Yeni bir baslangic icin bugün basla!

$tumblr_mrmecbohae1sfr0vwo1_500.webp

$tumblr_mrmiwvwrlj1sfr0vwo1_1280.webp

$tumblr_ms05j5OlRo1sgv93mo1_500.webp

$tumblr_ms19rziSGm1sgv93mo1_400.webp

herşeyin hayırlısı canım :54:

bende bende :32: ayyy ne güzel zayıflar ya :52: bende böyle olucam. Bizim neyimiz eksik :47:

evet bizim neyimiz eksikkk :47:
bizde yapıcaz bunlar gibi vücut:47:

bunlara bayıldımmmmmm hele şu beyazlıı ne kadar zarif duruyorrr :31:

o elma şekerim sayfaları yazdı heralde ben kopyaladım da direk :1:

kopyacıııııııııııııı :33:

evet bizim neyimiz eksikkk :47:
bizde yapıcaz bunlar gibi vücut:47:

bunlara bayıldımmmmmm hele şu beyazlıı ne kadar zarif duruyorrr :31:

kopyacıııııııııııııı :33:

ayyy eksiğimiz yok ama fazlamız var sanırım :1: olabiliriz aslında ya :27: ama önce kıçımız kaldırmamız gerek :1: azıcık incelsem squata başlıcam tekrarrr :52:

şu 2 siyahlı gibi olsammmmm varyaaaa:52::52::52::52:

evet ya ne kadar güzeller :14: kıskanıyorum bunları :47:kadınlardaki özgüven beni benden alıyo :53:

ay canım hangi birini anlatayımmmm boşver yaaaa kıskançlık diyelim geçelimmm kısıtlama diyelimmm diyelim de diyelimmm :2::2:

ayy aynı dert bendede var bişeyi kabul ettirebilmek için kırk takla atıyorum anlıyorum ben seni tatlım :34: İnşallah düzelir aranız :54:

Kızlaaar bakınız bu önemli bir bilgi :34:

1. "Günde 8 bardak su içmelisiniz. Buna ek olarak yaptığınız her bir saat egzersiz için buna 500 ml, yani bir küçük şişe daha ekleyin. Su kasları ve kanı temizler. Kalori yaktıktan sonra pisliklerden kurtulmazsanız incelme yavaş ilerler.

ben bugün baaya su içtim
:1: dakika başı tuvaletteyim :1:

2. "Egzersizden sonra mutlaka bir şeyler atıştırmalısınız. Spor yaptıktan 30 dakika sonra protein almak, aktif egzersiz sırasında salgılanan kortizolün zararlarından kurtulamanızı sağlar. Mesela bir haşlanmış yumurta ya da meyveli bir smoothie...

Kafeinin de etkisini yadsımamak gerek. Spordan yarım saat sonra bir kupa bardağı dolusu şekersiz kahve, kasların aktivitesini yüzde 66 oranında arttırıyor.

evet fazlamız var hemde çok :27:
başla başlaa bana yoldaş ol :16:

ayy kızzz elmaşekerim ne kadar güzel olmuş öyleee :53: Çok imrendim şuan biz popomuzu koltuğa yayarken kız çalıştı :46:

Kız bizde sıkı bi prgramla böyle olalım var mısın :27: cansu sende katıl bize :32:

ama hiç bırakmıcaz :51:

ay kızzz çooook özendim ya :17:

Şuan spora başlıyorum ben :47:

1. "Günde 8 bardak su içmelisiniz. Buna ek olarak yaptığınız her bir saat egzersiz için buna 500 ml, yani bir küçük şişe daha ekleyin. Su kasları ve kanı temizler. Kalori yaktıktan sonra pisliklerden kurtulmazsanız incelme yavaş ilerler.

ben bugün baaya su içtim

2. "Egzersizden sonra mutlaka bir şeyler atıştırmalısınız. Spor yaptıktan 30 dakika sonra protein almak, aktif egzersiz sırasında salgılanan kortizolün zararlarından kurtulamanızı sağlar. Mesela bir haşlanmış yumurta ya da meyveli bir smoothie...

Kafeinin de etkisini yadsımamak gerek. Spordan yarım saat sonra bir kupa bardağı dolusu şekersiz kahve, kasların aktivitesini yüzde 66 oranında arttırıyor.

Ne güzel bilgiler bunlar böyle,paylaşım için saol canım.

ben bugün baaya su içtim

Şimdi hangisini yapcaz kahve mi içicez yoksa yumurta mı yicezz :27:
ikisini de yapsak nolur ki :37:

ayyy eksiğimiz yok ama fazlamız var sanırım :1: olabiliriz aslında ya :27: ama önce kıçımız kaldırmamız gerek :1: azıcık incelsem squata başlıcam tekrarrr :52:

evet ya ne kadar güzeller :14: kıskanıyorum bunları :47:kadınlardaki özgüven beni benden alıyo :53:

ayy aynı dert bendede var bişeyi kabul ettirebilmek için kırk takla atıyorum anlıyorum ben seni tatlım :34: İnşallah düzelir aranız :54:

ınşallah canımmmmm :18:

ayy kızzz elmaşekerim ne kadar güzel olmuş öyleee :53: Çok imrendim şuan biz popomuzu koltuğa yayarken kız çalıştı :46:

Kız bizde sıkı bi prgramla böyle olalım var mısın :27: cansu sende katıl bize :32:

Bende kıskandımm çatladımm hattaaa :52:
Varım tabii kii biz şimdi cansuyla yüzmeye de gidicezz ohhh gitsin tümm yağlarrr gelsinn yeni güzel kaslarrrrrr :27:

katılmam mı kankaammmmmmm katıla katılaa zayıflıycammmm vallah
:30::30: bu sefer olcak sende inanıyormusun bana bilmiyorum ama ben kendimee inanıyorum:5::5: bu ne öz güven beeeeee:52::52:

Back
X