Kızlar bugün 12.günüm kan test yaptırdım sonucu alacağım yarım saat sonra dua edin bana :26:
Canım dualar ettim insallah guzel haberler verirsin sabirsizlikla bekliyorum
Maalesef canım 0.16 çıktı sonucum
Bu topiğe yazmaya başlarken, bir çok kişiden güzel haberler alacağımıza o kadar inanmıştım ki her geçen gün heyecanım yerini hüzne, belirsizliğe ve ümitsizliğe bıraktı. Ama her zaman dediğim gibi hayırlısı olsun inşallah. Aramızdan sadece fefilifa muradına erdi. ALLAH bebişini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı ise isteyen herkese olsun inşallah! Sırada jeliboncey ve ben varım sanırım. Bekleyelim,görelim . Hadi hayırlısı bakalım...
Maalesef canım 0.16 çıktı sonucum
Bu topiğe yazmaya başlarken, bir çok kişiden güzel haberler alacağımıza o kadar inanmıştım ki her geçen gün heyecanım yerini hüzne, belirsizliğe ve ümitsizliğe bıraktı. Ama her zaman dediğim gibi hayırlısı olsun inşallah. Aramızdan sadece fefilifa muradına erdi. ALLAH bebişini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı ise isteyen herkese olsun inşallah! Sırada jeliboncey ve ben varım sanırım. Bekleyelim,görelim . Hadi hayırlısı bakalım...
Canim senin icin çok dua edicem🙏🙏 bana haber ver durumları
İlaçları Alman'ı bende tavsiye edecektim yanlış yönlendirmek istemediğim icin başka bir doktora görün dedim
Rabbim o bebeğin tutunmasını istedikten sonra kimseye soz söylemek düşmez
Hemen dualara saril ism-i azami oku onunla dua et esma-ul hüsnayı oku yasını oku bende sana okuyacağım ins üzülme hersey bizim icin kimsenin garantisi yok 9 aylık olanların bile bebekleri olebiliyor anne karnında Rabbim beterinden saklasın bizi amin
Canım hayırlısı olsunherşeyin bir vakti zamanı oluyor sanırım.. Yılmadan devam...
canim bu defa kismet degilmis demek ki. İcimi bir hüzün kapladi. Senin asilaman da 29 undaydi sanirim. Ben de pazartesi ogrenicem insallah. Ne umudum var ne de yok... Sanki asilamayi hic olmamis gibiyim. Kac gundur goguslerimde cok agri vardi, bugun o kadar azaldi ki, her an adet olacakmisim gibi hissetmeye basladim. Her seye hayirlisi diyorum artik...
Bende temmuz ayında aşılama yaptırdım fakat olmadı4 yıllık evliyim..2 seneden fazla oldu bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef.. Eşimin değerleri düşük.. Sizdeki problem nedir?
Merhaba canım benimde tuplerim kapaliymis laporoskopi oldum biri açıldı ilk asilamaydi ama olmadi malesefBende temmuz ayında aşılama yaptırdım fakat olmadı4 yıllık evliyim..2 seneden fazla oldu bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef.. Eşimin değerleri düşük.. Sizdeki problem nedir?
Kizlar, bugun 13. Gunum, yarin kan testi yaptiracagim ama bu sabah test yaptim( predictor-4 gun once testi) silik cizgi falan hicbisi yokbugunden ogrenmis oldum. İmtihanim buymus demek ki paradeisos insallah senden guzel haberler aliriz...
Bizimki sebebi anlasilamayan infertilite canim. Biz de ugrasiyoruz ama henuz hicbirsey yok
Merhaba canım benimde tuplerim kapaliymis laporoskopi oldum biri açıldı ilk asilamaydi ama olmadi malesef
Merhabalar tatlım benim de sağ kapalı maaleseff.. HAkkımızda hayırlısı inşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz
Kizlar, bugun 13. Gunum, yarin kan testi yaptiracagim ama bu sabah test yaptim( predictor-4 gun once testi) silik cizgi falan hicbisi yokbugunden ogrenmis oldum. İmtihanim buymus demek ki paradeisos insallah senden guzel haberler aliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?