Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar ne durumdasınız benim bugün aşılama yapılalı 8.günüm kafama takmayayım düşünmeyeyim diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor:44:

Merhaba canım benimde 6. günüm. Çok ümidim olmasa da bayram sonunu bekleyip göreceğiz :) 6. gün günlüğüm;kasıklarımda batma,kilo almadıysam şayet karnımda şişlik (bu kısmını anlayamadım henüz) ,aşırı stres

Canım bu saydıklarının hepsi bendede var :) ama ben Crinone jel kullanıyorum ona bağlıyorum şişlikleri falan ben bayramın 2.günü test yaptıracağım doktor öyle söyledi bakalım az kaldı

Canım bu saydıklarının hepsi bendede var :) ama ben Crinone jel kullanıyorum ona bağlıyorum şişlikleri falan ben bayramın 2.günü test yaptıracağım doktor öyle söyledi bakalım az kaldı

Evet, jel vücudun su tutmasına sebep oluyormuş. Sanırım ondan oldu. Bende şimdi hastane ile görüştüm salı ve çarşamba günleri bakılıyormuş. Kanı vereceğim.İlçeden, il'e gidecek 1-2 gün sonra sonucu gelecek. Bu bekleme sırasında ben de adet olacağım. Offsss sen yine şanslısın 1-2 saat içinde öğrenirsin sonucunu Belki de adet günümü beklerim bakalım,kararsızım ...

Canım ya belki de adet olmazsın öyle düşünme inşallah bu bekleyişimiz güzel sonuçlanır

24 temmuzda aşılama olmuştum maalesef tutmamış kızlar.
bugün negatif sonucumu aldım

Ben 31temmuzda oldum ikinci asilamami. Bekleyis bayram tatiline denk geldi. Gecen ay ck dua etmistim bayram da herkese mujdeverelim diye ama olmadi. Allahin hikmetinden sual olunmaz. Bizim kaderimizde de bu zor gunleri atlatmak varmis Demek ki. Doktorlar gereken neyse yapiyorlar. Ama Vucudum sisti. Basim donuyor tansiyonum dusuyor asabilestim psikolojim altust oldu. ben yinede herseye katlanmaya raziyim yeterki sonunda bebegimin mis kokusunu icime cekeyim. Allah hepimize dayanma gucu versin. Ck zor yasadiklarimiz. Keske kocam biraz daha anlayisli olsa bu aksam kavga ettik. Tansiyonum yukseldi burnumdan hafif kan geldi. Bu ay ki asilamanin tutmasindan umidim yok. Bakalim kismet.

Canım seni anlıyorum. Hem bedenen hem de zihnen gerçekten de yorucu bir süreç bu beklenti. Bence bu durumun baskın sebeplerinden birisi sürekli beklentide ve stres altında olmamız. Biraz rahatlasak belkide hiç uğraşmayacağız. Ama onuda yapamıyoruz :)
Bakarsın bu sefer bebişin tutunur Allah'ın izni ile. Son zamanlarda kendimde şunu fark ettim; 10 gün sonranın sonucunu beklerken,bugünü kaçırıyorum. Dolayısı ile buda erkekleri geriyor sanırım. Allah tez zamanda bebeğini kucağın almayı nasip etsin inşallah. Ama unutmamak gerekir ki her şeyden önce hayırlısı ve kısmet...

Benim 9. günüm, batmalar ve adet sancısına benzer ağrılar dün kesildi,şişkinlik hala devam ediyor, göğüslerimde aşırı şişkinlik ve ağrı vardı ama bugün azaldı...bakalım göreceğiz yakında sonucu

Canım bu kadar stres yapmamaya çalış, hepimizin en büyük dileği sağlıklı bebekler, ben vücudumu çok dinliyorum ama kendimi tamamen bıraktım, sanki hiç aşılama olmamış gibi davranmaya gayret ediyorum. Çok zor bir süreç zaten, mümkün olduğunca sakinleştirmeliyiz kendimizi, ne olur biraz rahatlamaya çalış, senin sağlığın şu anda her şeyden önemli çünkü içinde o miniği sağlıkla taşımalısın.

Fefilifa merhaba, öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Ben de seninle aynı tarihte aşılama olmuşum ama benim hcg degerim 323 e kadar yükseldi ve düşüyor, kanama başlamadı ama başladığında gebeliğim sonlanacak. Ben doktorumu degiştirmek istiyorum sen hangi ildesin, hangi merkezde tedavi oldun, sevgiler

ben istanbuldayim canim insaallah oyle birsey olmaz
medipol megaya gidyorum ben doktorun sana progesteron verdi mi ?
ilac kullaniyor musun? nerede yasiyorsun?

ben istanbuldayim canim insaallah oyle birsey olmaz
medipol megaya gidyorum ben doktorun sana progesteron verdi mi ?
ilac kullaniyor musun? nerede yasiyorsun?

Canım ben de İstanbuldayım. Progestan kullanıyordum ama beta hcg düşünce doktorum ilaçları bırakmamı söyledi gebelik sonlanıyor. 323 den sonra yükselmedi . deger 3 haftalık gibi kısmet degilmiş canım. Benim de 27 temmuz kan testi vardı ama idrar da negatif çıktı diye dr ilaçları bıraktırmıştı bana ama kanama olmayınca 30 temmuzda test yaptırdım 40 çıktı ama kanamam başladı sonra hemen ilaçlara başladık neyse deger 323 e yükseldi yine leke gelmeye başladı veta hcg baktırdım deger 224 olmuş canım. Gittikçe deger düşücek ve kanama ile gebelik sonlanacak. Allah daha kötülerinden korusun.

çok gecmis olsun cnm acaba başka bir doktora daha görünsen mı? Belki başka birşeyler söylerler ne bileyim şansını denesen mı?

çok gecmis olsun cnm acaba başka bir doktora daha görünsen mı? Belki başka birşeyler söylerler ne bileyim şansını denesen mı?

Canım hiç sorma bayram olduğu için kime gösterecegim bir taraftan da acaba ilaçları bırakmasa mıydım diyorum off bilemedim ben de. İlaçları alırsam kendiliğinden düşeceğine başıma iş alırım diye korkuyorum Allah korusun kürtaj falan ama benim dr daha önce de bıraktırdı bu ilaçları ama hamileymişim kafam çok karışık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım forumda benim gibi düşüp yükselip gebeliği devam edenler varmış. Hemen ilaçlarımı aldım çünkü koyu leke dışında ne agrı var ne başka birşey. Şansımı zorlayayım Rabbim nasip edecekse olur, olmazsa vardır bir hayır. Pazartesi bir beta hcg yaptırırım deger düşmeye devam ederse o zaman bırakırım ilaçlarımı. Bana dua et başıma türlü işler gelmesin, sevgiler sağlıcakla mutlu ol bebişinle🙏

Canim senin icin çok dua edicem���� bana haber ver durumları
İlaçları Alman'ı bende tavsiye edecektim yanlış yönlendirmek istemediğim icin başka bir doktora görün dedim
Rabbim o bebeğin tutunmasını istedikten sonra kimseye soz söylemek düşmez
Hemen dualara saril ism-i azami oku onunla dua et esma-ul hüsnayı oku yasını oku bende sana okuyacağım ins üzülme hersey bizim icin kimsenin garantisi yok 9 aylık olanların bile bebekleri olebiliyor anne karnında Rabbim beterinden saklasın bizi amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…