Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün 12.günüm kan test yaptırdım sonucu alacağım yarım saat sonra dua edin bana :26:

Maalesef canım 0.16 çıktı sonucum

Bu topiğe yazmaya başlarken, bir çok kişiden güzel haberler alacağımıza o kadar inanmıştım ki her geçen gün heyecanım yerini hüzne, belirsizliğe ve ümitsizliğe bıraktı. Ama her zaman dediğim gibi hayırlısı olsun inşallah. Aramızdan sadece fefilifa muradına erdi. ALLAH bebişini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı ise isteyen herkese olsun inşallah! Sırada jeliboncey ve ben varım sanırım. Bekleyelim,görelim . Hadi hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

Bende çok umutluydum kendimden ama maalesef olmadı o kadar üzgünüm ki tarifi yok ...İnşallah sizlerden güzel haberler alırım.Dualarım sizinle

Maalesef canım 0.16 çıktı sonucum

canim bu defa kismet degilmis demek ki. İcimi bir hüzün kapladi. Senin asilaman da 29 undaydi sanirim. Ben de pazartesi ogrenicem insallah. Ne umudum var ne de yok... Sanki asilamayi hic olmamis gibiyim. Kac gundur goguslerimde cok agri vardi, bugun o kadar azaldi ki, her an adet olacakmisim gibi hissetmeye basladim. Her seye hayirlisi diyorum artik...

Tam da hissettiklerimi tarif etmisin canim. İnsallah guzel haberlerimiz olur.

Saol canım Allah razı olsun, ilaçları alıyorum ama lekelenme devam ediyor hayırlısı olsun. Mevlam neylerse güzel eyler saglıklı bir gebelik olacaksa devam etsin inşallah. Allah bütün anne ve bebeklerini korusun

Canlarim ne olur üzülmeyin kolay değil biliyorum bende çok uğraştım 2 kere ameliyat oldum 2 sene yumurta takibi gördüm kac doktor tarafından oyalandım şimdi ise keseyi daha görmedim kalp atışını duymadan emin olamıyorum içimden gelmiyor inanmıyorum kucağıma almadan muradıma erdim saymıyorum kendimi insaallah sizlerde güzel haberler alırsınız b ügün olmasa yarın insaallah
Dualarimdasiniz

Bencede canım kismet degilmis.Ben asilamadan once laporoskopi olmustum o yuzden umitliydim hersey cok iyi gitmisti.O yuzden resmen şok yaşadım. İnşallah sizlerden guzel haberler gelir.

Bende temmuz ayında aşılama yaptırdım fakat olmadı 4 yıllık evliyim..2 seneden fazla oldu bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef.. Eşimin değerleri düşük.. Sizdeki problem nedir?

Bende temmuz ayında aşılama yaptırdım fakat olmadı 4 yıllık evliyim..2 seneden fazla oldu bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef.. Eşimin değerleri düşük.. Sizdeki problem nedir?

Bizimki sebebi anlasilamayan infertilite canim. Biz de ugrasiyoruz ama henuz hicbirsey yok

Kizlar, bugun 13. Gunum, yarin kan testi yaptiracagim ama bu sabah test yaptim( predictor-4 gun once testi) silik cizgi falan hicbisi yok bugunden ogrenmis oldum. İmtihanim buymus demek ki paradeisos insallah senden guzel haberler aliriz...

Merhaba canım benimde tuplerim kapaliymis laporoskopi oldum biri açıldı ilk asilamaydi ama olmadi malesef

Kizlar, bugun 13. Gunum, yarin kan testi yaptiracagim ama bu sabah test yaptim( predictor-4 gun once testi) silik cizgi falan hicbisi yok bugunden ogrenmis oldum. İmtihanim buymus demek ki paradeisos insallah senden guzel haberler aliriz...

Canım hemen ümitsizliğe kapilma daha kan testi yapmamissin.Benim kan testim negatif çıkmasına ragmen umudum vardı. Taki adet olana dek. Insallah yarin kan testinde olumlu sonuc cikar yipratma kendini

Bizimki sebebi anlasilamayan infertilite canim. Biz de ugrasiyoruz ama henuz hicbirsey yok

Sebepsiz olanı belki daha zordur bilmiyorum ama en azından biz bir nedene bağlıyoruz olmamasını..Herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet.. İnşallahh Rabbim hayırlısıyla tez vakitte bütün isteyenlere evlat verir!! Aminnn...

Merhaba canım benimde tuplerim kapaliymis laporoskopi oldum biri açıldı ilk asilamaydi ama olmadi malesef

Merhabalar tatlım benim de sağ kapalı maaleseff.. HAkkımızda hayırlısı inşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz

Merhabalar tatlım benim de sağ kapalı maaleseff.. HAkkımızda hayırlısı inşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz

Benimde sol kapalı canım aşılama da sol taraf gelismisti doktor sag tupun kapar demisti ama olmadi. İnşallah canım bu ay kendi halimize bıraktı sonraki ay 2.asilama yapılacak. Bakalım artık inşallah dedigin gibi kısa zamanda kavusuruz bebislerimize...

Canım sorma bende dayanamadım az önce test yaptım. Silik 2. çizgi falan hiç bişey çıkmadı. Sadece tek çizgi. Aşılamanın 11. gününde sanırım negatif. Yarı yarıya hazırlıklıydım ama yinede üzülmedim dersem yalan olur. Sağlık olsun ne diyelim. Vardır bunda da bir hayır! Yarın yinede kan testi yaptıracağım. Salı günü sonucu alır yazarım Biraz dinlenelim bari hem zihnen hem bedenen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…