Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sabırsızlık hemde çok fena derecede.süreç başlasın istiyorum.amin inşallah.sen ne durumdasın sende mi tedavi oluyorsun?

sabırsızlık hemde çok fena derecede.süreç başlasın istiyorum.amin inşallah.sen ne durumdasın sende mi tedavi oluyorsun?

Ben perşembe günü iğnelere başladım. Bugün 4. iğnemi yapacağım. Çarşamba günü de kontrolüm var. Sanırım doz ayarlaması yapılacak veya doz aynı kalacak yumurtalarımın gelişimine göre. Bu ay içinde aşılamam olur inşallah bir aksilik çıkmazsa.

inş çıkmaz bi aksilik bebişine kavuşursun ne zaman başlanıyor tedaviye nasıl oluyor bilgi verir msn benden deneyimlisin sizdeki problem ne?

inşş bitanem inş rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz ben artık rabbime nasıl dua edeceğimi nasıl isteyeceğimi şaşırıyorum çok şükür herşeyimiz var herşeyden önce sağlıklıyız ama işte tek eksiğimiz bi evlat onun yokluğuda anlatılmaz yaşanır zaten...
ben 3 sene önce bi gebelik yaşamıştım 8 haftalıkken alındı bebeğim o gün bugündür uğraşıyoruz işte rabbim sabrımızı sınıyo bide benim sağ tüpüm yok bebekle beraber alındı tek taraftan çabalıyorumama ne hikmetse bu ay soldan yumurtalım ilk kez allah isteyince neler olmaz ki inşş o mücizem de bu ay gerçek olur

allahım benimle baraber isteyen bekleyen bütün kardeşlerime evlatlarını sağ sağlim nasip etsin

kızlar benim de yarın sabah aşılamam var duanızı eksik etmeyin rabbim inş bu sefer yüzümü güldürür çifte bayram yaparım

inş çıkmaz bi aksilik bebişine kavuşursun ne zaman başlanıyor tedaviye nasıl oluyor bilgi verir msn benden deneyimlisin sizdeki problem ne?

Bir iki sayfa önce bahsettim bugüne kadarki hikayemden, oradan bakabilirsin. Benimki sebebi anlaşılamayan infertilite diye geçti. Bir yıldır şu an gittiğim doktorum takip ediyor beni. Yumurtalık ve rahim takibimi zaten yaptı bu süreçte. Üç ay önce de artık beklememizin anlamı yok aşılama yapıcaz dedi. Ve aşılama sürecim şöyle başladı: İki ay üstüste adetin 3. günü yapılan hormon tahlillerim ve hemogramım yapıldı.3. ay da rahim filmim çekildi. Bu ay da tedaviye başladık. Bir sorun yok görünüyor. Ben daha küçük bir şehirde yaşadığım için tedavime İzmir'de başladık. Tüm tahlillerimi ve rahim filmimi yaşadığım yerde yaptırdım. Rahimim hafif sola yatıkmış ve bu nedenle filmimi çok iyi çekememiş buradaki jinekolog o yüzden tüplerimden birini tam anlayamadılar aslında. Doktorum tekrar tekrar o acıyı çektirmeyelim sana tıkalı olduğunu bile varsaysak tek tüp bile aşılamamız için yeterli dedi.
Adet olduğum gün doktoruma haber verdim ve ertesi gün çağırdı, adetimin ikinci günü başladık tedaviye. Gonal-F isimli hormon iğnesini verdi yumurtalarımın gelişimi için, bunun yanında inofolic diye bir toz kullanıyorum ve de bebek aspirini. Yumurta foliküllerim yeterince geliştiğinde çatlatma iğnesi yapıcam ve bir de vajinal jel verdi sanırım o da embriyonun rahime tutunmasını destekleyen bir şey. Onu ben dediğimde kullanmaya başlayacaksın dedi. Umarım aydınlatıcı olmuşumdur :)

Son düzenleme:
Merhaba canim simdiden hayirli olsun asilaman. Rabbim dualarimizi kabul edet ins. guzel haberlerle don bize :) Allah yardimcin olsun ...

