haklısın cnm belki de yadırganmam ama ben kendimi suçlu gibi hissediyorum hele ki şuan tanışma aşamasında olunca.keşke bi işim olsaydı şuan en azından iş muhabbeti oluyor işe gidip geliyosun yorgun olduğun için mazur görülüyosun
mesela ben ingilizce okudum ama yabancı müzik çok fazla dinlemem.bunun için zorladım da kendimi ama sevemedim.
ben evde de film izleyemiyorum çünkü tek başına oturup film izlemek beni sıkıyor.
film muhabbeti de oldu sürekli tanımaya çalışıyo zaten bidahakine ben de diycem benim arşivim yok sen bana yapsana falan
bakalım yapayım artk bişeyler..sırf bu yüzden insan kaybetmek istemiyorum
cnm kitap okumaktan yakınmıyorum.örnek verdim böyle bi konu geçince aramızda.hem kişisel gelişim söz konusu olunca ilk etapta kitaplar geliyo insanın aklına.zaten derdim para pul da değil keşke sorunum maddiyat olsaydı
kastım engin bilgi değil zaten kesinlikle sonuçta bu benim işim yada mesleğim değil hobim yada hobilerimden biri olabilir ancak.ve muhabbet arasında herhangi bir ortamda konuşacak birşeylerim olsun hatta hayranlık uyandırayım istiyorum :) ne bileyim herşeye kayıtsız hayattan kopuk bir izlenim vermek istemiyorum.onunla da ortak noktada buluşabileceğimiz en iyi konu da bu galiba
çok istiyorum bir sinema konser beraber gidelim tiyatro seviyomusun gideriz beraber dedi.onun dileği tabi haliyle her akşam iş çıkışı beraber olmak.bana fazla geliyor oysaki.hiç konsere gitmedim daha önce biliyomusun.acaba kendimi olduğumdan farklı mı gösteriyorum yada bunun için çabalıyorum diye de takılıyorum bazen ama diğer türlüsü beni anlayamaz ve zamanla sıkılır diye düşünüyorum..
arkadaşlar beni anladığınız için gerçekten çok mutlu oldum bu siteye rastladığım için de kendimi şanslı hissediyorum.desteğiniz için tşkelr kendimi şimdi daha istekli görüyorum.burda yazdıktan sonra akşam görüştük az buçuk gergin olduğumu hissediyo hatta tlfda konuşurken neden tediirgin oluyosun dedi.şuan işsiz olduğum için bi boşlukta olduğumu falan söyledim.konuşma daha çok bunun üzerineydi zaten.o da anlayış gösterdi.burdaki yorumlar da beni rahatlatmıştı zaten gaza geldim iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?