inşallah canım güzel ALLAHIM herkeze nasip eder inşallah inşallah burudn birbirimize hamile haberlerimizi veririz
o kadar cok istiyorum ki yaşım 31 oldu artık gel bebegim canım inş seninkide tutmuştur jel kullanıyomusun
yok canım estağfurullah ben 30 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim ilk 2 sene istemedik korunduk benim eşimin sipermi düşüktü sonra aşılama zamanı yükseldi bu seferde ileri hareketli 0 çıktı bakalım nolcak bir yıldan beri tedavi oluyorum bu ilk aşılamam daha önceki yazımda dediğim gibi tek yumartam oldu hapla hep 2 tane oluyordu şimdi ise belirtilerim göğsüm acıyo adet olacakmışım gibi sancı sarı akıntım çok jel vermedi sadece progestan hap verdi günde 3 tane onu içiyorum ama bu bilertiler progestan hap yüzünden olabilir benimde pek ümidim yok ama nasip işi allahım ol desi yeterki sende canını sıkma bol bol dua et kimlir hangi sorunlarla hemde çok büyük sorunlarla hamile kalıyor
mrb kızlar bende 18 inde oldum aşılamamı 2 gün oldu iştee :) rAbbim isteyen bekleyen herkese versin ..... çok stres yapmıştım nasıl olcak die korkmuştum oldu biti şimdi beklemek zorrr :)
aşılaman hayırlı olsun canım inş.güzel haberlerini alırsın ve bizimle paylaşırsın benimde bugün 7.günüm bi 7 gün daha beklicem inş. aşılamam tutmuştur
saol cnm seninde hayrlı olsun .... benm belim ağrıo bide kasıklaırm ara ara batıo sende de var mı böle belirtiler??
canım benim ilk günler felaket agrılarım vardı ama bugün 7.gün o kadar agrır yok ara sıra batmalar oluyo senin kaçıncı günün
bugn 4. günüm cnm ... çok ağrım olmadı benim dinlenmeye çalışyrum ama yinede kalkıyorum yemek yapmak için ailemde yanımda deil ondan mecburummolursa da zaten olur herşey allahtan o isterse olur .. senin ilk aşılaman mı ??? ne sorununuz vardı ?
evet canım ilk aşılamam rahimde perde vardı ameliyat oldum sol tüpüm tıkalı bide tıkalı olan yerde yani solda bi yumurtam oluşmuş aşılama yapıldı doktor bişe demedi yani, tıkalı olan yerde yumurta oluşmuşsa aşılama tutarmı bilmiyorum bide jel verdi sana da verdimi
cnm inş tutar :) verdi cnm sabahları kullanıo progestron salgısı için ... cirnon die ... kaç yıllık evlisn ? biz 2,5 yıl
garipn fitil yaaa yakıo bazenn inş tutur bu ayyyyy yaaaa çok istyrum bir bebegimiz olsunn.... nerelisin cnm ?
adana inş canım ya güzel haberlerimizi paylaşırız inş.burdan.bu arada geç cevap verdim misafirim vardı
yok cnm önemli deilş bnmde misafrm akşam gelcek hazrlık yapıorum .. :) yaa bende antakyalıyım yakınız ... ama bingöldeyiz tayin dolayısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?