- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
Fındıkkurdu canım yeni paylaştığın resimleri de aldım onları da yapıcam,günlük sporum da yapıcaklarım arasında artık bunlardaEki Görüntüle 800236
Eki Görüntüle 800237
Eki Görüntüle 800238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim hoşgeldinn
tabiki squat ın faydasını bi çok kişi gördü yanılmıyorsam kalça ve bacak için olması lazım bu konun uzmanları mesajını görünce cevaplar :) inanır mısın hiç vaktin yok ama hiç yapamasamda günde 8 dakika karın bel çalışıyorum ruh gibi eve gelsemde burası iyi gaza getiriyo :) sende katıllll
bu arada blogumdaki yeni kumaşlarımı gördün mü![]()
tabiki faydasını gördük canım özelliklede ben yayvan popo gitti daha dik şekilli bi popo geldibiraz daha zayıflim tekrar başlıcam squata
bak burda nasıl yapılacağı gözüküyor http://24.media.tumblr.com/25f1abd30804b3e5bc39d80cd76a0ede/tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif
canim eger hic spor yapma aliskanligin yoksa hafif basla derim, yoksa ertesi gunu baya hamlanirsin, oturup kalkmanda zorluk cekersin) yuruyuslerle baslayabilirsin, pilates baslangic icin ideal bence, sonra vucut alistikca videolar ekleyebilirsin :)) evde yapmak istersen tabi bunlari oneririm, ama eger bi spor salonuna uye olumak istiyorsan, bende gittigim icin daha farkli onerilerde bulunabilirim
)
ayy canim sen bu kilonla utaniyorsan ben napimmm simdi kendimiii, keseyim mi simdi kendimii50lere dussem kilomu hic takmayacam aslinda, cunku kas yapmak istiyorum ve kas daha agir oldugu icin kilo yuksek cikabiliyor.. ama en azindan 50lerde olayim diyorum :))
canim kisaca soyle aciklayim squatin yararini
Eki Görüntüle 800090
eger degisim gormek isterseniz fndkkrdumu arkadas olarak ekleyip onun degisimi gorebilirsiniz)
squat popodaki kaslari guclendirdigi icin yuzyuvarlak bi goruntu saglar, daha dik ve sekillendirir yanii) hepimizde ayni oranda kasimiz var (bayanlarda) o yuzden hepimiz squat-poposu yapabilirizzzz, yeterki isteyelim.. bu islerde devamlilik gerekir, o yuzden gunde 5 dknizi harcayip squatinizi yaparsaniz, bi kac ayda harika bi poponuz olur..
muzos squat programini yapiyor, fnkkrdumda videodakilerini yapiyor sanirim, bende fitnessda agirliklarla squatimi yapiyorum, squatcilar cogalsin bakimm :))
Fındıkkurdu ne der bilmiyorum ama bence olmaz
Şöyle düşün, body builderlerda (Arnold amca gibi) spor yapıyorlar, bizim gibi incelmek isteyenlerde ama emin ol vucut yapmaya calısanlar incelmeye calısanlardan cok cok daha fazla spor yapıyorlar ve ona göre besleniyorlar.
Öncelikle spor zayıflatır ya da kilo aldırır diye bir şey yok. Kilo aldıran da verdiren de yediklerimiz. Spor sadece bu alıp verdiklerimizin nasıl bir şekilde oldugunu etkiler. Zayıflamak isteyen de kilo almak isteyen de spordan sonra protein argırlıklı beslenmeli cunku KAS olusturmak istiyoruz var olan kasları yıkmak degil. Spor yaparken beslenmemize dikkat etmezsek, zayıflamak isteyen bir insan mevcut yeme şeklini koruyarak birazcık sıkılaşır ağırlık olarak belki 1-2 kilo kaybeder (günlük yaktığı kalori miktarı artığı için) ama spor yapmak acıktıran bir eylem olduğu için daha çok yeyip kilo bile alabilir :)
Aynı şekilde kilo almak isteyen kişi de eğer yeme düzenini değiştirmeyip spor yaparken de aynı şekilde yemek yerse sadece vucudundaki yağlar kasa dönüşür, vucudu şekillenir fakat ağırlık olarak yaktığı kalori arttığı için zayıflayabilir bile.
