yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

e81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
175
0
26
Adana
aranıza yeni katıldım aşılama olalı 6 gün oldu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

İlk başta bendede bel ve adet olacakmışım gibi ağrı vardı aşılamam tuttu çok şükür 4 haftalık hamileyim.Umarım senin aşılamanda tutar

canım ben 4 yılllık evliyim ilk 1 yıl hapla korundum.sonra 1 yıl bekle dediler hap kendini korur dediler.sonra doktora gittim bi sorun yok bekle olur dedi ama olmadı sonra başka bi doktora gittim rahim filmi çektirdim.rahimde perde varmış sol tüpüm tıkalıymış perde ameliyatı oldum.1 ay bekledikten sonra ilk aşılamamı yaptırdım ayın 14 ünde bugün 6 gün oldu bakalım.bide sol tarafta yumurtam oluşmuş 1 tane beni düşündüren sol tüpüm tıkalı sol tarafta yumurta olustu acaba tutarmı eşimde sorun yok ufak bi varikosel var ama oda problem değilmiş bakalım allahım ol derse olur

feyzaaa ordamısın

Canım benim inş bu sıkıntılı günlerin geride kalmıştır.İçini ferah tut inş tutmuştur öğrenmene bişey kalmamış ben 12. günde kan testinde öğrenmiştim.Umarım hayırlı haberler verirsin bizlere Rabbim gönlüne göre versin.Bende 3 yıllık evliyim aşılamayla oldu benmde başta pko dediler sonra sebepsiz infertilite.İnş bu yolda kimse hayal kırıklığı yaşamaz

inş arkadaşım ama umudum yok tıkalı olan yerde yumurta oluşması beni düşündürüyor

inş arkadaşım ama umudum yok tıkalı olan yerde yumurta oluşması beni düşündürüyor

Hiç belli olmaz canım sen kendini üzme ki herşey yolunda gitsin.İnş tutar ama tutmazsada umutsuzluğa kapılma lütfen mutlaka vakti vardır.6 gün kalmış sonucunu yazarsın buraya

inş. benimde tutar

bende 14 şubatta aşılama oldum bende beklemedeyim benim tek sorunum eşimin ileri hızlı hareketli siperm sorunu o kadar allah yardımcımaz olsun

bende 14 şubatta aşılama oldum bende beklemedeyim benim tek sorunum eşimin ileri hızlı hareketli siperm sorunu o kadar allah yardımcımaz olsun

aynı gün aşılama olmuşuz.amin canım inş güzel haberlerimizi beraber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…