Yeni bir baslangic icin bugün basla!

herkese günaydinlarrr.. bugün ise gec kaldim kizlar, dolapta ne varsa hemen giyindim ciktim, o yüzden ne kiloma bakabildim nede ölcebildim :(( yarin sabah sakin kafayla yapar yazarim buraya kizlar.. haftasonunuz iyi gecmistir insallah canlarrr.. benimkisi süper gecti, baya dinlendim, esimle gezmelere gittim, tabi biraz yemeyi kacirdigimiz oldu ama bu haftadan sonra yemelerime daha dikkat edicem :)) bu hafta sadece bir baslangicti, bugünden sonra herseyime dikkat edicem..

muzeyyencim fndkkrdum ikinizde cok güzel listeler yapmissiniz, bende benimkini yazayim buraya ozmn..

Pazartesi: Sikilasma ve incelme günü
- Fitness: Sikilasma programi (10 isinma 50 dk. alet calismasi)
- Tiffany yanlar icin

Sali: Serbest gün
- Fitness: 1 saatlik serbest calisma (kondisyon veya agirlik calisma)
- Tiffany

Carsamba: Kas günü
- Fitness: Bodypump, bütün kaslari calistirma (halter kaldirma, agirlik calismasi)
- Leslie veya yag yakici video (fitnessda sadece kas calismasi yapacagim icin yürüyüsümü evde yapacam)

Persembe: Eglence günü
- Fitness: Zumba
- Burn fat fast, dans ile cardio calismasi: Burn Fat Fast: Cardio Workout - YouTube
- Tiffany

Cuma: Sikilasma ve incelme günü
- Fitness: Sikilasma programi (pazartesi gibi)
- Tiffany

Cumartes: Temizlik sporu :52:
Rest

Pazar: Dinlenme
Rest

Squat programina baslamayi planliyorum bugün :))

ben de regl olduğum için tartıdan ve metreden uzak durdum :)
elmasekerim listen ne güzel olmuş :16:
haftasonu güzeldi elmasekerim bende kaçırdım senin gibi :18:
ama bugün dikkat etmeye başşlıyorum
:66:

kiz reglmi oldun. biz nasil uyumluyuz yaa arka arkaya regl oluyoruz :52::52::52::52: benimki bitti canim cok sükür.. agrisiz geciyor gerci ama siskinlik gitti galiba :)) yarin tartildigimda insallah en az 7-800gr. vermis olurum :S

ayy evet yaa hep böle arka arkaya oluyoruz :16::16:
sizin olduğunuzu duyunca bnde hazırlıklı oluyorum
:21:

akşam yemeğini erken yersen vermiş olursun :16:
ben önceki gün erken yedim 1 kg vermişim :1::1:

ayy kızlarrr ben geldimmm :27:

merak etmeyin ben sizden geri kalır mıyım hiç bende kaçırdım haftasonu :1:

reglim bitti çok şükür ama sanki hala şiş vücudum ya o yüzden yarın sabah tartılıcam bende ama ölçülerim aynı çünkü doğru düzgün spor yapmadım bu hafta :1:

elmaşekerim listen güzel olmuş canım bence listelerimizle devam edelim ve puraya yaptım yapmadım gibisinden rapor verirsek daha iyi olur mesela ben bu akşam yapıcam listemi. ve öğleden sonrada platese kaydolmaya gidicem inşallah erkenden çağırırlar :52:

ay bu hafta dershaneyede kaydolucam bakalım ne zaman başlıcam büyük ihtimal 23 eylülde o zaman başlarsa eğer bende rahat ederim o zamana kadar ygs çalışmış olurum ve dershanede iyi bi sınıfta olurum :52:

Ayy kızlar kahvaltıyı baya sıkı yaptım o yüzden bugün öğle yemeğini geç yicem akşam yemeği sayıcam onuda tartıda yarın eksi çıkmam gerek :52::52:

dün ablamın eşi zayıflamışsın yine sen dedi yüzün çökmüş memleketten geldiğin gibi değilsin yani dedi sevindim :32::32:

