Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Günaydınnnnn Güzel Topiğimin Güzel ve Hırslı Hatunlarııııı :16::16::16:
bugün regl bitti ve ölçülerimi aldım.
sadece göbüşüm 82 olmuş :52::52:
diğerleri aynı kalmış:31:
kg da 55,5
:27:

maşaallah hepinizee :46:
açıkcası son günlerde sınav falan diyip kendimi salmıştım :43:
eğer aranıza benide alırsanız bende artık bi düzene girmek isterim şunu belirteyim ben günde 2 öğün yiyorum sabah 8 gibi akşam 17.00 gibi ve ara öğün yapmıyorum ben az yiyen biriyim ama kalorili şeyleri çok yiyorum ee sınav diyip otur ders çalış bilgisayarda video izle yatmadan yatağa yayılıp kitap oku otobüsle git otobüsle gel vesselam hayatımız kolaylaştı diye sevinirken kilolarla başımız derde girdi diye düşünüyorum çıtır hatunlar :34:
ama artık hem az yiyeceğim hem düzenli spor yapacağım ama gittiğim yer uzak olunca mecbur otobüse devam ve eğer kabul ederseniz ben Callanetics programını yapıcam kızlar

Hoşgeldin canım aramıza :42:
Sınavlarında başarılar dilerim.
onun dışında da biraz hareketlenmek lazım.:34:
otobüsle gittiğini söylemişsin:23:
mesela 1 durak önce inip yürüyebilirsin bu biraz olsun hareketlendirir seni :122:
onun dışında da yatmadan önce 5 10 dk lık videolarla hareket edebilirsin
:16:

gunaydın kızlar bende geldimmmm aranızaa ama ben size yetişemiyorum yeni başladım burayaa anlayamıyorum da hiçbirşey ay benımde seneyeee bu sefer olcak kendımee ınanıyorummm yapıcammmmmm bendee dun 30 dakikaa eve kadar yürdüm eve gittim eşortmanlarımı giyindim ve dogru parkaaa parkta tam 20 dakikaaaa ordaki spor aletlerınlee spor yaptım veee parkı tam 5 tur yürüdüm artık eşortmanlar su gibi olduğu içinn eve döndüm duşumu aldım ve kaldıgım yerde uyuya kalmısımmm :)

Hoşgeldinnn çiçeğimmmmmm :16::16:

Ay canim bacaklarim sanki suan daha iyi :D
Babamlara kalsa uzaticaklarda uzaticaklar ali de universite sinavindan sonra evlenicez diyo bende oyle istiyorum bakalim nasil olcak bi sorun cikatmazlar insallah bizimkiler :(

hosgeldin caniiim :) bence ilk gune ragmen gayet iyi bi spor yapmissin :)

Kızlar ya babamla tartistik platese gondermiyo dershaneye baslicaksin obur yerdeki sporada gidicem diyosun dedi oraya gidersin yakin hem dedi gondermiyo o uzden :(
bende plates topu bulup alicam haftada iki gun kendim yapicam platesimi obur yerde fitnessa gidicektim ya onu fitness-plates yapicam bi gun fitnessa gidicem diger gun platese .

Orasinin kayitlari baslayana kadar evde cabalicam iste :(

Desene Ağrılara dayanıklıyız artık :27: Hissetmiyoruz bile.
benim de simitlerimde var ağrı biraz. 2 gündr tiffaniy yapmıyodum :27::27: hemen etkisini gösterdii:46:
Babadır dayanmaz kızını vermeye :16:sende kırmadan uzatmanın anlamsız olduğunu anlat:31:

Üzülme canım :50: ya diğerine de izin vermeseydi. bide onu düşün. dediğin gibi evde yaparsın.
diğer yerde de fitness ve pilates olarak ayırırsın :34:
bu arada derlerine de odaklan
:20:

hekrese kocaman bir günaydın kızlarr :17:

