Yeni bir baslangic icin bugün basla!

evet canimm yanma hissediyorsun, ilk basladigim icin de o kaslarda zorlanma soz konusu oluyor ;)

sorma canim herkesin derdi farkli, emin ol kilo almak da vermek kadar zor malesef :)
doğrudur dışardan insanlar için neresi zor sabah akşam durmadan ye kilo alırsın demek kolay oluyor...ama bende çok yakınımdan biliyorum düzenli ve orantılı kilo almak zor iş...

dün akşam kızım ilk defa emeklemeye başladı bacak egzersizi yaparken kendimi kaybetmişim birde baktımki kızım bacağımı indireceğim yerde yatıyor...ama iyi oluyor şimdiden öğrensin başına gelecekleri de aklını başına alsın :)))
bugün itibariyle sıkı diyete giriyorum zaten pazar günüde düğün var...o zamana kadar en azından ödemlerden kurtulabilsem benim için güzel olucak...tartımın pil olayını halledebilseydim kilomu çok merak ediyorum.......

evet bugünkü sporumu yazayım
ısınma hareketlerinin ardından 15 dk karın egzersizleri yaptım alt kata ses gidebilir diye kısa kestim ama akşama telafi edicem ...pazar pazar milleti dellendirmemekte fayda var....bu hafta yeni başladım rest günü yapmicam zaten şurda 3 gün oldu başlayalı haftaya pazar düğün günü çekerim resti olur biter :))))):52:

hepinize mutlu,huzurlu ve umut dolu pazarlar allaha emanet olun.............

Son düzenleme:
$Screenshot_2013-12-22-22-22-59-1.webp$Screenshot_2013-12-22-22-23-12-1.webp$Screenshot_2013-12-22-22-26-38-1.webp$Screenshot_2013-12-22-22-22-40-1.webp$Screenshot_2013-12-22-22-22-47-1.webp
Iste benim egzersiz progmamimmm yuruyusten sonra bunlari yapicakmisim.dizimde probelm oldugunu belirttim ve diz agrisi cekenlere bunlari uyguluyolarmis.kisa surede basenlere etki ediyo dedi.. denicem bakalim :44:

Eki Görüntüle 803891 Eki Görüntüle 803893 Eki Görüntüle 803892 Eki Görüntüle 803887 Eki Görüntüle 803890
Iste benim egzersiz progmamimmm yuruyusten sonra bunlari yapicakmisim.dizimde probelm oldugunu belirttim ve diz agrisi cekenlere bunlari uyguluyolarmis.kisa surede basenlere etki ediyo dedi.. denicem bakalim :44:

Kim verdi programını canım, tekrar sayılarını vs yazar mısın? (;

Bu arada günaydınn!!
Hep konuya doğrudan dalış yapıyorum ama yazıları görünce dayanamıyorum n`apim! :17:
Günümüz güzel ve verimli geçsin hanımlar.. (;

evet bugünkü sporumu yazayım
ısınma hareketlerinin ardından 15 dk karın egzersizleri yaptım alt kata ses gidebilir diye kısa kestim ama akşama telafi edicem ...pazar pazar milleti dellendirmemekte fayda var....bu hafta yeni başladım rest günü yapmicam zaten şurda 3 gün oldu başlayalı haftaya pazar düğün günü çekerim resti olur biter :))))):52:

hepinize mutlu,huzurlu ve umut dolu pazarlar allaha emanet olun.............

işnşallah pazara kadar bi fark görürsün canım :16:

Eki Görüntüle 803891 Eki Görüntüle 803893 Eki Görüntüle 803892 Eki Görüntüle 803887 Eki Görüntüle 803890

aa evet bak bide dizlerini ağırlık koyup bi yere otu r koltuğa felan yukarı aşağı yap oda fayda ediyor :34:

işnşallah pazara kadar bi fark görürsün canım :16:

aa evet bak bide dizlerini ağırlık koyup bi yere otu r koltuğa felan yukarı aşağı yap oda fayda ediyor :34:

findikkurdu sana soru sordum ama arada kaynadi gitti sanirim ;)

bana verdigin programa gore haftada 6 gun spor gozukuyor, 6 gun fazla degil dimi benim icin?

Gunayydinnnnnnnnn canlarimmm :*

Oncelikle pelincim mesajına cewap werdm ama gondermiyor :( :(
Problem var galiba. Yada msj kutun dolu :*

Dün aksam da fndigimin gazi ile 1 saatlik sporumu yaptim :* :*
30 dk bisiklet
11dk lik karin videosu ( karnimi hissetmiyorum suan )
17dk lik bacak videosu :)

Bide bisey sorucamm tiffany i yaparken sag kaburgamin altında dayanilmaz bi aci hissettim ve Hemen birakmak zorunda kaldim.
Araniza boyle bi durumla karsilasan var mi ???

Hepinize keyifli pazarlar diliyorum :)

Benim 5 gün erken oldu canım, 1 haftadan fazla süredir spor yapıyorum.. (;
Normalde max. 2 gün erken olur düzenli olarak..

Aman geç olmasın da erken problem değil..

örnek verdim mesela dedim hadi 6-7 saat olsun güzelim seni mi kırıcamm :D

hayır canım aksine düzene sokuyo benim hep düzensizdi harekete başladım başlayalı düzene girdi tabi birde kiraz*vişne-üzüm çöpünü kaynatıp içtim arada oda düzene girmesini sağladı

:1::1:
Benimki düzenlidir normalde. Bi sorun olmadıkça gecikmez, erken de olmaz..
Şimdi de spor yapıyorum, etkisi olur mu diye merak ettim..

