Yeni bir arkadaş

omskomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
2
0
1
32
Kızlar ilk defa bir erkek arkadaşım oluyor. Kendisiyle internette tanıştık. 2 aydır konuşuyoruz. Ve son zamanlarda sürekli
sex konuları konuşmaya başladık. Bu beni biraz tedirgin ediyor. Lütfen bana nasıl davranmam gerektiğini söyler misini ? Çok

Kızlar ilk defa bir erkek arkadaşım oluyor. Kendisiyle internette tanıştık. 2 aydır konuşuyoruz. Ve son zamanlarda sürekli
sex konuları konuşmaya başladık. Bu beni biraz tedirgin ediyor. Lütfen bana nasıl davranmam gerektiğini söyler misini ? Çok
Nasıl davranmam gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum.

Sonuçta daha önceden tanımıyorsun ve netten tanışmışsın ben de eşimle instgram dan tanıştım fakat eşim bana nişanlanana kadar bu konuyu hiç açmadı

Lütfen dikkatli olun.böyle birisinden hayır geleceğini pek sanmam zaten.sizi tedirgin eden durumlardan uzak kalmanızı öneririm

İnternetten birileriyle tanışıp ona sevgiliniz gözüyle bakmayın 🥺 şimdiki internet arkadaşlığının çoğu zaten seks odaklı.. Hem de zaten hiç güvenilir değil.. İnsanlar birbirini hep kandırıyor.. Boşa vaktinizi harcamayın bence..

Yüz yüze görüştünüz mü? Sürekli seks konusu açıyorsa amacının bu olduğu gayet açık değil mi? Siz istemiyorsaniz görüşmeyi kesin

Adamın amacı belli arkadaşlığınızı devam ettirmemenizi öneririm.

Bu adamla buluştun mu? Gezdin mi,elini tuttun mu,gözünün içine baktın mı,çevresini tanıdın mi?nasıl erkek arkadaşın oluyor? resim gönderirsin sonra bana şantaj yapıyor diye ağlarsın

Back
X