- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi selambenasu
-
yeni bi ilişkiye basladım onun yaşı 21 benim 20.
Ben üniversite ye baslıyacam o ortaokul mezunu .
muhasebeci kendisi
Benle ciddi düşündügünü sürekli dile getırıyo ama aklıma takılan bişey var aramızdaki egitim farkı filan ilerde sorun olurmu .
Canım tatlım bırak bunları okumana bak.Hem yaşın evliliği düşünmek için erken,hem evlilik ciddi düşünmekle olmuyor.İki insan tanışır görüşür aradan belirli bir zaman geçer.O zaman içerisinde birbirlerini tanır anlar severler.Kafaları uyuyorsa,şartlarda uygunsa evlenme kararı alırlar.Öyle viddi düşünüyorum diye ilişki başlamaz.yeni bi ilişkiye basladım onun yaşı 21 benim 20.
muhasebeci kendisi
Benle ciddi düşündügünü sürekli dile getırıyo ama aklıma takılan bişey var aramızdaki egitim farkı filan ilerde sorun olurmu .
olur ilerde konusma konulari iz bile birbirini tutmaz . ki bu devirde her uni okuyanda birbirinin dengi olmuyor cogu zman yani . oyuzden hic baslama zaten zamanla sen uni de iken vok hir gur cikarir kislanryeni bi ilişkiye basladım onun yaşı 21 benim 20.
muhasebeci kendisi
Canm aynı durumda üniversite okuyan ama eşi ortaokul mezunu bir arkadaşım var. Çocuğun işi de çok düzenli değil senin ki düzenliymiş orasını bilemem ama çok sorunlar yaşıyolar. Lütfen tekrar düşün. İster istemez kültür farkı olur. Evlilik çok farklı. Beklentileriniz de değişicek hep.yeni bi ilişkiye basladım onun yaşı 21 benim 20.
muhasebeci kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?