yaa cnmm gerçekten mii ben merkezinde oturuodum ailem ordaa ... sen neresindesn ?????antakyaa cennettir yaaa :)
cnm k bakmaa ben bu kulübü daha çözemedimmm inannn :):) girince yazarsın cnm kolay gelsinnnn ....
hangi hastaneye giitin cnm ??
bende asilama oldum benimde 8.gunum ama bende hicbir belirti yok sende var mi?
sadece gögüs agrısı bel ve kasık agrısı var canım
peki sakincasi yoksa asilama yaptirma sebebin ne.yani bendeki problem esimde sperm sayisi yuksek ama ileri harket az.doktorun demesine göre spermler ileri hic harket etmiyormus yerinde sayiyormus.
canım bennim rahimde perde vardı ameliyat oldum bide sol tüpüm tıkalı eşimde sorun yok
başkent hastanesi adana da yaptırdım[/QU
selam cnm görüşemedik neler yaptın ...az önce uyandımm uykum geliyr sürekli halszlik varr üzerimde o fitil mi yapıo acaba ? sendede var mı böle belirtiler.....
başkent hastanesi adana da yaptırdım[/QU
selam cnm görüşemedik neler yaptın ...az önce uyandımm uykum geliyr sürekli halszlik varr üzerimde o fitil mi yapıo acaba ? sendede var mı böle belirtiler.....
hayır canım bende uyku hali yok.sadece agrılar var hehalde oda verilen jelden kaynaklanıyor.bu arada yeni girebildim kusura bakma sendende ses cıkmadı
gecmis olsun canim kafana takma ozaman olur hayirlisiyla.birde sen turkiyedesin ben yurt disindayim.burda sisitem cok farkli bana asilama yapilirken catlama ignesi bile vuurlmadim kendiliginden catlamasini beklediler.
selam beren33 hayrlı olsun aşılamannn ...
merhaba ne zaman oldu aşılaman.[/QU
merhaba benim asilamam subat 15 te oldu.
bilmiyorum walla canım bana çatlatma ignesi vuruldu bide eşim vurdu ordaki sistem nasıl bilmiyorum ama burda böle.inş tutar tüm temennim bu tabi ki burdaki bütün arkadaslar için tüm temennim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?