Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Seni görebilirsem sana program yapmayı planlıyorum, kendinden çok ümit kesmiş bir halin var çünkü.. (;
Benim pilates programımı verebilirim, 2 ayı birlikte yapan biri 2o günde 4 kilo vererek müthiş sıkılaştığını söylemişti.. (;
Ben tek ay gidiyorum şuan..

Evet hic umidim yok :) ben eve pilates topu pilates bandi dambill ip ve yine kucuk pilates topu aldim yanindada ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun dvd sini cok uzun oldugu icin yorucuydu ama felaket ter atiyordum sadece 3 gun yaptim cunku yine umidim yoktu :(

Çok geçmiş olsun canım, aynı dertten ben de muzdaribim işte..
Kontrole gideceğim Kasım ayı gibi..
Devamlı kontrol altındayım..
Son gittiğimde nodüllerimin sayısını söylememişti doktor, o kadar çoklarmış..
Genel cerrahım bir sıkıntı bulmuyor ama hayırlısı bakalım.. :31:

tesekkur ederim canim ikimize de gecmis olsun..

peki noduller icin herhangi bi ilac verdi mi doktor? benimki 3.2 mm mis de yarin doktor gorucek canim antikor testimin sonucu ile gostericem, kanda tsh da sorun yok ama..

senin tsh da sorun yaratiyor mu o noduller??

bu arada hayirli olsun ve kolay gelsin canim konusahibeligin :)

Evet hic umidim yok :) ben eve pilates topu pilates bandi dambill ip ve yine kucuk pilates topu aldim yanindada ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun dvd sini cok uzun oldugu icin yorucuydu ama felaket ter atiyordum sadece 3 gun yaptim cunku yine umidim yoktu :(

Bir de herkes genetik kemik yapin oyle diyor bu daha da bir sinir bozucu moral bozucu.

Herkesin ne söylediği ile işin yok, önce o fikri at kafandan.. (;
Ne güzel techizatın tam, istediğin pilates programını yapabilirsin..
Hem çok uzun diye programı yapmamazlık olur mu hiç?
Yapacaksın tabii ki hem de sonuna kadar.. (;
21 gün deneyeceksin ümitsizliğe öyle kapılmayı düşüneceksin, bak kapılacaksın demiyorum kapılmayı `düşüneceksin` diyorum.. (;
3 günde kim fit olmuş ya Hû! (;
21 günlük programını bitirmeni öneririm sana öyleyse.. (;
Hem vücudun alışır, esnersin, gayet sağlıklı ve faydalı olur kanaatindeyim canım.. (;

Herkesin ne söylediği ile işin yok, önce o fikri at kafandan.. (;
Ne güzel techizatın tam, istediğin pilates programını yapabilirsin..
Hem çok uzun diye programı yapmamazlık olur mu hiç?
Yapacaksın tabii ki hem de sonuna kadar.. (;
21 gün deneyeceksin ümitsizliğe öyle kapılmayı düşüneceksin, bak kapılacaksın demiyorum kapılmayı `düşüneceksin` diyorum.. (;
3 günde kim fit olmuş ya Hû! (;
21 günlük programını bitirmeni öneririm sana öyleyse.. (;
Hem vücudun alışır, esnersin, gayet sağlıklı ve faydalı olur kanaatindeyim canım.. (;

Acikcasi sıkıcı oluyor 1.30 saat :( peki fitness onerir misiniz? Resmi koydum

tesekkur ederim canim ikimize de gecmis olsun..

peki noduller icin herhangi bi ilac verdi mi doktor? benimki 3.2 mm mis de yarin doktor gorucek canim antikor testimin sonucu ile gostericem, kanda tsh da sorun yok ama..

senin tsh da sorun yaratiyor mu o noduller??

bu arada hayirli olsun ve kolay gelsin canim konusahibeligin :)

Öncelikle teşekkür ederim canım.. :13:

Benim de tüm değerlerim normal tek anormalliğim nodüllerim..
Ama kalbime vuruyor benim, çarpıntı yapıyor arada, nefes darlığı yapıyor..
Sen stres sıkıntıdan uzak duracaksın, en önemli ilacın bu.. (;
Levotiron 25`lik kullanıyorum ben canım.. (;

Öncelikle teşekkür ederim canım.. :13:

Benim de tüm değerlerim normal tek anormalliğim nodüllerim..
Ama kalbime vuruyor benim, çarpıntı yapıyor arada, nefes darlığı yapıyor..
Sen stres sıkıntıdan uzak duracaksın, en önemli ilacın bu.. (;
Levotiron 25`lik kullanıyorum ben canım.. (;

:29:
canim bende de carpinti oluyor kalbim durucak gibi oluyor carpintidan yorulup bazen...
nefeste bi sikinti yasamadim cok sukur, herhalde onemsenicek bisi yoktur o zaman..
kan degerlerinde bi sikinti olmadan da veriyorlar demek ilaci..
annemin de kanda cikmamisti once, sonra ultrasonda cikti ona da levotiron vermislerdi..

ben 49 kilodan bi anda iki haftada 44 kiloya dustum canim buna bagli olabilir dedi aile hekimim,
sonra kana bakildi acaba yakalayamiyor muyuz dedi.. ondan ultrason ve antikor testlerini istedi canim...
acaba bana da ilac verir mi ki doktor:26:

Ve benim asil sorunum bacaklar oldugu icin sizce selulit savar dvd sinimi yapmaliyim yoksa elimdeki iyimi?

