Günaydınnnnn Güzel Topiğimin Güzel ve Hırslı Hatunlarııııı 

bugün regl bitti ve ölçülerimi aldım.
sadece göbüşüm 82 olmuş

diğerleri aynı kalmış
kg da 55,5
Hoşgeldin canım aramıza
Sınavlarında başarılar dilerim.
onun dışında da biraz hareketlenmek lazım.
otobüsle gittiğini söylemişsin
mesela 1 durak önce inip yürüyebilirsin bu biraz olsun hareketlendirir seni :122:
onun dışında da yatmadan önce 5 10 dk lık videolarla hareket edebilirsin
Hoşgeldinnn çiçeğimmmmmm

Desene Ağrılara dayanıklıyız artık
Hissetmiyoruz bile.
benim de simitlerimde var ağrı biraz. 2 gündr tiffaniy yapmıyodum
hemen etkisini gösterdii
Babadır dayanmaz kızını vermeye
sende kırmadan uzatmanın anlamsız olduğunu anlat
Üzülme canım
ya diğerine de izin vermeseydi. bide onu düşün. dediğin gibi evde yaparsın.
diğer yerde de fitness ve pilates olarak ayırırsın
bu arada derlerine de odaklan
Günaydın canım

bugün regl bitti ve ölçülerimi aldım.
sadece göbüşüm 82 olmuş

diğerleri aynı kalmış

kg da 55,5

maşaallah hepinizee
açıkcası son günlerde sınav falan diyip kendimi salmıştım
eğer aranıza benide alırsanız bende artık bi düzene girmek isterim şunu belirteyim ben günde 2 öğün yiyorum sabah 8 gibi akşam 17.00 gibi ve ara öğün yapmıyorum ben az yiyen biriyim ama kalorili şeyleri çok yiyorum ee sınav diyip otur ders çalış bilgisayarda video izle yatmadan yatağa yayılıp kitap oku otobüsle git otobüsle gel vesselam hayatımız kolaylaştı diye sevinirken kilolarla başımız derde girdi diye düşünüyorum çıtır hatunlar
ama artık hem az yiyeceğim hem düzenli spor yapacağım ama gittiğim yer uzak olunca mecbur otobüse devam ve eğer kabul ederseniz ben Callanetics programını yapıcam kızlar
Hoşgeldin canım aramıza

Sınavlarında başarılar dilerim.
onun dışında da biraz hareketlenmek lazım.

otobüsle gittiğini söylemişsin

mesela 1 durak önce inip yürüyebilirsin bu biraz olsun hareketlendirir seni :122:
onun dışında da yatmadan önce 5 10 dk lık videolarla hareket edebilirsin

gunaydın kızlar bende geldimmmm aranızaa ama ben size yetişemiyorum yeni başladım burayaa anlayamıyorum da hiçbirşey ay benımde seneyeee bu sefer olcak kendımee ınanıyorummm yapıcammmmmm bendee dun 30 dakikaa eve kadar yürdüm eve gittim eşortmanlarımı giyindim ve dogru parkaaa parkta tam 20 dakikaaaa ordaki spor aletlerınlee spor yaptım veee parkı tam 5 tur yürüdüm artık eşortmanlar su gibi olduğu içinn eve döndüm duşumu aldım ve kaldıgım yerde uyuya kalmısımmm :)
Hoşgeldinnn çiçeğimmmmmm

Ay canim bacaklarim sanki suan daha iyi![]()
Babamlara kalsa uzaticaklarda uzaticaklar ali de universite sinavindan sonra evlenicez diyo bende oyle istiyorum bakalim nasil olcak bi sorun cikatmazlar insallah bizimkiler![]()
hosgeldin caniiim :) bence ilk gune ragmen gayet iyi bi spor yapmissin :)
Kızlar ya babamla tartistik platese gondermiyo dershaneye baslicaksin obur yerdeki sporada gidicem diyosun dedi oraya gidersin yakin hem dedi gondermiyo o uzden![]()
bende plates topu bulup alicam haftada iki gun kendim yapicam platesimi obur yerde fitnessa gidicektim ya onu fitness-plates yapicam bi gun fitnessa gidicem diger gun platese .
Orasinin kayitlari baslayana kadar evde cabalicam iste![]()
Desene Ağrılara dayanıklıyız artık

benim de simitlerimde var ağrı biraz. 2 gündr tiffaniy yapmıyodum

Babadır dayanmaz kızını vermeye

Üzülme canım

diğer yerde de fitness ve pilates olarak ayırırsın

bu arada derlerine de odaklan

hekrese kocaman bir günaydın kızlarr![]()
Günaydın canım