Hoşgeldin fndkkrdm :16:

sende mi kaçırdınn :1::1::1:
bugünden itibaren kaçırmamaya gayret edelim bariiii :21:

benim de reglim yeni başladı.
sabah ne güzel ağrım yoktu. şuan al karın bölgemde sancı oluşmaya başladı.
umarım akşam sıkıştırmaz beni.
yoksa 1 KAÇ gün ertelemek zorunda kalırım :31:

pilates içinde inşallah erken çağırırlar canım :16:

ben kahvaltıma dikkat ettim aynı şekilde öğle yemeğime de.
bazen kararsız kalıyorum alsam mı almasam mı diye o arada da durup kendime soruyorum yemezsem ne kaybederim diye sonra daa vazgeçiyorum :66::66:

bundan sonra da böyle yapıcam aç kurtlar gibi ondan bundan şundan dur bi de bundan alıyım demiyycem :1::1::1:

elmasekerim ben şimdi regliyim ya yarın ölçülüp tartılmam normal olur mu ?:44:

al birini vur otekine :52::52: kiizlar halimiz ne olucakkk.. kacirdikmi hepimiz kaciriyoruz , ahahahh :52: gulsemmi aglasammi bilemedim.. :1: neyse bu haftalik boyle olsun onumuzdeki maclara bakalim bizz :8:

muzeyyencim valla bilmemki, benim siskinligim regl oncesi basliyor ve reglden 1-2 gun sonra geciyor ama insandan insana degisiyor.. eger agri ve halsizlik olursa spor yapma derim canim :34:

ayy guzel videolar eklemissin fndkkrdu, eve geldigimde tek tek bakip ilk sayfaya eklerim.. belki aralarinda begendiklerim olur listeme koyarim :17:

Hoşgeldin fndkkrdm :16:

sende mi kaçırdınn :1::1::1:
bugünden itibaren kaçırmamaya gayret edelim bariiii :21:

benim de reglim yeni başladı.
sabah ne güzel ağrım yoktu. şuan al karın bölgemde sancı oluşmaya başladı.
umarım akşam sıkıştırmaz beni.
yoksa 1 KAÇ gün ertelemek zorunda kalırım :31:

pilates içinde inşallah erken çağırırlar canım :16:

ben kahvaltıma dikkat ettim aynı şekilde öğle yemeğime de.
bazen kararsız kalıyorum alsam mı almasam mı diye o arada da durup kendime soruyorum yemezsem ne kaybederim diye sonra daa vazgeçiyorum :66::66:

bundan sonra da böyle yapıcam aç kurtlar gibi ondan bundan şundan dur bi de bundan alıyım demiyycem :1::1::1:

elmasekerim ben şimdi regliyim ya yarın ölçülüp tartılmam normal olur mu ?:44:

caniiim
Gecmis olsun insallah gecer agrin :(
bende az once yemek yedim normal ve dikkat ederek yedim fazla yemedim yani 1 saat sonrada sporuma baslicam :)

al birini vur otekine :52::52: kiizlar halimiz ne olucakkk.. kacirdikmi hepimiz kaciriyoruz , ahahahh :52: gulsemmi aglasammi bilemedim.. :1: neyse bu haftalik boyle olsun onumuzdeki maclara bakalim bizz :8:

muzeyyencim valla bilmemki, benim siskinligim regl oncesi basliyor ve reglden 1-2 gun sonra geciyor ama insandan insana degisiyor.. eger agri ve halsizlik olursa spor yapma derim canim :34:

ayy guzel videolar eklemissin fndkkrdu, eve geldigimde tek tek bakip ilk sayfaya eklerim.. belki aralarinda begendiklerim olur listeme koyarim :17:

Ay aglancak halimize guluyoruz :D herseyimiz ayni anda oluyor yoksa yoksa biz kardes miyiz :D

canim o videolari bugun baslicam denemeye hangisi iiyi hangisi kotu soylerim ama i videolarin hepsi cok etkili bence.