Günaydın canım :16:

kg da 55,5

mesela 1 durak önce inip yürüyebilirsin bu biraz olsun hareketlendirir seni :122:

hoşbuldummmm çiçeğimmmmmmm

hoşbuldum :) annem izin vermiyo durak hemen bizim sitenin önü kedim ben gelene yakın durağa geçer annem balkona yada pencereye kontrol altındayım yani :D sizinle tekrar başlıyorum hırslı incelme yoluna :)
inşallah canımm benimmmm inşallah hep birlikte zyıflarızzz
inşallah canım :)

ayy kizlar dun aksam tam size yazarken esim geldi ve kapatmak zorunda kaldim.. burda gunluk yazdigimi biliyor ama benimle dalga gectigi icin artik soylemiyorum ona:27: siz kadinlari anlamiyorum falan filan diyecek diye odum kopuyor :52:

neyse fndkkrdum ve muzeyyencim ic bacak hareketlerini fitnessda antrenor esliginde yaptigim icin video gosteremiyorum size, ama antrenor hanim beni baya terletti, cuma gunu tekrar onunla fitness yapacaz insallah.. ama iki hareketle bacaklarim boyle agridi.. birini ebru salli yapiyor zaten.. uzanarak ayaklarina lastik bagliyorsun ve ac kapa yapiyorsun.. oteki hareket ise squat ama bacaklarini acabildigin kadar aciyorsun ve ayaklarini disa dogru gelicek sekilde squat yapiyorsun.. 15 tane normal 10 tane yarim, 15 normal 10 yarim yaptiktan sonra kalabildigince squat pozisyonda kaliyorsun, sizim sizim sizliyacak bacaklar :52::52: yapamadiginiz yerde birakiyorsunuz..yaa benim anlatis seklim kotu oldu ama isteyim ve patron baya bi dosya birakti masamda, bugun hepsini halletmem gerekiyor, hizli hizli yazayim size, bii mola verdigimde yine gelirim zaten :34:

cansu hosgeldin aramizaaaaaaaa :16: masallah ne guzel spor yapiyorsun sen, sende bizim gibi suyunu cikartana kadar spor yapiyorsun :34: istersen sende olculerini kilonu yaz, listeye alalim :34:

dilviiin aramiza hosgeldinn, o neymis oyle sadece 2 ogun yenilirmi, biraz daha ye ama olculu ve saglikli,, birazda spor yaptinmi yasinin verdi metabolizmayla ucar gidersin canim :34: olculerini kilonu yazarsan listeye alirim seni , pek okumaya vaktim olmadi, eve geldigimde daha detayli okur yazarim sizlere

ayy muhabbetinize katilmak isterdim ama gitmek zorundayim.. opuldunuzzzzzz

ayy kizlar dun aksam tam size yazarken esim geldi ve kapatmak zorunda kaldim.. burda gunluk yazdigimi biliyor ama benimle dalga gectigi icin artik soylemiyorum ona:27: siz kadinlari anlamiyorum falan filan diyecek diye odum kopuyor :52:

neyse fndkkrdum ve muzeyyencim ic bacak hareketlerini fitnessda antrenor esliginde yaptigim icin video gosteremiyorum size, ama antrenor hanim beni baya terletti, cuma gunu tekrar onunla fitness yapacaz insallah.. ama iki hareketle bacaklarim boyle agridi.. birini ebru salli yapiyor zaten.. uzanarak ayaklarina lastik bagliyorsun ve ac kapa yapiyorsun.. oteki hareket ise squat ama bacaklarini acabildigin kadar aciyorsun ve ayaklarini disa dogru gelicek sekilde squat yapiyorsun.. 15 tane normal 10 tane yarim, 15 normal 10 yarim yaptiktan sonra kalabildigince squat pozisyonda kaliyorsun, sizim sizim sizliyacak bacaklar :52::52: yapamadiginiz yerde birakiyorsunuz..yaa benim anlatis seklim kotu oldu ama isteyim ve patron baya bi dosya birakti masamda, bugun hepsini halletmem gerekiyor, hizli hizli yazayim size, bii mola verdigimde yine gelirim zaten :34:

cansu hosgeldin aramizaaaaaaaa :16: masallah ne guzel spor yapiyorsun sen, sende bizim gibi suyunu cikartana kadar spor yapiyorsun :34: istersen sende olculerini kilonu yaz, listeye alalim :34:

dilviiin aramiza hosgeldinn, o neymis oyle sadece 2 ogun yenilirmi, biraz daha ye ama olculu ve saglikli,, birazda spor yaptinmi yasinin verdi metabolizmayla ucar gidersin canim :34: olculerini kilonu yazarsan listeye alirim seni , pek okumaya vaktim olmadi, eve geldigimde daha detayli okur yazarim sizlere

