Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
150 squat yapildi :/
Tiffany yapildi ve 10 dk karin videosu yapildi
dus alinip ardindan protein takviyesi yapildi
2 bardak su icilip yatildi :)
Beden bu kadar ölüyorum uykusuzluktannn
Iyi geceler citir hatunlarrrr :*
ayy artik uyumadan su icecegim demekki :))
ben cok sIk yapmiyorum soguk dusu, ama soguk su ve keseyi yaptigimda bacaklarim popom kip kirmizi kesilene kadar yapiyorum canim, sonra dustan ciktigimda kanimin karincalandigini hissediyorum (metabolizma hizlaniyormus).. bence kesinlikle faydasi var :))
ayyy su ikinci resim me bayildimmmmmmo nasil squat poposu, o bacaklar ne güzel fit ve ince görünüyor
tamam canim listeni degistiriyorum hemen)
ayy ne güzel yararli seyler bunlar, ayy su kafein sayesinde cok asiri tuvalete ciktim galiba göbisimin inmeside onun sayesinde oldu :))
ayyy banada imrenen özenen birileri olmasi ne güzellll, bu duyguyu ilk defa tattim ve cok hos bi duygu gercekten.. ama zaten benim göbisimin cogu ödemdi galiba, inince bu hale geldi galiba :)) yani cok calistim evet ama yinede mucizevi bisey degil, herkes yapabilir :)) popo kalksin yeter :))
tamam canim hemen ekliyorum listeye.. hayat ne tuhaf.. bazileri incelmek ister, bazileri ise arttirmak :)) ama herkesin amaci fit görünmek, canim insallah istedigin fitlige ulasirsincok calistinmi herseyi basarirsin
)
Emilllyyyyyy yolladgn karinn videosuuu tek kelime ilee haarikaaaaaa coook tesekkurler canimmm :)
Fndkkrdm siddetle tavsiye ediyorum :)
Tifanny yaptim ve 10 dk karin yaptim Smdi de squat yapicam dusumu alip gelicemmm :)
canim sen kpss icinmi calisiyorsun..Bundan sonra bende soguk dus yapicam arada ^^
Elmaseketim canli ornek bi sen varsin tabiki sana imrenicaez![]()
O popoda kuculucek merak etmeee :)
Kahve bende o etkiyi yapmiyo ya hani dedigim cay vardi ya o baya cikartiyodu tuvalete iyiydi o alicam yine bugun.
Pazartesi eksilerde olmam gerek :)
Nen o videoyu slim in 6 yaparken yapiyodum baya acitiyodu tekrar baslim bari :)
Kizlar bugun dershaneye gidicem etut odasinda ders caliscam evdeyken calisamiyorumOgleden sonra gelcem ama :)
gunaydınn kızlar benn geldimmm çok mutluyum yaaa 83 den 76 düşmüşümmmm :) amaa bende bil gelişme yok gibi![]()
[ı]canim sen kpss icinmi calisiyorsun..[/ı]
[ı]tebrik ederim cok iyi vermissin ne zamandan beri verdin..bende bayrama kadar 3-4 vermek istiyorum ama zor gorunuyor[/ı]
3 haftam olcak sıkı diyet ve bunun yanında sporla amaa dahaa 17 kilom var 60 olmalıyım![]()
Emilllyyyyyy yolladgn karinn videosuuu tek kelime ilee haarikaaaaaa coook tesekkurler canimmm :)
Fndkkrdm siddetle tavsiye ediyorum :)
Tifanny yaptim ve 10 dk karin yaptim Smdi de squat yapicam dusumu alip gelicemmm :)
Squat ne diyordum aslında bildiğim bişeymiş ben de yapıcam artık gün içinde
evet canım programıma her gün ekleyebilirim bunu
ver şekerim onu da ver bide onu deniyim.fazl video göz çıkarmaz. biz fndkkrdm ve cansu ile bu yola baş koydukk senin gibi göbüş yapıcazzzz![]()
Bugün yarım saat kadar tifanny ve on dakika mekik çektim,bugünü tamamladım..işe girince nasıl yapacağım bilemiyorum ya..
Bundan sonra bende soguk dus yapicam arada ^^
Elmaseketim canli ornek bi sen varsin tabiki sana imrenicaez![]()
O popoda kuculucek merak etmeee :)
Kahve bende o etkiyi yapmiyo ya hani dedigim cay vardi ya o baya cikartiyodu tuvalete iyiydi o alicam yine bugun.
Pazartesi eksilerde olmam gerek :)
Kizlar bugun dershaneye gidicem etut odasinda ders caliscam evdeyken calisamiyorumOgleden sonra gelcem ama :)
gunaydınn kızlar benn geldimmm çok mutluyum yaaa 83 den 76 düşmüşümmmm :) amaa bende bil gelişme yok gibi![]()
Muzeyyenciiiiim rica ederim canım geç gördüm yazını önceden yazmışsın..o video ile çok güzel sonuçlar alanlar var sayfayı bulursam eklerim
20 dk yuruyus
20 squat (belki gun icinde 20+20 devam ederim)
50 mekik
10 dk fitnessblendr karin bel
10 dk tiffany
5dk twister..
vay vay vayyyy diyesim geldi birden canim masallah sende iyi gidiyorsunbide vaktim yok diyorsun, bence herkesin kendisine, sagligina gunde ayirabilecegi 1 saati elbette vardir, sende guzel bir orneksin
![]()
Protein takviyesi yumurta mı acep![]()
yaptiklarindan dolayi cok cok tebrik edildi![]()
ah canim bilsen o vakti nasil zor ayarladim.cocuklari tv basina oturttum artiksevdigi programi actim yoksa basima sariyorlar.
Buldum buldumincecik karın için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...ik-karin-icin-slim-amp-six-pack-yapanlar.html