Sen içini ferah tut ve olacağına inan, bebişinin sıkı sıkı sana tutunacağını düşün :) Dualarım seninle

allah razı olsun kızlar benim de dualarım hepimizin için rabbim hepimizin tedavisini olumlu sonuçlandırır inşş bi evlat sahibi olamamanın ne kadar zor ne kadar meşakatli olduğunu çok iyi biliyorum evlendiğim günden beri hayatımız dr geçiyo diyebilirim rabbim sabır versin
her ay bana bebişimin geldiğini düşünüyorum ama testte negatifi görünce

sağol canım verdiğin bilgiler için.gayet yardımcı oldun.şu ıgm txoplasma da kurtulsam bende başlıcam o evrelere inşallah alırız sağlıklı güzel haberleri de birbirimizle paylaşırız

Guzelmis valla gerci bende arada oyle yapiyorum kendimi hamileymis gibi hissediyorum bebegim benimle diyorum onun karninda oldugunu dusunuyorum hamile gibi davraniyorum hem kendimi iyi hissettiro hemde iyi dusiniyim iyi olsun diyorum. Pozitif enerji pozitiflik getirir,, tabi bol bol da dua etmeli su hale bak neler yapiyoruz yaa :) Kimbilir baskalari daha neler yapiyordur :)

İns canim ins. olsunlarda Aneler ve bebekleri topiginede konusuruz ama ben burdaki arkadaslarlada sohpet etmek isterim baksana hamile kalan baska topige gitmeyi birak k.k. bir daha girmiyo bile :)

Canim merhaba bir bilgim yok bu konuda ancak igm bakteri nin su anda vucutta oldugunu gosteriyo bildigim kadariyla bende de bu vuruse hic yakalanmadigim cikti yani İGG de negatif benim hamile kaldiktan sonra cok dikktli olmam lazim sende bildigim kadariyla bu bakteriden kurtulup oyle hamile kalmalisin yani tabi en iyi dr. larin bilir . Birde bence takma kafana sakin bence asilmiyacak bir durum degil belkide cogu kadinda varda bilmiyo olabilir. tabi bu durum Allah korusun bebege bulasiyo ve bebekte kalici hasar birakabiliyo canim gec olsun guc olmasin sen tedavini ol sonra bebegin olcak ins. Allahim herseyin hayirlisini versin hersey guzel olucak ins. :))

Canim simdi okudumda seninde rahim sola deviye imis benimde saga deviye yani saga yatik. basta cok korktum ama onume gele dr. ve hemsireye ebeye sordum internettende baktim hic sorun olmadigini soyluyorlar . senin dr. un sana bu konuda birsey dedimi. ? Benim rahim filmim rahat cekildi niye cekemediler seninkini anlamadim... Ama dr. dedigi gibi en kotu ihtimal bile olsa biri kesin acik asilama icin yeterde artar bile :)

kızlar benim de yarın sabah aşılamam var duanızı eksik etmeyin rabbim inş bu sefer yüzümü güldürür çifte bayram yaparım

CAnım umarım yarın herşey mükemmel üstü gelişir senin için Herşey kolay ve neticesi güzel sonuçlanır.İnşallah bu ay güzel inanması zor o yıllardır beklenen sihirli cümleyi duyarsınnnn AMİN :)

Kızlar öyle bir şey ki herkes bu konuda sınırsız hayallere dalıyor.Bende eğer bir gün o müjdeli haberi alırsam eşime nasıl müjdeleyeceğimi bile düşündüm.Hayalleri olmalı insanın ve o hayaller hiçbir zaman ulaşılmaz değildir :)

ya şimdi okuyunca kafama takıldı.Hoş ben nette görüp doktora sordum ama gerek yok dedi bende aşılama oldun ama öncesinde doktorum rahim filmi istemedi benden neden acaba

Doktorum dedi ki sola yatık olduğu için ilacı verirken hafif çekip öyle vermesi gerekiyormuş sağ tarafa. Görüntüleme için verilen ilaç yayılmamış, sağ tüpe ulaşmamış bile yani Benim kuzenim de jinekolog, onunla da konuştuk bu asla bir problem değil dedi. Doktorum da asla sorun olmaz dedi ve çok rahatlattı. Hatta sana daha güzel bir şey söyleyeyim, çok yakın bir arkadaşım 7 aylık hamile ve onun da rahimi sola yatık ve hiçbir sorun yaşamadı, kendisi de bebeği de gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…