merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra yeniden sizinleyim :)
ne var ne yok derseniz yaşadığım problemlerden daha doğrusu aşk acısından kurtuldum şükürler olsun. Allahım o zor zamanları tekrar yaşatmasın yaşayanlarada tez vakitte unutma vasfını ihsan eylesin. hayatımızda birileri gidiyor birileri geliyor ayrılık acısı çok zormuş ben aylarca ağladım o günleri düşünmek bile istemiyorum..Allahıma havale ettim onuda mahşer günü ikimizde yaradana hesap vereceğiz..
şimdi hayatım daha dingin 2 ay önce bir vesile ile birisiyle tanıştım. ilk görüşte aşk yoktu ama ruhum yalnızdı o kişi bana yaklaştı çok samimi iyi niyetli işi gücü aklı başında birisi. hayatında bundan sonra evlenmek ve bir düzen kurmak varmış beni görünce aaa bu kız benim hayatımın kadını dememiş fiziksel olarak beğenmiş arkadaş olup aklını huyunu terbiyesini göreyim o da beni anlasın birşeyler olacaksa Allahta başkası engelde olmaz demiş. ben ise ilk başta heyecanlı yarı umutlu- yarı umutsuz garip ve anlamsız duygularla yaklaştım bu çocuğa sonra saatler süren sohbetler hayatın herşeyine dair muhabbetler karşılıklı anlayış ortaklıklığı vs.. biz birbirşizde aberimiz yokmuş demeye başladık ikimizde (ama bunu birbirimize zor söyledik içimizde geçenleri hareketlerle belli ettik) ikimizde temkinliyiz, beklentilerimiz aynı... ama bende ne olduysa 3 gün önce bir garip soğukluk başladı işim dolayısıyla 1 aydır yüzyüzede görüşemiyoruz. aslında aynı şehirdeyiz 1 hafta sonra yine birleşeceğiz. ama ben kendimi anlayaıyorum neden hislerim söndü. çocuk sevgililer gününde benim olduğum yere geldi bana süpriz yaptı ben ise mal mal kaldım. donuktum. sonra msjla teşekkür ettim. beni düşündüren şeyler nedir derseniz çok toy gibi davranması herşeyde beni kırmamaya çalışması sinirlensede alttan alması sırf ben kırılmamayım diye uğraşması ailesel olarak farklar olması (kültür konusunda) ve evlilik durumunda onun memleketinde yaşama isteği, meslek olarak biraz benden altta olması
bazen bütün bu düşüncelerime gülüyorum ne saçmalıyorsun sen bu çocuk gayet iyi aklı başında sen bu çocuk kadar kiminle oturdun konuştun konuşsanda anlaştın diyorum. bazende saçmalıyorum.. zor yaa hani aşk varmı derseniz açık ve net ::yok... beğeni-sevgi derseniz ::var
çok fedakar birisi ben bu çocukla görüşmeye devam edeceğim ama o benimle evlenme konusunda çok istekli bende biriyle evlenme konusunda istekliyim..işte kafada duygularda böyle hanımlar.