valla kızlar benim lekelenmeler de birkaç saattir kesildi, hiç umudum yokken umutlanıp yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
lla cnaım beklemedeyim yarın belli olacak bakalım hayırlısı olsun hertşeyin sonuç ne olursa olsun allah sağlık versin dimi :) Senin nasıl gidiyor
Kızlar hamileyim demeyi o kadar çok isterdim ki ama maalesef değilim sabah kalktığımda adet olmuştum dr a gittim yinede teste gerek kalmadı yıkıldım kızlar artık bunaldım yaa her ay aynı şeyleri yaşamaktan sanki hiç anne olamayacakmışım gibi eylül sonuna kadar dinlenicem o zaaman adetimde yine dr s gidicem laporoskopi ile ymurtalıklarıma bakıcaklar eşimide tekrar ürolojiye yönlendireceklermiş belki bu iki ayda krndiliğinden hamile kalırım inşallah kızlar dua ediyorum sizler içinde inşallahb allahım muradınızı veriri hayırlı haberler alırsınız
Aleynasa nerelerdesin bebeğim sen bugün sonuç öğrenecektin ne yaptın inşallah güzel haberler alırız senden bekliyoruz
Kızlar hamileyim demeyi o kadar çok isterdim ki ama maalesef değilim sabah kalktığımda adet olmuştum dr a gittim yinede teste gerek kalmadı yıkıldım kızlar artık bunaldım yaa her ay aynı şeyleri yaşamaktan sanki hiç anne olamayacakmışım gibi eylül sonuna kadar dinlenicem o zaaman adetimde yine dr s gidicem laporoskopi ile ymurtalıklarıma bakıcaklar eşimide tekrar ürolojiye yönlendireceklermiş belki bu iki ayda krndiliğinden hamile kalırım inşallah kızlar dua ediyorum sizler içinde inşallahb allahım muradınızı veriri hayırlı haberler alırsınız
Canım benim inan çok üzüldümo kadar umudum vardı ki ferdilara ve senin için ama şunu çok iyi biliyorum ki herşeyin bir zamanı var...çok kısa zamanda bebeklerimizi kollarımıza alacağız biliyorum. Aldığımız hormonlar yumurtalıklarımızı uyarıyor, inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın, ne olur güzel düşünmeye çalış. Bak adetin ilk günü demek yumurtalıklarımız çalışmaya başladı demek. En güzel yumurtaların bedeninde olgunlaştığını düşün. Dua ediyorum hepimiz için, Allah yüzümüze baksın...
Aleynam bebegim nolur uzme kendini . Biliyorum zor daha pazartesi yasadim bunu ama herseyin hayirlisi diye konusmustuk .Demekki biraz daha zamni var cok degil inan ilk gun eve geldim cok agladim ne kadar umutsuz olsanda insan testte negatifi gormeyince yinede e bir rlerde bir umut besliyo insan . Ama her yeni dogan gun yeni bir umut ne yapalim onumuzdeki aylara bakicaz rabbim saglik versin yeterku... Canimin ici bu arada neden laparoskobi yapalim dediki doktorun k.bama belki onceden bahsetmissindir ama goremedim ben . Hayirdir ins.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz destekten ettiğini güzel dualardan dolayı dün kötüydüm ağlamaktan gözlerim şişti ama bugün iyiyim umudum var hayal kırıklığım vardı dün atlattım artık önüme bakıcam demek daha zamanım varmış allah her zaman hayırlısını versin diyoruz o doğru zaman hepimiz için brgün gelicek ben inanıyorum ve kalbim hep sizle umarım sizde bu ay bizlere güzellll hayırlı haberler veirsiniz :)
bende inşallah agustosda adet olduğum zamn aşılama için yolculuk yapacağım hepinizin muradı yerine gelir inşallah benim yumurtalıklar bazen çatlıyor bazen çatlamıyor eşimde varikosel rahatsızlığı var
Canım benim çok çok tşk ederim bitanem iyiki varsınız çok seviyorum sizi :) Ya canım benim yumurtalıkta sorun yok iğneler çok şyi etki yapıyo eiminde sayı herşey iyi morfoloji 9 ama dr yine de eğer 2 ay kendiliğinden olmazsa ki bu kullandıüımız iğneler varya 1 aydan 3 aya kadar etkisini gösteriyomuş ondan biçok kişide aşılama olmayınca sonraki aylar kendiliğinden hamile kalıyor neyse dur cümleyi unuttumHım dr yine de bir 2 aya olmazsa laporoskopi yapalım dedi gebelik oluşmayınca önce homon testi sonra rahim filmi en son laporoskopi yapıyolarmış ben de rahim filmi çekmedi ama laporoskop hepsini kapsıyo dedi herşeyime bakıcaklar kanaallara tüplere yumurtalıklara rahme :) ondan dolayı dedi bitanem :)
bu arada adetin 2. veya 3. günü başlanıyor tedavi sürecine, yani sen 5'inde adet olursan, bayram filan etkilemez, salı ya da çarşamba gidersin. hadi hayırlısı bakalım
Stres olma artık, bak dosyan da çıkmış, stres insanı olumsuz etkiliyor, işin heyecanını ve güzel yanlarını düşünmeye çalış, inan işlerini kolaylaştırırrahat ol birazcık :)
Canım benim çok çok tşk ederim bitanem iyiki varsınız çok seviyorum sizi :) Ya canım benim yumurtalıkta sorun yok iğneler çok şyi etki yapıyo eiminde sayı herşey iyi morfoloji 9 ama dr yine de eğer 2 ay kendiliğinden olmazsa ki bu kullandıüımız iğneler varya 1 aydan 3 aya kadar etkisini gösteriyomuş ondan biçok kişide aşılama olmayınca sonraki aylar kendiliğinden hamile kalıyor neyse dur cümleyi unuttumHım dr yine de bir 2 aya olmazsa laporoskopi yapalım dedi gebelik oluşmayınca önce homon testi sonra rahim filmi en son laporoskopi yapıyolarmış ben de rahim filmi çekmedi ama laporoskop hepsini kapsıyo dedi herşeyime bakıcaklar kanaallara tüplere yumurtalıklara rahme :) ondan dolayı dedi bitanem :)
Bebegim ins. bebislerimizi bir daha asilamaya gerek kalmadan kucagimiza aliriz... canim umarim laparoskobinde temiz cikar dualarim seninle Bu mubarek gecede rabbim dualarimizi kabul eder ins. rabbim kimseyi ne evlat acisiyla nede evlat hasretiyle sinamaz ins. seneye bu zaman ins. kucagimizda oluverirler. ben artik oluruna biraktim birde boyle deneyelim bakalim zaten istesemde ugrasamiycam yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacim var bu vazgecmek degil , hangi anne yavrusundan vazgecer yalnizca biraz dinlenmek bana iyi gelicek ALLAH YAR VE YARDİMCİMİZ OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?