Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Bu kız hiç mi yorulmuyor ?? Video 1.5 saat yaa :53:
Ama yine de iyiye benziyor teşekkür ederim :)

yaz bizede 1000 ip atlama 150 squat hakime hanum :3:
haçan bugün sanki maçkanun yollarinu tırmanmişum gibi bacaklarum:9:

Ahh ahh ben mi dedim 150 squat diyee :1:
Hiç dilimin ölçüsü yoksaa demek kii :1:
Maçka neresi kuzum ???

Bu kız hiç mi yorulmuyor ?? Video 1.5 saat yaa :53:
Ama yine de iyiye benziyor teşekkür ederim :)

Ahh ahh ben mi dedim 150 squat diyee :1:
Hiç dilimin ölçüsü yoksaa demek kii :1:
Maçka neresi kuzum ???

video da bayan yaptı ben yoruldum :30: .. ama 1,30 saat ve 1000 calori süper geldi. body rock tv de bir bayan var aynı o gibi bayanda dinlenme süresi var ama çok az. bende o bu kız gibi yapmayı çok isterdim ama cardio lazım :) denemek lazım kendini zorlamadan o 5 yaparsa biz 2 yaparız. spor salonlarında da öyle der ama sağlık sorunu olmaması lazım :)

Kizlarr bugun yemek konusunu abarttim avm de dolanirken kendimi kfc de buldum :1: o kadar yorgunum ki aksam yatmadan yapabilirim ins sporumu squata baslasamm yere yığılıp kalabilirim :9: derdim neydi bu kadar alışveriş yaptım bilmiyorum.bütün indirimler bana denk geldi :8:

Son düzenleme:
video da bayan yaptı ben yoruldum :30: .. ama 1,30 saat ve 1000 calori süper geldi. body rock tv de bir bayan var aynı o gibi bayanda dinlenme süresi var ama çok az. bende o bu kız gibi yapmayı çok isterdim ama cardio lazım :) denemek lazım kendini zorlamadan o 5 yaparsa biz 2 yaparız. spor salonlarında da öyle der ama sağlık sorunu olmaması lazım :)

Haklısın tatlım..
Artık yapabileceğimiz kadarından yaparızz :)

maçta trabzonda bi yer canım heryer yeşillik dağ bayır kırlar ama hep yağmurludur bizim memleketimiz :D

Tamam güzelim anladım :)

Bu gün 1000 tane ip atladım 40 dk sürdü..
O bitince hemen crunch yaptım ama ip atlamadan sonra anca 5 dk yapabildim..
Ara kesmeden egzersizler yaptım sonra da 150 squat...
Toplam 1 saat 5-10 dk kadar spor yaptım kısacasıı ....

Yemeğime de dikkat ettim...
Kısaca günüm iyi geçtiii....

kızlarrr benden bugünlük 200 ip atlama ve 100 squat çünkü çoook fazla ev işi yaptım piyaz ve yemek yaptım 4 kere bulaşık yıkadım 2-3 makine ütü ütüledim banyoyu ful yıkadım makyaj eşyalarımı topladım gereksizleri attımm odamı tekrar düzenledim unuttugum bişey olabilri :D

kızlarrr benden bugünlük 200 ip atlama ve 100 squat çünkü çoook fazla ev işi yaptım piyaz ve yemek yaptım 4 kere bulaşık yıkadım 2-3 makine ütü ütüledim banyoyu ful yıkadım makyaj eşyalarımı topladım gereksizleri attımm odamı tekrar düzenledim unuttugum bişey olabilri :D

Sen zaten sporunu ev işleriyle yapmışsın :1:

5 pastaya tamamdır enişten :D
Keyif onun zaten yiyor-yiyor kilo falan almıyor :D
anaa maşallah :D
kızz sen gelde istediğiniz kadar yaparım bacım :D
ama dur bende bulayım birinide onunla oyalansın daha çok kalırsınız :D hemde evlenmiş olurum benim evimde kalırsınız :D

anaa maşallah :D
kızz sen gelde istediğiniz kadar yaparım bacım :D
ama dur bende bulayım birinide onunla oyalansın daha çok kalırsınız :D hemde evlenmiş olurum benim evimde kalırsınız :D

Kuzuma bak yaa herşeye de bi çare buluyor :D
Annene söyle sana çeyiz alırken misafir yatağı da (o da ne oluyorsa artık :1:) alsın.. Ben yatamam yerde ya kanepede falan :1::1:

Kuzuma bak yaa herşeye de bi çare buluyor :D
Annene söyle sana çeyiz alırken misafir yatağı da (o da ne oluyorsa artık :1:) alsın.. Ben yatamam yerde ya kanepede falan :1::1:
sen yap bi güzellik ben evlenip nereye gidersem sende oraya taşın :D evini falan yerleştirim ben yardım ederim :D

Back
X