Yeni doğmuş bebe yumusatıcımı koklatcazkonu sahibi bebeklerinizi uyutmak için yumşatıcı kokulu mendili uyurken koklayacağı yere koyun bidaha hep bu koku ile kolayca uyur diyor..
Yeni doğmuş bebe yumusatıcımı koklatcaz
ben gene terlemıs kazagımı bırakıyodum yanıma ana kokusu dıye
uyku arkadası nedır kı artık lcw'de pijemaların yanında bile verıyolar ayolkız o başka bu uyku arkadaşı gibi bişey demek istiyor.. bide düşünsene hep bu kokuyu aradığını bulamazsan çıldırıcak çocuk ağlarken
Arkadasa katiliyorum dogum yaptigimKendince bir çözüm bulmuşsun ama çözümün hem sağlıksız hem güvenli değil. Deterjan, yumuşatıcı olayını arkadaşlar anlatmış zaten tamamen kimyasal. Yüze tülbent atmak da tehlikeli. Çocuk açmaya çalışırken yüzüne, boynuna dolayabilir, uzun ve ince bir şey olduğu için emmeye çalışırken kaya kaya boğazına kadar indirebilir.
ben çok temkinli bakıyorum böyle şeylere çünkü bişeye bağımlı olursa alışırsa bebek peki o olmadan nasıl sakinleşicek.. düşünsene dışardasın o takıntılı olduğu şey yanında yok çocuk çıldırıyo ağlarken ee napıcaksın o durumda.. bu tarz durumlar anneye geçiçi çözüm sağlar ama uzun vadede bence kaba tabirle ağzına eder.. bu emzik kullanmayan bebeğe zorla emzik vermek gibi bişey ...uyku arkadası nedır kı artık lcw'de pijemaların yanında bile verıyolar ayol
Yeni doğmuş bebe yumusatıcımı koklatcaz
ben gene terlemıs kazagımı bırakıyodum yanıma ana kokusu dıye
Ne emzik emdi kızım nede uyku arkadaşı vb bir materyale ihtiyaç duyduk. Halâda yok yani böyle bir eşyası,hiç olmadıda. Gerekli değil çünkü, birde ondan vazgecirme süreci var,ne gerek var zorla alıştırmaya degil mi?
Aynen en doğrusu bencede.katılıyorum
neden çocuğu bağımlı yapayım
emzik vermedim, deli dediler bana
işe gideceksin nasıl duracak dediler
paşa gibi de durdu
ne battaniyesi ne ayıcığı hiçbir uyku nesnesi olmadı
en fazla kitap okumadan uyumam dedi kitap okumaya alıştı bu da iyi bir şey galiba
yumuşatıcıya gelince eskiden havlulara koyardım sadece çocuktan sonra evin kapısından girmedi
çamaşır suyu vs de kullanmayı sevmem
yüzey temizleyicilerin de ez kullanılması kaydı ile en hafif olan kokusunu ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?