hoş buldummm bendee yarın sabahh ölçülerimi yazıcam ama sizin yanınızda benimki biraz büyük kaçıcak bakalım zamanlaaa inşallah zayıflıycammm yarın ölçülerimi yazarım benıde aranıza eklersınız ınsallah :)

ya ben artık pek yiyemiyorum babamda öğlen 1 bardak süt iç ara öğün yerine metabolizmanı canlı tut daha senin yağın ne kadar olucak gelişme çağındasın hareket yap devamlı diyo artık 1 bardak süt içerim öğlen

gelelim hareketlerime ben callanetics programını yapacağım ve bu program haftada 6 gün 1 gün mola dinlenme ve bu programı yaparken başka bir program yada egzersiz yapılmıyomuş ben bu programı yapacağım başlangıç videosu 57 dakika
kızlar bende adet düzensizliğinden dolayı kilo alımı oluyo şimdi düzene giriyo gibi inşallah

kilom 54.1
kol 28
gögüs 89
bel 75
kalça 93
göbek 85
üst bacak 52

ben ne kadar şeymişim yaa şeyy iştee (tombişleştiğini söyleyemiyoo :1: )

hoşbuldum :) annem izin vermiyo durak hemen bizim sitenin önü kedim ben gelene yakın durağa geçer annem balkona yada pencereye kontrol altındayım yani :D sizinle tekrar başlıyorum hırslı incelme yoluna :)

inşallah canım :)

tatlım o zaman tam tersini yapalım :) gittiğin yere 1 durak kala in :) annen görmüş olmaz hem:34:

Elmasekerimmm anlamadım ki hareketleri :44::44:
işlerini bitirde gel hadi :16:

ya ben artık pek yiyemiyorum babamda öğlen 1 bardak süt iç ara öğün yerine metabolizmanı canlı tut daha senin yağın ne kadar olucak gelişme çağındasın hareket yap devamlı diyo artık 1 bardak süt içerim öğlen

gelelim hareketlerime ben callanetics programını yapacağım ve bu program haftada 6 gün 1 gün mola dinlenme ve bu programı yaparken başka bir program yada egzersiz yapılmıyomuş ben bu programı yapacağım başlangıç videosu 57 dakika
kızlar bende adet düzensizliğinden dolayı kilo alımı oluyo şimdi düzene giriyo gibi inşallah

kilom 54.1
kol 28
gögüs 89
bel 75
kalça 93
göbek 85
üst bacak 52

olculerimiz cok yakin birbirine.benim kilom 64 kusur ama.ay bir turlu evim yerlemsi eksigim cok baslayamadim ya spora sinir oluyorum.:14::14:

ay benım durumumda cok farksız degil ben bir yere gidememm tek başımaa burnumdan getirir gitsem bilee...

bizim facebok var beraer kulanıyoruzz...
zayıflamama gelınce o zayıflamamı ıstemıyor o yuzden elınden gelenı yapıyor dun aramıs adana ısmarlıyım sana dıyor bende hayır dedımmmm ve oda bu sefer kesın zayıflıycaksın kafana koymussun dedı bendee evet dedım bu sefer ınsallah zayıflıycamm .. mahalledeki kıza ınat bana 2 sene zayıflamamazsın dedı yaa sınır oldumm ...

ah canım anlatırken sende kendimi gördüm :1: tek fark benimki zayıflamamı istiyo ve acaip derecede hırslandırıyo beni sinir ediyo ama o beni sinir etmese takmazdım ben açıkcası :1:
kg da 55,5

Desene Ağrılara dayanıklıyız artık :27: Hissetmiyoruz bile.
benim de simitlerimde var ağrı biraz. 2 gündr tiffaniy yapmıyodum :27::27: hemen etkisini gösterdii:46:
Babadır dayanmaz kızını vermeye :16:sende kırmadan uzatmanın anlamsız olduğunu anlat:31:

Üzülme canım :50: ya diğerine de izin vermeseydi. bide onu düşün. dediğin gibi evde yaparsın.
diğer yerde de fitness ve pilates olarak ayırırsın :34:
bu arada derlerine de odaklan
:20:

haklısın canım bakalım şu sınav dönemim geçsin ali arıcak zaten babamı. Bide şu var benim en büyük ablam kaçarak evlendi benimde kaçmamı istemez düğün yapmak istediği için vericek elbet ama ali sabırsız oda haklı çocuğun burnundan getirdiler görüşmemize bile izin yok beddua ediyolar ama biz yinede buluşuyoruz :50: Buluşmaasak o benden ben ondan soğuyacağız olmaz öyle şey . Bakalım işte babam ık mık ederse ali tavrını koyucak artık çocuk herşeye tamam felan dedi telefonda bile konuşmamıza kızıyolar düşün. Artık ne olucaksa hayırlısı olsun. Alide ben seni telli duvaklı çıkarmak istiyorum o evden diyo babamında gönlünü hoş etmeye çalışıyo ama dahada uzatırlarsa tarihi herkes kendi yoluna bakar artık heralde ben ona diyorum gerçi gelirim diye ama o yok diyo düğün olucak kesinliklşe diyo offf bilmiyorum ki bizimkilerden korkuyorum ben :14:

Zaten derslerime odaklanmaya çalışıyorum en azından avukatlık felan kazanırsam kimse bişey diyemez evlenmeme alide öyle diyo çok çalış bak kazan da dillerinden kurtulalaım lütfen felan diyo çocuk artık saat başı aramıyo çalışim aklım karışmasın diye ama ben o aramayınca hiç çalışamıyorum o her aradığında bana gaz veriyo çünkü sesini duymak beni motive ediyo :16:

aa anladım ben snein dediğin hareketş dün yaptığım bacak videolarında vardı o hareketler çok zor ya :1: çok acıtıyo bacakalrı :1:

ayy benimde ablam dalga geçiyo ama takmıyorum ben. sözlümde işin gücün yok takıl diyo :1: hep evdeyim ya burda sizinle konuşmak rahatlatıyo beni :16: :54:

tatlım o zaman tam tersini yapalım :) gittiğin yere 1 durak kala in :) annen görmüş olmaz hem:34:

Elmasekerimmm anlamadım ki hareketleri :44::44:
işlerini bitirde gel hadi :16:

canım bacak gününde görüceksin o hareketleri merak etme o acıyı hissediceksin :32:

kilom 54.1
kol 28
gögüs 89
bel 75
kalça 93
göbek 85
üst bacak 52

ölçülerimiz nerdeyse aynı 1-2 cm var aramızda :34: incelirsin merak etme spora ve yeme içmeye bakar herşey :34:

ah canım anlatırken sende kendimi gördüm :1: tek fark benimki zayıflamamı istiyo ve acaip derecede hırslandırıyo beni sinir ediyo ama o beni sinir etmese takmazdım ben açıkcası :1:

ay benım kide hırslandırsa ne kadar güzel olcakkk ... ay müzoşaa yazdığını da gördüm sen aynı bensın bende nısanlı olmama ragmen cıkamıyorum babamm hiçbirşekilde bırakmıyor.. ablam daha yenı evlendı 1 senedir nişanlıyım.. zar zor dugun tarıını belırledık dusunyani bakalımmm hakkımızda hayırlsıı

h

ay benım kide hırslandırsa ne kadar güzel olcakkk ... ay müzoşaa yazdığını da gördüm sen aynı bensın bende nısanlı olmama ragmen cıkamıyorum babamm hiçbirşekilde bırakmıyor.. ablam daha yenı evlendı 1 senedir nişanlıyım.. zar zor dugun tarıını belırledık dusunyani bakalımmm hakkımızda hayırlsıı

h

ablamın sevgilisi var ama elini kolunu sallaya sallaya geziyo tatile gidiyo çocukla aynı evde kalıyo felan. gece geç saatlerde geliyo ona laf yok . Biz diyoruz 5 dk yanımızdada biri olsun görüşelim yok asla diyip beddua etmeye başlıyolar.

Nedeni ise ablamın sevgilisi doktorluk okuyo zengin. Benimki şoförlük yapıyo coco colada ( geçeblirse havaalanına geçicek inşallah ) durumu kötü diye ık mık ediyolar oysa durumu bizim aile gibi ve çocuk zaten ev geçindiren biri hatta arttıran biri yinede yok allahım bu kadar ayrımcılık olmaz ya. Ailemin en nefret ettiğim huyu bu.

ablamın sevgilisi var ama elini kolunu sallaya sallaya geziyo tatile gidiyo çocukla aynı evde kalıyo felan. gece geç saatlerde geliyo ona laf yok . Biz diyoruz 5 dk yanımızdada biri olsun görüşelim yok asla diyip beddua etmeye başlıyolar.

