Yeni bir baslangic icin bugün basla!

sen hergün rest mi ilan ediyon bakim :35: :19: :20: :36: :33:

Sadece 1 güncük rest ilan ettiydimmm :59:

Basen yapılı insanlarda o çıkıntı oluyor, bende de var biraz..
Sıkılaşmak için uğraşıyorum o sebepten.. (;
Bazılarının umrunda olmuyor canım bu tür şeyler.. (:
Msj sayını doldur da bakalım, kendi kafanda biraz büyütmüşsün gibi geliyor, istikrarlı sporla inan yapılabilir..
Jillian michaels inanılmaz bir görüntüdeyken nasıl bir hale ulaştı.. (;
Kadın şuan spor eğitmenliği yapıyor.. (:
1276716597_jillian-1.jpg

jillian-michaels-02-bikni.jpg

Üstteki fotoğraftan bacaklarının değişimini hayretle görebilirsin.. (;

Ayyyyy jillian yaparken bu kadına hastaydımm :27:
Eski haline bakınca şoookkkk :53:
Bizde çoook rahat şuan ki hali gibi oluruz herhaldee :27::27:
Ama kaç sene sonra bilinmez :6:

Jill mi bu... İnanamıyorum ne kadar değişikmiş eskiden. Üstelik videolarda çok erkeksi.. Burada bildiğin hatun gibi çıkmış.. Heyt be..

Sottile, fndk ben çok kötü besleniyorum ya... Ne yapacağım nasıl yapacağım... Şu aralar yemek pişirme imkanlarım yok. Dışarıdan yiyorum mecbur. Hep pide tarzı şeyler...

ben zamanında sürekli mesaiye kalırken bile diyet yapmıstım.

Öglenleri genelde dısarda tavuklu/ton balıklı/peynirli salata yiyodum aksamları da sandvic veya hamburger yiyodum ama hamburgerin icinde mayonez sos falan olmayacak. yada 1 lahmacun yiyebilirsin bunların hepsi esdeger kalori olarak sadece sandvicinin ekmegi bir hamburger ekmeginden buyuk olmasın ona dikkat et. Eger sandvic degilde dısarıdan soyleyeceksen pide yerine ızgara bişeyler tercih et.. Bir de en önemlisi ara öğünlerini atlama günde en az 3 ara ögün yap bunlarda 8-9 tane kuru yemis, 3-5 tane kuru meyve ve ya normal meyve tuketebilirisin.. eğer benim gibi tatlı cılgınıysam meyvelerin yanında bir kucuk sute biraz tarcın serp birlikte ye tatlı istegini de bastırsın ;)

çoook tatlı istersen meyve yeme gun icinde 1 tane sutlu tatlı ye ;)

ama mutlaka ara öğün ye yoksa yemeğe saldırırsın :)

Dün hiç bişey yapamadım hep dışarıdaydım gelince de canım istemedi,dünki squatta kaçtı ya :26::26::26: bugün ilk iş squatı yaptım aradan çıksın diye diğerlerini de yapıcam inşallah

Bi fotograf ekledim kizlarr spora basladigim gun cekmistim 1 ay sonra tekrar cekip yuklerim aradaki farki gordukce insan daha da hevesleniyo yorumlarinizida bekliyorum ust bacak ic dis hersey yok olcak ins ve simitte :):8:

Son düzenleme:
Ben bu gün daha spor yapamadım şimdi başlicam. . . :32:
Sabah kahvaltı olarak 3 dilim (dün 2 tane yemiştim, bu gün çok acıkmıştım :17:) çavdar ekmeği peynirle yedim, 1 bardak şekersiz çay içtim. . .
Benim kabızlık sorunum olduğu için sabah 6 gibide kabız olmamak için çayım var ondan içtim. . .
Öğlen yemeyimi de şimdi yedim.. Çok fazla kendimi sıkıp, bunaltmak istemediğim için az ama canım çeken şeylerden yemek istiyorum..
Şimdi 30 tane kelebek makarna yedim, az yoğurtla... Ve tabi az tuzda pişmiş... Biraz tatsızdı ama napim :27:
Bi de domatesli, salatalıklı bir karışık salata yaptım onu yedim. . .
250 ml gibi de su içmişim şu ana kadar...
Akşama kadar 2 l yaparım. . . :17:

Bi fotograf ekledim kizlarr spora basladigim gun cekmistim 1 ay sonra tekrar cekip yuklerim aradaki farki gordukce insan daha da hevesleniyo yorumlarinizida bekliyorum ust bacak ic dis hersey yok olcak ins ve simitte :):8:

Fotoğrafına baktım tatlım...
MaşAllah Sen hiçte fena görünmüyorsun. ..
Tabii biraz sıkılaşmaya ihtiyaç var :17:

Basen yapılı insanlarda o çıkıntı oluyor, bende de var biraz..
Sıkılaşmak için uğraşıyorum o sebepten.. (;
Bazılarının umrunda olmuyor canım bu tür şeyler.. (:
Msj sayını doldur da bakalım, kendi kafanda biraz büyütmüşsün gibi geliyor, istikrarlı sporla inan yapılabilir..
Jillian michaels inanılmaz bir görüntüdeyken nasıl bir hale ulaştı.. (;
Kadın şuan spor eğitmenliği yapıyor.. (:
1276716597_jillian-1.jpg

jillian-michaels-02-bikni.jpg

Üstteki fotoğraftan bacaklarının değişimini hayretle görebilirsin.. (;

Ben cok asiri takinti yapiyorum. Evet gerçekten mukemmel olmus. Bende ugrasicam bakalim olursa artık :( bu arada tesekkur ederim ilginiz icin.

30 Day Shred with Jillian Michaels ya bunun 3 lvlini nerden bulacaz youtubede 2si var başka yerde varmı arkadaşlar

30 Day Shred with Jillian Michaels ya bunun 3 lvlini nerden bulacaz youtubede 2si var başka yerde varmı arkadaşlar

3.sü de vardı diye hatırlıyorum ama şimdi iş yerinde oldugum icin bulup linkini yollayamıyorum. Eğer Torrent kullanıyorsan ben oradan indirmiştim. tüm levelları.

iş yerinden solayı linki direkt veremiyorum ama aşağıdaki bağlantıya tıklarsan ya da kopyalayıp actıgında 3. video 3 levelında oldugu bir video olması gerek toplam 85 dk, kotan yoksa oradan bakabilirsin

https://www.google.com.tr/search?q=...9i57j0j69i64.13799j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Jill mi bu... İnanamıyorum ne kadar değişikmiş eskiden. Üstelik videolarda çok erkeksi.. Burada bildiğin hatun gibi çıkmış.. Heyt be..

Sottile, fndk ben çok kötü besleniyorum ya... Ne yapacağım nasıl yapacağım... Şu aralar yemek pişirme imkanlarım yok. Dışarıdan yiyorum mecbur. Hep pide tarzı şeyler...

canım olmaz ama yeme öyle şeyler . Bak ben mesela sabah 8:30da kahvaltı ettim dershaneye gittim daha yeni geldim eve öğle yemeği yiyemedim evde patatesli yemekler var diye yemiyorum . onun yerine şuan öğle yemeği niyetine sebzeli diyet bisküvi var kalorisi çok düşük 3 tane ondan yedim ve bol su içiyorum doydum şuan açıkcası.

dün akşamda yine yiyebileceğim bişey yoktu nesfit yedim sende öğlende mesela kepekli ekmeğe beyaz peynirden domatesten bi sandviç yap akşamda hafif şeyler ye kahvaltını sıkı yaptın mı sorun olmaz. ama sen o pideleri yersen olmaz direk kilo yapar canım :34:
Sadece 1 güncük rest ilan ettiydimmm :59:

Ayyyyy jillian yaparken bu kadına hastaydımm :27:
Eski haline bakınca şoookkkk :53:
Bizde çoook rahat şuan ki hali gibi oluruz herhaldee :27::27:
Ama kaç sene sonra bilinmez :6:

hııım piki o zaman affedildin :17:

ay jillian ayyy :52:

ay sevdiceğimin kaymaklık ve muhtarlıkta işi vardı bugün beraber hallettik 1 saat felan yürüdük resmen spor yerine geçti bu bana :1:
ama akşam yinede yapıcam sporumu :21::10:

ben zamanında sürekli mesaiye kalırken bile diyet yapmıstım.

Öglenleri genelde dısarda tavuklu/ton balıklı/peynirli salata yiyodum aksamları da sandvic veya hamburger yiyodum ama hamburgerin icinde mayonez sos falan olmayacak. yada 1 lahmacun yiyebilirsin bunların hepsi esdeger kalori olarak sadece sandvicinin ekmegi bir hamburger ekmeginden buyuk olmasın ona dikkat et. Eger sandvic degilde dısarıdan soyleyeceksen pide yerine ızgara bişeyler tercih et.. Bir de en önemlisi ara öğünlerini atlama günde en az 3 ara ögün yap bunlarda 8-9 tane kuru yemis, 3-5 tane kuru meyve ve ya normal meyve tuketebilirisin.. eğer benim gibi tatlı cılgınıysam meyvelerin yanında bir kucuk sute biraz tarcın serp birlikte ye tatlı istegini de bastırsın ;)

