Yeni ayrildiginiz sevgilinizin sapık ve sorunları olduğunu ogrenseniz? Ben öğrendim de. .

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
Daha ayrılalı 3 hafta bile olmadı buraya önceden de konu acmistim belki gören olmustur
Bi baktım ki arkadaşlık sitesinde hesap acmis 4 gün önce. . biografisinde zevkten çıldırmak isteyen bayanları bekliyorum istanbuldan gizlilige önem veriyorum ve burada yazmamin doğru olmayacağı şeyler yazmış ..
Bunu kandirmak için oyuna getirdim ve yedi! Ben de gittim sahte bi hesap actim hemen mest oldum sana seni görmek için can atıyorum dedi
Beni ailesi yuzünden 17 gun once birakan kişi sahte hesap üstünden sorduğumda benim onu aldattigimi hatta el ele beni kampüste gördüğünü benim de aldattigim kişiyi çok sevdiğimi yazdı üstüne üstlük Allah benu bildiği gibi yapsınmış ! Öyle dedi!
Muhabbetin sonunda hormonlarının tavan yaptığını yazınca ben de dayanamadim ve oyunu sonlandirdim pisleşmeden ona karşı duygularımı savurdum ve bu yüzünü tüm üniversiteye ve ailesine göstereceğimi dedim!
Ee tabi zoruna gelince beni her yerden engelleyen bu pislik hemen beni aradı ona yazmis oldugum uzun mesajı okuduğu gibi. .
Acmadim. .
Vaaay hemen soluğu connected ta almissin yazdı cevap vermedim
Ardindan elinden geleni arkana koyma. ama bnm de elimde güçlü belgelerim resimlerim var. Bende onları yayarım millete. Tabi bu senin elinde ben öyle senin gibi tehtid etmem insanları .. Geçmiş yaşandı ve bitti fazla kurcalama hem senin tadın kaçmasın hem bnm dedi yine cevap vermedim !
Ve sonra yine Dediğim gibi isteidiğini yapmakta özgür sün ama sonuçlarını da göz önünde bulundur. Bu hem senin hem bnm için geçerli
Yazdı !
Tam ruh hastası ve manyak bi insanla bir olmusum! Gerçekten büyük bir derdim var ve hayatım boyunca böyle şok yaşamadım çünkü bu insan başını secdeden kaldırmayan beni teşvik eden insandı
Okuduğunuz için teşekkürler

Ay pis sapik sey. Nasil fark etmedin ki?
Iyiki ayrilmissin hic ugrasma git sadaka falan ver..

İnan onunla 3 senedir hem yurt hem okul arkadaşı olan kişilerle görüştüm bugün onlar inanmadı o böyle bi insan degil dedi
Dıştan baksan melek gibidir .. her şeye günah der..
Evet iyi ki bitmiş

Daha ayrılalı 3 hafta bile olmadı buraya önceden de konu acmistim belki gören olmustur
Bi baktım ki arkadaşlık sitesinde hesap acmis 4 gün önce. . biografisinde zevkten çıldırmak isteyen bayanları bekliyorum istanbuldan gizlilige önem veriyorum ve burada yazmamin doğru olmayacağı şeyler yazmış ..
Bunu kandirmak için oyuna getirdim ve yedi! Ben de gittim sahte bi hesap actim hemen mest oldum sana seni görmek için can atıyorum dedi
Beni ailesi yuzünden 17 gun once birakan kişi sahte hesap üstünden sorduğumda benim onu aldattigimi hatta el ele beni kampüste gördüğünü benim de aldattigim kişiyi çok sevdiğimi yazdı üstüne üstlük Allah benu bildiği gibi yapsınmış ! Öyle dedi!
Muhabbetin sonunda hormonlarının tavan yaptığını yazınca ben de dayanamadim ve oyunu sonlandirdim pisleşmeden ona karşı duygularımı savurdum ve bu yüzünü tüm üniversiteye ve ailesine göstereceğimi dedim!
Ee tabi zoruna gelince beni her yerden engelleyen bu pislik hemen beni aradı ona yazmis oldugum uzun mesajı okuduğu gibi. .
Acmadim. .
Vaaay hemen soluğu connected ta almissin yazdı cevap vermedim
Ardindan elinden geleni arkana koyma. ama bnm de elimde güçlü belgelerim resimlerim var. Bende onları yayarım millete. Tabi bu senin elinde ben öyle senin gibi tehtid etmem insanları .. Geçmiş yaşandı ve bitti fazla kurcalama hem senin tadın kaçmasın hem bnm dedi yine cevap vermedim !
Ve sonra yine Dediğim gibi isteidiğini yapmakta özgür sün ama sonuçlarını da göz önünde bulundur. Bu hem senin hem bnm için geçerli
Yazdı !
Tam ruh hastası ve manyak bi insanla bir olmusum! Gerçekten büyük bir derdim var ve hayatım boyunca böyle şok yaşamadım çünkü bu insan başını secdeden kaldırmayan beni teşvik eden insandı
Okuduğunuz için teşekkürler

Demek ki neymis: Secde kriter degilmis.