Nedeni ise ablamın sevgilisi doktorluk okuyo zengin. Benimki şoförlük yapıyo coco colada ( geçeblirse havaalanına geçicek inşallah ) durumu kötü diye ık mık ediyolar oysa durumu bizim aile gibi ve çocuk zaten ev geçindiren biri hatta arttıran biri yinede yok allahım bu kadar ayrımcılık olmaz ya. Ailemin en nefret ettiğim huyu bu.

CANIM ALLAH SABIR VERSİNN ..
benım babamda kızıyor ama ben bir şekilde ayarlıyorum işe gidiyorum falan diyorum...babam ablamdan sonra öyle olmaya başladı.. bizim evde öyle sorunlar olmuyor bır ben birde 14 yaşında küçük kardeşim var .. biz gerçi ablamlada hiç sorun yaşamadık yaa ablam adapazarına gelin gitti . gerçekten diyorlar ya kaybetmeden yada gitmeden anlayamıyor insan sende sabret ve hiç beddua etme.. eden zaten karşılığını buluyor. merak etme sen sen her zaman hakkımda hayırlsı neyse o de ve şükret.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun:(

kızmayın bana ama sabah babamla çıkıyorum o şirkete ben derse :D ama bu aralar evde dönüyorum evi topla odamı topla yatmadan bi yarım saat dönüyorum ya her gün
olculerimiz cok yakin birbirine.benim kilom 64 kusur ama.ay bir turlu evim yerlemsi eksigim cok baslayamadim ya spora sinir oluyorum.:14::14:
ay işte bu duyguyu çok iyi biliyorum bende hep dersleri bahane ediyorum gerçekten zaman yetmiyo yaa
ölçülerimiz nerdeyse aynı 1-2 cm var aramızda :34: incelirsin merak etme spora ve yeme içmeye bakar herşey :34:
hemen hemen burdaki herkesin aynı canımcım bi kaç cm fark var sadece ama 1-2 ay sonra tamamen yeni bir biz olacağız inşallah :) siz nişanlınıza- eşinize ben gelecekteki sevgilime :1: :1:

slm kızlar ölçülerimi kilomu aldım bu sabah kilo 59.3 göbek 86 bel 72 kalça 94 bacak 58 kol 28 bunlarda benim ölçüler canlarım

slm kızlar bende sizlerle yeni bir başlangıç yapmak istiyorummm kızlarr :)
boy 1.64 buçuk kilo 76 kızlar hedef 65 :):34:

muzeyyencim anlamaman cok normal, anlatma ozurlulugum var cunkii :52:

1. hareket
$untitled.webp
squat gibi ama ic bacak calistiriyorsun.

yapabildigin kadar yapinca su harekette duracaksin.. yapamadigin yerde birak
$bacak-egzersizleri-bacak-inceltme-hareketleri-3.webp

2. hareket
$untitledd.webp

yanlara dogru acma kapama yapacaksin. eger yapabilirsen lastik ile yap, cunku daha etkili oluyor..

fndkkrdum anlamis, ama o bacak videosunu yapmis onceki gun belli :34::34:

cansu canim olculerini merakla bekliyor olacam, okadar dedigin gibi yoksundur.. bi kere benim kadar buyuk popolu olamazsin:47: benimkisi jennifer lopezde bile yok:52::52: eksigim yok fazlam var masallah yanii :27:

azmiramcim olculerini kilonu birazdan yaziyorum listeye..

gecen haftanin baslangicligi ile haftanin ENlerini secemedik ama haftaya yapalim kizlarr cogaldik ne guzell :52:

dilviincim senide listeye aliyorum, callanetics cok zor diyorlardi, sana basarilar diliyorum :34: hepimiz incecik olucaz insallah.. ama olculerin cok guzel gorunuyor hic tombis degilsin, gayet hos ve olculu :34: baban sut hakkinda cok dogru demis, bisey yiyemiyorsan barii sut ic oglenleri.. bak ben esek kadar oldum hala spordan sonra sut iciyorum, daha fazla kas yapayim diye :52: :52:

polyanacim hosgeldin aramiza, ben listeye seni yaziyorum, olculerini aldigin zaman buraya yazarsin muzeyyencigimin dedigi gibi :34:

Back
X