herkese günaydinlarrr.. bugün ise gec kaldim kizlar, dolapta ne varsa hemen giyindim ciktim, o yüzden ne kiloma bakabildim nede ölcebildim( yarin sabah sakin kafayla yapar yazarim buraya kizlar.. haftasonunuz iyi gecmistir insallah canlarrr.. benimkisi süper gecti, baya dinlendim, esimle gezmelere gittim, tabi biraz yemeyi kacirdigimiz oldu ama bu haftadan sonra yemelerime daha dikkat edicem :)) bu hafta sadece bir baslangicti, bugünden sonra herseyime dikkat edicem..
muzeyyencim fndkkrdum ikinizde cok güzel listeler yapmissiniz, bende benimkini yazayim buraya ozmn..
Pazartesi: Sikilasma ve incelme günü
- Fitness: Sikilasma programi (10 isinma 50 dk. alet calismasi)
- Tiffany yanlar icin
Sali: Serbest gün
- Fitness: 1 saatlik serbest calisma (kondisyon veya agirlik calisma)
- Tiffany
Carsamba: Kas günü
- Fitness: Bodypump, bütün kaslari calistirma (halter kaldirma, agirlik calismasi)
- Leslie veya yag yakici video (fitnessda sadece kas calismasi yapacagim icin yürüyüsümü evde yapacam)
Persembe: Eglence günü
- Fitness: Zumba
- Burn fat fast, dans ile cardio calismasi: Burn Fat Fast: Cardio Workout - YouTube
- Tiffany
Cuma: Sikilasma ve incelme günü
- Fitness: Sikilasma programi (pazartesi gibi)
- Tiffany
Cumartes: Temizlik sporu
Rest
Pazar: Dinlenme
Rest
Squat programina baslamayi planliyorum bugün :))
ben de regl olduğum için tartıdan ve metreden uzak durdum :)
elmasekerim listen ne güzel olmuş

haftasonu güzeldi elmasekerim bende kaçırdım senin gibi :18:
ama bugün dikkat etmeye başşlıyorum

kiz reglmi oldun. biz nasil uyumluyuz yaa arka arkaya regl oluyoruzbenimki bitti canim cok sükür.. agrisiz geciyor gerci ama siskinlik gitti galiba :)) yarin tartildigimda insallah en az 7-800gr. vermis olurum :S
ayy evet yaa hep böle arka arkaya oluyoruz

sizin olduğunuzu duyunca bnde hazırlıklı oluyorum

akşam yemeğini erken yersen vermiş olursun

ben önceki gün erken yedim 1 kg vermişim