniyor herkes burda pişman olursun diyoruz yapma diyoruz bir konuda konuda o kadar netki pişmanlık ....yoooo dinlemiyor konu sahibi yapıyorİnşallah öyle olur. Dün bir arkadaşa denk geldik benim hamile olduğumu bilmiyor henüz sakın doğurma bittim ben çok zor çookk hiç gerekli değil falan diyince gerçekten ne diyeceğimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?