Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazak satmadım canım hangi sayfadaki kaçıncı sıra sölersen yardımcı olurum
ilk sayfadaki turkuaz gibi varya yakası v işte o
alışveriş sitesi gibi iyi satışlar![]()
tamam canım onu da ayırdım sana.
tamam canım ayırdım sana.
çantanın başka resmi yok dimi, yandan falan :26:
yada düz![]()
ilk sayfadaki turkuaz gibi varya yakası v işte o
canııım çok teşekkürler foto için alıyorum onu, başka ürünlerine de bakcam netleştirip haber vericem sana![]()
esmer şekerim canım benim kusura bakma kamuflaj olunca dayanamıyorum![]()
5 lira fiyatı yanında kamuflaj desenli elbise var onun yanındaki xside markalı kazaksa eğer.
evet işte o ödeme nasıl yapılıyo kargo ne kadar tutuyo bilgilendirirseniz bide hangi beden özelden msj yazamıyorum o yüzden buran yazıyorum canım kusura bakma
canııım çok teşekkürler foto için alıyorum onu, başka ürünlerine de bakcam netleştirip haber vericem sana![]()
esmer şekerim canım benim kusura bakma kamuflaj olunca dayanamıyorum![]()
ptt ile kargoyu gönderiyorum.bugün bi arkadaş gönderdim 2 üründü 4.5 tl tuttu. ödemeyi de yapıkredi bankasına ait kartımın hesap numarasını veriyorum atmden gidip yatırabiliyosunuz
hım o zaman tek ürün alınca pahalıya geliyo 5 lira ya 5 lira hesap işletim ücteri kesiyolar etti 10 5 lirada kargo desek 15 e geliyo nese canım sıfırları da indirimde o fiyata geliyo kusura bakma sen ayırma bana onu başka ürünlerde eklersen begenrsem o zaman tekrar seni takipteyim
sarı siyah çanta ile kırmızı çanta satılmadıysa alabilirim
bu arada nerde oturuyosun elden alma imkanım olabilir mi