Senin iç bacak da çalışman lazım, tamamen basen ve iç bacak programı lazım yani canım.. (;
Önce 21 günlük pilatesi yap, onun çok faydası olacaktır, sonrasında artı bir program yapacağım sana.. (;

bugün 1000 ip atlama hareketi ve 120 squat yaptım ve yemeğime dikkat ettim :D

1ooo ip epey zorlamış olmalı, bravo.. :13:

:29:
canim bende de carpinti oluyor kalbim durucak gibi oluyor carpintidan yorulup bazen...
nefeste bi sikinti yasamadim cok sukur, herhalde onemsenicek bisi yoktur o zaman..
kan degerlerinde bi sikinti olmadan da veriyorlar demek ilaci..
annemin de kanda cikmamisti once, sonra ultrasonda cikti ona da levotiron vermislerdi..

ben 49 kilodan bi anda iki haftada 44 kiloya dustum canim buna bagli olabilir dedi aile hekimim,
sonra kana bakildi acaba yakalayamiyor muyuz dedi.. ondan ultrason ve antikor testlerini istedi canim...
acaba bana da ilac verir mi ki doktor:26:

Nodülünün küçülmesi için muhtemelen bir ilaçlık deneme yapacaktır ama doktorun yöntemi ne olur bilemem tabii, sadece ihtimal yani.. (;
Önemsenecek birşey yoktur canım dert edip kafana takma sen.. (;
Ben 3-4 yıldır nodüllerimle birlikte yaşıyorum.. (:

Nodülünün küçülmesi için muhtemelen bir ilaçlık deneme yapacaktır ama doktorun yöntemi ne olur bilemem tabii, sadece ihtimal yani.. (;

yok canim hic taktigim yok :)
hatta ben hormonu versin istiyorum kilo vermeme sebep oldugunu dusunuyorum bu tiroid olayinin cok kisa surede verdim o kadar kiloyu cunkum;;;
zaman zaman ellerde titreme oluyor, halsizlik falan...
ilaci verirse mutlu olucam kilo alicam cunkum duzene sokarsa :)

Senin iç bacak da çalışman lazım, tamamen basen ve iç bacak programı lazım yani canım.. (;
Önce 21 günlük pilatesi yap, onun çok faydası olacaktır, sonrasında artı bir program yapacağım sana.. (;

1ooo ip epey zorlamış olmalı, bravo.. :13:

Peki tamam tesekkur ederim :)

Güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederim canım, inşAllah bu güzel dinamikle devam edebiliriz.. (;
Umarım rahatsız olan arkadaşımız yoktur bu durumdan.. :17:
Hepberaber yolumuza devam edeceğiz inşAllah.. :13:

Vah vah bizi sana mı emanet ettiler ? yandık o zaman :1:
Hiç bi şeyden değil de cezandan korkarım hakime hanım :34:
Şaka bi yana hayırlı olsun hepimiz için :)
İyi bir hocasın bunu da söylemeden edemicem :)

bugün 1000 ip atlama hareketi ve 120 squat yaptım ve yemeğime dikkat ettim :D

Ben biliyorum o ip atlamayı squatı :1:
Yarın ben de sana 1500 ip atlatayım da gör sen :D
Yapmazsan cezan ne olucak biliyorsun zaten (çirkin) :D anladın sen onuuu :D

Son düzenleme:
Ben de bu gün kalorimi artırıcam dedim ama o kadar şey yemişim hala 600-den biraz fazla kalori almışım.. :17:
Artıramıyorum, yiyecek yerim kalmamıştı bu gün..
Yarın daha sağlıklı beslenirim umarım... :21:

1 saat yürüyüş yaptım,
Sonra sağolsun Dilviinin gazıyla 1000 tane ip atladım, 120 tane de squat yaptım...
Ama çok iyi oldu, yoksa ben bu gün bişey yapacak gibi görünmüyordum..

Sporumu da yaptım rahat rahat uyuyabilirim.200 havada pedal + ebrunun selulitsavarindan egzersizleri sectim ve yaptim basen ve ic bacak icin + 25 erden sag sol yan mekik.aksattiğim crunch a tekrar basladim + 20 de o bugunluk benden bu kadar.

Ben de bu gün kalorimi artırıcam dedim ama o kadar şey yemişim hala 600-den biraz fazla kalori almışım.. :17:
Artıramıyorum, yiyecek yerim kalmamıştı bu gün..
Yarın daha sağlıklı beslenirim umarım... :21:

1 saat yürüyüş yaptım,
Sonra sağolsun Dilviinin gazıyla 1000 tane ip atladım, 120 tane de squat yaptım...
Ama çok iyi oldu, yoksa ben bu gün bişey yapacak gibi görünmüyordum..
aşkem yarın için güzel bir planım var hiç merak etme :D

Back
X