slm jeliboncey, ben de izmirdeyim ve senin gibi bende önce devletteki haklarımı kullnmak için devlette yaptırıyorum. 12 temmuzda 2. aşılamam oldu, gerçi tıkalı tüpümün olduğu taraftaki yumurtam gelişmişti, bu yüzden çok umutsuzum. zaten devlet tüp bebek için 2 aşılamayı şart koştuğundan yaptırdım. hayırlısı bakalım...
Ne güzel, dünya küçük değil miHayırlı olsun aşılaman, inşallah tüpe gerek kalmadan hallolur bu sefer. Kan testini ne zaman yaptıracaksın? Benim bir tane sağ bir tane de sol yumurtalığımda gelişti... Bakalım, hayırlısı bekleyip göreceğiz artık :) benim rahim filmimi çeken doktor filmi pek iyi çekememiş o yüzden sağ tüpümün açık mı kapalı mı olduğu muallakta, sol açıkmış.
benim rahim filmim dokuz eylülde çekildi, sol kapalı, sağda sorun yok. maalesef bu ay da sol tarafta yumurta gelişti. normalde pazartesi filan test yapmalıydım, ama beklemeyi tercih ettim. normalde adet günüm salı ama ben çarşamba birkaç damla lekelendim, bugünde aynı şekilde. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için birkaç gün beklemek istedim.
Hmmm anladım canım, inşallah güzel haberler verirsin burdan :)
Hmmm anladım canım, inşallah güzel haberler verirsin burdan :)
Arkadaşlar aşılama için dosyamın konseyden çıktığını söylediler gelip alın dediler. Bi açıklama yapmadılar olumlu olumsuz bi fikrim yok nasıl çıkıyor sonuç ne diyorlar? Bu aşamadan sonra ne oluyor? Gidip dosyayı mı alıyorum sadece
mervecim sen devlette mi yaptırıyorsun aşılamanı, özelde mi?
özelleri bilemem ama devlette ilaç raporu için heyetten geçmesi gerekiyor, belli sürede anca çıkıyor ve sonra raporunu alıp ilaçlarını alıyorsun. Olumsuz bir olacağını hiç sanmıyorum.
umutlanmak istemiyorum, ama mucizevi bir şey olursa mutlaka haber veririm. sen de beklemedesin sanırım, en zor aşama aslında, geçmiyor günler inadına
benim aşılamam pazartesi günü oldu daha. Daha çok zamanım var... Bayramdan sonraki pazartesi yaptıracağım testimi. Bu arada benim adet öncesi sendromlarım çok belirgin olur, 9-10 gün önce başlar göğüs ağrısı, kasıklarda ağrı, şişkinlik vs. Daha hiçbiri başlamadı. Crinone jelin yan etkileri de aynı sanırım ama bende tık yok.. Umarım bir gariplik yoktur :) sürekli kendimi dinler oldum
devlette yaptırıyorum zeynep kamilde.dosyayı geçen hafta teslim ettim bugün konseyden çıktığını söylediler.bide heyete mi gircek farklı şeyler mi?
inşallah olumlu sonuç alırsın canım.bende peşinden geliyorum daha yapılacak aşılamam
çıktıktan sonra, doktorun başlasın dediğinde hemen heyete sokuyorlar, o gün başlatıyorlar ilaçlara. Heytte sadece imzalanıyor. önemli olan doktorunun tedaviye başla demesi canım. Evraklar hazır olunca adetinin ilk üç günü içinde başlatıyorlar bildiğim kadarıyla. Imzadan çıkınca gidip ilaçlarını alabiliyorsun. Aslında evraklarını almaya gittiğinde sorabilirsin ya da telefonda sorabilirsin. Belki her hastanenin izlediği protokol farklıdır.
sağol canım telefonda bilgi vermiyorlar ki sorduğuna cvp bile vermiyor. Sinir oluyorum böyle demelerine. Zaten insan hassas bi dönemde oluyor bide açıklama yapmıyorlar. Gel al dosyanı diyor sadece o kadar. Gittiğimde öğrenicem artık.adetim ayın 5 inde olması gerekiyor.bayram yüzünden bi sonraki aya atmazlar inşallah 1 ay daha beklemek sinir bozucu olcak benim için
dosyanı almaya gittiğinde doktorla da bir konuş bakalım belki başlatır canım :) insan çok sabırsızlanıyor, çok iyi anlıyorum
devlette yaptırıyorum zeynep kamilde.dosyayı geçen hafta teslim ettim bugün konseyden çıktığını söylediler.bide heyete mi gircek farklı şeyler mi?
hemde nasıl canım bazen gayet rahatım bazende stres sarıyor.eşime çatıyorum ufacık şeyden tartışma çıkartyrm zor geliyor bu süreç yoruluyorum bide ssk ile uğraşınca böyle oluyor. Anlatmıyorlar söylemiyorlar aptal gibi oluyorsun allah ım bize ve çocuğu olmayan herkese biran önce nasip etsin de bu zorlu süreçten kurtulalım
yok tatlım ya konseyle heyet aynıdır. Takma yani sorun yoktur. Ben bugüne kadar hiç pürüz çıktığını duymadım. Gönlünü ferah tut, şimdiden başlama kendini strese sokmaya
sağol canım telefonda bilgi vermiyorlar ki sorduğuna cvp bile vermiyor. Sinir oluyorum böyle demelerine. Zaten insan hassas bi dönemde oluyor bide açıklama yapmıyorlar. Gel al dosyanı diyor sadece o kadar. Gittiğimde öğrenicem artık.adetim ayın 5 inde olması gerekiyor.bayram yüzünden bi sonraki aya atmazlar inşallah 1 ay daha beklemek sinir bozucu olcak benim için
canım ister istemez oluyorum stresBuna engel olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?