Benzerini yasadim, o nedenle yasadiginiz soku ve su anki ruh halinizi cok iyi anlayabiliyorum. Bunun bir tik otesi, bir genellemeyle muhafazakar tiplere daha bir supheyle yaklasmadir.

Keşke sizde, merak edip böyle bir şey yapmasaymışsınız. Bitmiş bir ilişki sonuçta. Neyse insan bazen merak edebiliyor. Eski sevgilinize gelecek olursak tam bir pislikmiş. Birde böyle insanların ağzından Allah kelimesi düşmüyor mu tav oluyorum ya hu!

Demek ki neymis: Secde kriter degilmis.

Benzerini yasadim, o nedenle yasadiginiz soku ve su anki ruh halinizi cok iyi anlayabiliyorum. Bunun bir tik otesi, bir genellemeyle muhafazakar tiplere daha bir supheyle yaklasmadir.

Kesinlikle öyle. .. nasıl bir şok icersindeyim öyle ki bu insan babama hadi namaza gidelim diyen biri .. Ama dinle bütün diyr gordugüm bile boyle ise ..

Valla iyi kurtulmussun demek istiyorum. Senide sapikliklarina alet etmeden.

Keşke sizde, merak edip böyle bir şey yapmasaymışsınız. Bitmiş bir ilişki sonuçta. Neyse insan bazen merak edebiliyor. Eski sevgilinize gelecek olursak tam bir pislikmiş. Birde böyle insanların ağzından Allah kelimesi düşmüyor mu tav oluyorum ya hu!

Belki de görmesem daha mutlu olucaktim evet ama içimde bi umut bekliyordum çünkü sosyal medyada paylastiklariyla tam aşk acısı çekiyor imajı vermişti. .
Kesinlikle öyle sorsan bunlardan imanlisi yoktur

dışı kedi içi panter. korkacaksın böylelerinden. Allah kimsenin karşısına çıkarmasın

Ayrilmissiniz bitmis,hafiyecilige hic gerek yok hadi yaptiniz bi hata niye kendinizi acık edip bi de tehdit ediyosunuz ne gerek var?

Sizin görüşünüz saygı duyarım ama empati kursaniz belki hak verebilirsiniz
Neden mi kendim açık ediyorum?
Çünkü mesajlarda benim kronik rahatsızligimdan bahsetti ailemin durumunun olmadığını benim ameliyat parami bile karşılayamacaklarini yazdı
Kisacasi en hassas damarima bastı

Demek mi ne yapıyormuşuz ? Her başı secdeden kalkmayanı adam sanmıyormuşuz, güvenmek için iyice tanımayı bekliyormuşuz.

Daha fazla muhattap olmayın artık siz de. Kurtuldum bitti diye düşünün.

Kesinlikle öyle zararın neresinden donulse kârdır

Hiç bilmiyorum ki
Asla ona uygunsuz fotoğraflar atmadim
Kastettiği ne bilmiyorum
Birlikte kamp yapmistik denize gitmiştik beni optugü fotoğraf var benim bildigim

Artık ne varsa elinde. Ya da seni korkutma amaçlı yapıyor. Neyse her türlü uzak kalmakta fayda var. Fazla muhattap olma. Hiç cevap verme. Bu secde olayı da zaten gösterile gösterile yapılıyorsa o birşeyleri gizlemeye çalışıyordur. Yoksa herkes namaz kılıyor, oruç tutuyor, allaha inanıyor.

Kesinlikle öyle. .. nasıl bir şok icersindeyim öyle ki bu insan babama hadi namaza gidelim diyen biri .. Ama dinle bütün diyr gordugüm bile boyle ise ..

Bu igrenc ikiyuzlu insanlar, insanin hayata bakisini zedeleyen pislikler tam anlamiyla.

Yok yere kurcalamışsın .

Bitmiş gitmiş ne diye uğraşırsın ki ?

Sapıksa da sapıklığı kendine . Ne güzel sana bir zararı olmadan kurtulduğuna bakacağına bir de ortak arkadaşlarınıza anlatmışsın .

Dertsiz başına dert arıyorsun şu an .

Bence bu olayı kapat gitsin daha da başın ağrımadan .

Back
X