Kızlar aranızda kalori sayımı yaparak diyet yapan, zayıflayan var mı ?
Ben hiç kaloriye bakmadım bu güne kadar, pek anlamam da..

Hesapladım günde 500 kalori alırsam 1 ayda yaklaşık 4.82 kg verirmişim :44:

Kızlar aranızda kalori sayımı yaparak diyet yapan, zayıflayan var mı ?
Ben hiç kaloriye bakmadım bu güne kadar, pek anlamam da..

Hesapladım günde 500 kalori alırsam 1 ayda yaklaşık 4.82 kg verirmişim :44:

Ben 82gündür kalori takibi yapıyorum canım, alışkanlık oldu, yapmadığım zaman eksiklik hissediyorum.. (;
Hem sağlıklı-sağlıksız neler yediğimi görüyorum çok iyi oluyor..
Kesinlikle zayıflamak isteyenlere öneririm..

Bu arada günde 5oo kalori çok düşük, günlük kalori ihtiyacının 5oo kalori altında tüketirsen gayet sağlıklı zayıflama sağlıyor.. (;

selam kızlar 2 gundür karın ve bele fena sardım gitsin pis yaglar ya iğrenc duruyrolar cidden..yeme işindede kendimi durdurmaya ugrasıyorum.şansıma bugunlerde hep zayıf inslanlarla karşılaşıyorum :( tabi bu beni daha hırslandırıyor..
neler yaptıgımı tam yazamayacagım ama tiffany e devam.ardından karın cardıo karın cardıo şeklinde 40 dk yapıyorum..yani 2 tane karın hareketinin hemen ardından kalkıp ya ip atlıyorum yada kolalrı aç kapa şeklinde zıplıyorum 2 dk kadar.hemen yere yatıp yine 2 dk kadar karın egzersizi yine kalkıp zıplama derken kan ter içinde bitiriyorum 40 dk yı.

Ben 82gündür kalori takibi yapıyorum canım, alışkanlık oldu, yapmadığım zaman eksiklik hissediyorum.. (;
Hem sağlıklı-sağlıksız neler yediğimi görüyorum çok iyi oluyor..
Kesinlikle zayıflamak isteyenlere öneririm..

Bu arada günde 5oo kalori çok düşük, günlük kalori ihtiyacının 5oo kalori altında tüketirsen gayet sağlıklı zayıflama sağlıyor.. (;

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
Artık ben de kalori hesaplamaya başladım, ilk günden hoşuma gitti :)

selam kızlar 2 gundür karın ve bele fena sardım gitsin pis yaglar ya iğrenc duruyrolar cidden..yeme işindede kendimi durdurmaya ugrasıyorum.şansıma bugunlerde hep zayıf inslanlarla karşılaşıyorum :( tabi bu beni daha hırslandırıyor..
neler yaptıgımı tam yazamayacagım ama tiffany e devam.ardından karın cardıo karın cardıo şeklinde 40 dk yapıyorum..yani 2 tane karın hareketinin hemen ardından kalkıp ya ip atlıyorum yada kolalrı aç kapa şeklinde zıplıyorum 2 dk kadar.hemen yere yatıp yine 2 dk kadar karın egzersizi yine kalkıp zıplama derken kan ter içinde bitiriyorum 40 dk yı.

Kolay gelsin :) Başarılar . . .
Çok hırslı görünüyorsun, ben yapamıyorum, nedense bi türlü o heves gelmiyor..
Ufak-tefek hareketler yapıyorum o kadar...
Zayıflamayı gerçekten çok istiyorum ama spora gelince tembelim işte . . .

Ben dün yazamadım ama hiç spor yapmadım.. Rest günü gibi keçti...
Isınamadım bi türlü neden bilmiyorum..
Yemeğim kontrol altında, onu abartmıyorum ama dün kurabiye de yedim... :17:
Ama bu gün yine tam gaz devam diyete. . .

30 dk bisiklet

Bide bisey sorucamm tiffany i yaparken sag kaburgamin altında dayanilmaz bi aci hissettim ve Hemen birakmak zorunda kaldim.

selam muzosscum :):)

canimcim benim msj kutum bos ama bilemedim iki gundur sorun yaratiyor kk sanirim...

ohhh cok guzel benim de 3. gunum bugun sporda ama daha henuz bi girisimim yok :)

gittigim yerde bi ablamdan kum torbalarini aldim kollarim icin bundan sonra onlari kullanicam :)

bugun squat yapmam ama, birazdan annem pazara gidicek 3 kez agirliklarla zaten 5 kat cikicam :79:

push up ve crunch yaparim bi de kol calisirim :)

findikkurdu sana soru sordum ama arada kaynadi gitti sanirim ;)

bana verdigin programa gore haftada 6 gun spor gozukuyor, 6 gun fazla degil dimi benim icin?

yok canım sporun zarraı mı olur hiç devam et sen ona :34:
crunchesı yavaş yavaş ağır ağır yap ki karın kaslarını hiisset :34:

30 dk bisiklet

çok pis gaza getiririm :35: benimde tiffany yaparken sağ tarafım ağrıyo ama oda hani sola doğru geriniyo ya hızlanmadan öncesinde o zaman ağrıyo işte :1:

maşallah canım bu hırsla devam edersin inşallah :16:

yok canım sporun zarraı mı olur hiç devam et sen ona :34:
crunchesı yavaş yavaş ağır ağır yap ki karın kaslarını hiisset :34:

yok canim zarari olacagini dusunmedim de haftada 6 gun benim icin fazla olup olmadigini merak ettim o kadar :16:

crunch zaten en sevdigim hareketlerden bi tanesi :):)

Back
X