Zayıf insanlara spor yaparlarsa kilo alacaklarının söylenmesi temelde sporun iştah açıcı bir eylem olmasıdır. Kalori harcadığınız için daha çok yemek yemek istersiniz![]()
Özetle ideal vucudunuz ve kilonuz icin 3 temel şey çok önemlidir;
1 Beslenmeniz
2 Spor
3 Su
Yeteri kadar su içmezseniz vücusunuz ödem yapar yani anlamsız bir şekilde şişer bu da ister zayıflamaya çalışın ister kilo almaya her şekilde bizi mutsuz eder :)
Beslenmede de temel olarak her besinden yeteri kadar almaya dikkat etmek gerek ama özellikle proteine ağırlık vermekte fayda var![]()
Fındıkkurdu canım yeni paylaştığın resimleri de aldım onları da yapıcam,günlük sporum da yapıcaklarım arasında artık bunlardaEki Görüntüle 800236 Eki Görüntüle 800237 Eki Görüntüle 800238
canim arastirdim da videolari push up in 50 cesidi cikiyor bi tane hafif bi hareket buldum beginner mis zaten herhalde yeterli gelir degil mi bana?
Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
canim arastirdim da videolari push up in 50 cesidi cikiyor bi tane hafif bi hareket buldum beginner mis zaten herhalde yeterli gelir degil mi bana?
Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
haklisin canim cok da guzel aciklamissin usenmeden bikmadan cok tesekkur edeirm :) :79:
ben de senin gibi dusundum de, sanki cok yapinca zayiflicam diye korktum diye sordum :)
hani 150 ye degil de 100 e kadar mi ciksam diye dusunmustum :26:
benim 96-97 arası olan basenlerim 92 olur mu acaba genetik olarak sadece basenlerimden kilo alıyorum
Sen bi başla ufaktan yapmaya sonra kendi durumuna göre karar ver bence :) ilk basta bir hafta 50 kez ya sonra 55 gibi yavas yavas artır sonra durumuna göre kendin karar ver
Benim spor salonumda kilo alıp güçlenmek icin gelen bir kız var zayıflamak icin gelenlerin yaptıkları hareketleri hocamız ona ağırlık verip o şekilde yaptırıyo, yani senin güçlenmen için bizden daha çok çalışman lazımfazla yapman iyice zayıflatmaz merak etme, hangi kası daha cok calıstırsan o küçülmez aksine büyür sadece varsa yağların gider o kadar
Bu arada popon bence gayet iyi onu büyütmene gerek yok sadece şekillendirsen yeter zaten benim totom 94-95 ben 88 olsun istiyorumen son lisedeyken öyleydi çok özledim o halini
Hoşbuldum tatlım
Aynen birilerinin gazına gelip başlamak gerek.. Yoksa boş bırakınca durum malum
Gördüm tatlım... Ben en çok askeri kumaşı beğendim.. Ne zaman bitecek ??
Bakmak isterim![]()
Çok teşekkür ederim tatlım...
Yok tatlım spor salonuna gitmicem, kendi imkanlarımla evde yapıcam..
Önerilerin için teşekkür ederim..
Ben pek kadında kas sevmiyorum, sen nasıl bişey yapmayı düşünüyorsun ??
tamamdir reglimin bitmesini sabirsizlikla bekliyorummm listeyi yapmak icin :) :79:
yok canim ne yagi keske.... varsa yoksa sevgili totisim var o da azicik 95 olsa 38 beden oluyordum :) simdi 36 beden ama ince kemikliyim bi de zayif olunca innce uzun siska bisi duruyorum 169 a 46 kiloyum baya vahim durumum anlicagin canim
Ayy canım keşke senin gibi olsam çok isterdim![]()
yok canim aman sakin ozenme bana..
kimi gorsem laf isitiyorum..
ayy kurumus kalmissin
cok zayifsin
degnek gibisin
sopa gibisin ve turevleri.....
cok sinirim bozuluyor senin de 5 kilo fazlan var diyesim geliyor sonra susuyorum onun yaptigini sen yapma bak ne kadar uzuluyorsun diyorum.. keske onlar da benim kadar dusunceli olsalar![]()
olmus canim ellerine saglik :))
canim ben mart ayinda diyetimin ilk ayinda leslie ile yurudum haftada 2 gun fitnessa gitiim 5 kilo verdim ilk ayda ben leslinin etkisi oldugunu dusunuyyorum. Sıkılmasam baslicam tekrar ama sıkıliyorum ayni videolardan ama etkili gercekten
Canim sen 2 ciyi yapma ben sana bugun program vericem :))
Squata basla gecmis sayfalarda dun squat programini paylastim hergun kac tane yapilcagini. İlk gun 50 ile basliyor 50 ile basla her 25 yaptin 1 dk ara ver sonra yine basla ama kalkarken polonu olabildigince sık )
Ertesi gun 55 yap yine ayni sekilde devam et l programi bul dun paylastim yeni gelen arkadaslar icin :))
Merhaba canim beni arkadas olarak eklersen gorebilirsin popomun resmini ben faydasini cok gordum :)
Senin olculerini ben arkadasima ssoyleyim bana program hazirliyo.istersen tabi. kilo almak iistedigini vs.anlatiyim Bakalim o neler dicek![]()