Tabi tatlım faydasını çok gördüm toplamda 1-1.5 ay sonunda 8-10 cm inceldim..2.5 aydır hiç yapmıyorum ona rağmen göbek kısmından eskisi gibi kilo almıyorum ama yine de aldım tabi..mekik ve tifanny diyorum başka bişey demiyorum göbek ve simit için..
başlangıç
Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90
iki buçuk hafta sonra
Göğüs:88
Bel:64.7
göbek:76.8
kalça:89
Diyet filan yapmadım..biraz dikkat edilince daha iyi olabilir..bir de bazen kilolar belli değerde sabitliyor o durumda sabretmek gerekiyor,kırılma noktasını geçince yeniden incelme ve zayıflama başlıyor..
2bucuk haftada cok guzel incelmissin canim, tebrik ediyorummm.. keske benim kalcamda 89 olsa

Ölçülerimi yazıyorum..
boyum:1.62
kilo:54.8
göğüs:89
bel:67
göbek:76
kalça:90
üst kol:23.5
baldır/üst bacak:50
program olarak şimdilik tifanny rothe ve mekik le başlıcam 2 hafta kadar..daha sonra kalça ve bacak şekillendirme hareketleri de eklicem..
günde 2 litre su,2 bardak bitki çayı,8 den sonra yemek yok..
ayy canim senin vucudun harika yaa, tabi spor yapma demem, kesinlikle spor yap, daha sIkI ve diri vucudun olur

muzeyyencimmm dun dogum gunumu kocisimle kutladim, aksam giremedim.. dun aksam 1 kucuk dilim dondurmali pasta yedim (dondurmali olsun dedim, biraz daha az kalorilidir diye)..
dun tiffany haric listemi tamamladim.. 1 saat zumba, 65 squats, bide listemdeki 20 dk.lik cardio dans yerine 40 dk disarda yurudum(sabah esim beni ise biraktigi icin bisikletle gidemedim fitnessa, o yuzden yurudum tum yolu).. tiffany'yi yapamadim, hic vaktim yoktu, eve gelir gelmez esimde geldi :)
kizlarr bu sabah tartildim 60,5 ciktim.. 62,2 den 60,5e nasil indim 4 gunde anlayamadim, ama dunki pastaya ragmen gitti kilolar.. bu hafta vucudumda incelmelerde oldu, insallah pazartesiye kadar almamda haftanin ENlerinde gorunurum

kiz muzeyyen senin boyun kacti unuttum bak.. merak ettim simdi, benden uzunsun herhalde??