çoook tatlı istersen meyve yeme gun icinde 1 tane sutlu tatlı ye ;)

ama mutlaka ara öğün ye yoksa yemeğe saldırırsın :)

teşekkürler.. salata yeme şansım yok.. çünkü öyle bir yer değil burası.. bi iki tane güzel mekan var ama orada çok sosyetik.. salataya 10-12 tl vermek istemiyorum.. ama kuruyemiş ve yoğurt ile geçirebilirim akşamlarımı.. tatlıyı çok severim ama bağımlısı değilim aramam..

sotti, mutfağımdan ayrıyım. pazara gidip sebze falan alsam yıkamaya doğramaya güzel ve geniş yerim yok :50: ya da halka açık mekanlarda yapacağım.. bildiğin maceracı tipindeyim yani.. sürekli bisküvi ıvır zıvır yiyorum. tartılmıyorum da 1 haftadır... yeniden 60lara çıkmaktan korkuyorum. ben o kiloları ne zorluklarla verdim...:26:

merhba ne kadar çok şeylerr yazmışsınızz hepsini okuycam intrnt sorunlrm var giremiyorum.bugün 40 dk spor birazdan da yürüyüşe çıkıcam :8: bütün kızlara iyi sporlarr :8:

teşekkürler.. salata yeme şansım yok.. çünkü öyle bir yer değil burası.. bi iki tane güzel mekan var ama orada çok sosyetik.. salataya 10-12 tl vermek istemiyorum.. ama kuruyemiş ve yoğurt ile geçirebilirim akşamlarımı.. tatlıyı çok severim ama bağımlısı değilim aramam..

sotti, mutfağımdan ayrıyım. pazara gidip sebze falan alsam yıkamaya doğramaya güzel ve geniş yerim yok :50: ya da halka açık mekanlarda yapacağım.. bildiğin maceracı tipindeyim yani.. sürekli bisküvi ıvır zıvır yiyorum. tartılmıyorum da 1 haftadır... yeniden 60lara çıkmaktan korkuyorum. ben o kiloları ne zorluklarla verdim...:26:

hımm o zaman etrafta esnaf lokantası varsa suyunu yemeden sebze yemegi ve ya kızartma olmayan et yemekleri vs yemeye çalış, bence en iyisi bol bol elma/ armut falan tüket ara öğünlerde, bademde çok faydalı ve doyurucudur onu da yiyebilirsin, genelde yemek yemeye vaktiniz yoksa 25-30 tane badem yiyin der diyetisyenler. Çok gezici bir durumdaysan pide olan yerde lahmacun da vardır bir öğün az çorba artı lahmacun yiyebilirsin, aralarda da yogurt yersen tok tutar.

Aklıma bunlar geliyor suan istersen durumu ayrıntılı özelden yaz belki başka seçenekler bulabiliriz sana ;)

Ama ben bu saatlerde acıkıyorum... Bu arada burda saat 6-ya geliyor...
Dün de acıkmıştım yoğurt yedim, şimdi de yedim...
Öğlenden sonra 2 havuç yedim yarım litre kadar su içtim, 1 bardak limonlu çay içtim ve şimdi de yoğurt yedim... :56:

hımm o zaman etrafta esnaf lokantası varsa suyunu yemeden sebze yemegi ve ya kızartma olmayan et yemekleri vs yemeye çalış, bence en iyisi bol bol elma/ armut falan tüket ara öğünlerde, bademde çok faydalı ve doyurucudur onu da yiyebilirsin, genelde yemek yemeye vaktiniz yoksa 25-30 tane badem yiyin der diyetisyenler. Çok gezici bir durumdaysan pide olan yerde lahmacun da vardır bir öğün az çorba artı lahmacun yiyebilirsin, aralarda da yogurt yersen tok tutar.

Aklıma bunlar geliyor suan istersen durumu ayrıntılı özelden yaz belki başka seçenekler bulabiliriz sana ;)

hayıırr :20: verdiğin tavsiye çok yanlış şekerim lahmacun konusunda :19:

Sakın bak akşamları lahmacun pide döner vs türü skaın ola yemeyin çünkü yakamazsınız akşamları . ama akşamları çorba yanına ekmek salata felan yaparsa çok iyi olur :34:

Çokta kuruyemiş yeme ama oda fazlası zararlı

Ama ben bu saatlerde acıkıyorum... Bu arada burda saat 6-ya geliyor...
Dün de acıkmıştım yoğurt yedim, şimdi de yedim...
Öğlenden sonra 2 havuç yedim yarım litre kadar su içtim, 1 bardak limonlu çay içtim ve şimdi de yoğurt yedim... :56:

canım 6ya geliyorsa akşam yemeğini ye hem sabaha kadar çabuk yakarsın onu :31:

bende birazdan sporlarımı yapıcaaam :21:

Back
X