Bu arada kilar carsamba gunu platese basliyorum ^^

Carsamba cuma gidicem diger gunlerde kendim evde yapicam ekimdede diger yerde fitnessa baslicam ^^

fnfkkrdm sağol canım :16:
ağrının sebebini buldum çok su içtim bide regli olunca sıkıştı galiba. şuan iyiyim bakalım.:51:

elmasekerim benm de olmadan şişiyor. 2 gün sonra ölçer haber veririm o zaman :27:
Yanlış olmasın bunalıma girmiyim sonra :37:
akşam hasta ziyaretine gidicez spor yapamıycam sanırım :31:

Kızlaaaarr ölüyorummm :32:

ayy canım çıktı ama resmen sırılsıklam oldum:52: :32:

çoook terledim karın günüm müthiş oldu bence :32:

listeme ek olarak tiffanyde yaptım çoook terliyim doğru duşa koşuyorum :51:

fndkkrdum hayirli olsunnnn demek pilatese carsamba basliyorsunn ;)) bugün bende sirilsiklam olana kadar spor yaptim fitnessda' sonra terli terli disariya ciktim evde dus aldim :18: hasta olmam insallah.. ama spor yapmak ne güzel duygu yaaa.. yaparken insanin cani cikiyor ama sonra o yaglarin erimesini düsününce insan dahada yapasi geliyor :))) bugün arkadasimin yeni resmini gördüm nasilll zayiflamissssss:53: imrendim vallah , kendi kendime bende yaparim dedim dahada hirslandim :)))

muzeyyencim iyi bariii agrinin sebebini bulmussun demek ;)) koss koss hemen eve gelde yap sporunu ;))

bende bugün listemi uyguladim, 1 saat fitness, tiffany ve squat'a basladim 50 tane yaptim :)) ohh simdi ayaklarimi uzatmissim dizimde laptop sizlere yaziyom :))

ayy sonunda bittiii.. hastalik sporunuzu ilk sayfaya koydum kizlarrrrrr.. linkleri koyamadim, kopyalayinca cikmiyormus meger :PP neyse artik idare edinn.. fndkkrdum okadar video koydunki artik sadece videolarin hangi sayfada oldugunu yazdim :))

Fndkcigm tek degildim ki ailemde vardi :) tek oldugumda bi telefon acarim artik :)
Bu arada sporlarimi yaptimm yalniz en sonda ki victoria secret cok bos geldi onu listemden kaldiriyorum.diger 2 video yeternce terletti zaten :)

Elmasekerim nasıl gecti sporun :)

Öhhhö Öhhhö :)
Genc ve guzel baaayann Bnm listede ki göbek ölçüsü yanlis :)
Belimi 70 olctgm gece onu da yanlis olcmusum : D
Smdi olctum 84 cikti :) reglm bitince daha saglikli bir ölçü veririm :*
Iyi gecelerrrrrrrr Opuldunuz :*

ayy sonunda bittiii.. hastalik sporunuzu ilk sayfaya koydum kizlarrrrrr.. linkleri koyamadim, kopyalayinca cikmiyormus meger :PP neyse artik idare edinn.. fndkkrdum okadar video koydunki artik sadece videolarin hangi sayfada oldugunu yazdim :))

güzel olmuş canım beğendim :34: daha iyi olmuş böyle :27: hem insanlarda bize neyin etki ettiğini görürler. Bide ben çarşamba platese başlıcam ya bide cumada gidicem eve geldiğimde eğer halim kalmış olursa listemi dğeiştirmicem o günleri ama zorlanırsam 1-2 video yapıp diğerlerini dağıtıcam yani haftaya yeni bi liste verebilirim :34:

Fndkcigm tek degildim ki ailemde vardi :) tek oldugumda bi telefon acarim artik :)
Bu arada sporlarimi yaptimm yalniz en sonda ki victoria secret cok bos geldi onu listemden kaldiriyorum.diger 2 video yeternce terletti zaten :)

tamam canım her zaman beklerim :16: evet o iki video baya etkili diğeri boş gibi bencede haftaya onun yerine bacak veya bel koyabilirim listeyi haftaya düzenlicem tekrar :1::1:

bu arada elma şekerim benim kilom ve ölçülerim aynı artık inşallah haftaya eksileri görürüm :31:

Günaydın canlarr:16::16:

sabah tartıldım regl olmama ragmen 55,6 gördüm kendimi :111:

ölçülerim aynı:41:

fnfkkrdm hadi bakalım gitte göster kendini :21::21:

kızlar moralim 0 ben ramazanda 56 ya kadar düşmüştüm bıraktım hareketi filan şimdi 59 olmuşum göbegim aldı başını gidiyo of ya bıkadar çabuk kilo alınırmı :(

kızlar moralim 0 ben ramazanda 56 ya kadar düşmüştüm bıraktım hareketi filan şimdi 59 olmuşum göbegim aldı başını gidiyo of ya bıkadar çabuk kilo alınırmı :(

ah canımm bizde aynı şekilde aldık :50:
şimdi tekrar başladık sporlarımıza yememize de dikkat ediyoruz :39:
sende sıkma canını aldığın gibi yine verirsin :34:
yeter ki istee :34:

victoria secreti pazartesi gunkini siliyorum ozmn canim ??
cok iyi gecti canim, spor yapmayi nasil ozlemissim :) dun nereyi calistirdigimi bugun hissedebiliyorum.. kollarim, ic bacak ve sirtim hamlanmis, bugun agrisini hissediyorum :)))

Öhhhö Öhhhö :)
Genc ve guzel baaayann Bnm listede ki göbek ölçüsü yanlis :)
Belimi 70 olctgm gece onu da yanlis olcmusum : D
Smdi olctum 84 cikti :) reglm bitince daha saglikli bir ölçü veririm :*
Iyi gecelerrrrrrrr Opuldunuz :*

ayy pardonnn sekerimm balimmm petegimmm, hemen degistiriyorummm :))) ayy bu arada 55,6 olmussunnnnn tebriklerrrr.. :54:

güzel olmuş canım beğendim :34: daha iyi olmuş böyle :27: hem insanlarda bize neyin etki ettiğini görürler. Bide ben çarşamba platese başlıcam ya bide cumada gidicem eve geldiğimde eğer halim kalmış olursa listemi dğeiştirmicem o günleri ama zorlanırsam 1-2 video yapıp diğerlerini dağıtıcam yani haftaya yeni bi liste verebilirim :34:

tamam canım her zaman beklerim :16: evet o iki video baya etkili diğeri boş gibi bencede haftaya onun yerine bacak veya bel koyabilirim listeyi haftaya düzenlicem tekrar :1::1:

bu arada elma şekerim benim kilom ve ölçülerim aynı artık inşallah haftaya eksileri görürüm :31:

aynen canim, hem haftalik listemizi gucelleyip ilk sayfaya kaydederiz artik.. pilatesi carsamba ve cuma gunune ekliyorum listene o zaman canim ?? obur haftanin listesini hafta sonu yazap koyariz, daha dogru bir liste yapmis oluruz.. bu hafta videolari denemekle gecsin :) begendiklerimizi haftaya dogru bi sekilde programimiza koyariz :34:

tmm canim, insallah haftaya daha iyi vermis olucaz hepimizzzz :34:

canimm hiiic moralini bozma, hepimiz kilo aldik maaleseffff , ama gel bize katil, kisa surede yine 56 olursun :34: kapimiz herkese acikkkk..:8:

yanlızım sporada gidemiyorum burda benim için en uygun hareketler hangisi arkadaşlar tek göbegim belim gitsin yeter başka istemem yani çokmukii :)

Back
X