Yeni bir baslangic icin bugün basla!

canııım bizim boyumuz 1.53 ikimizden aynı ondan birbirimize takılıyoruz :D
sen uzunsun ablamızsın yani :D biraz daha boyum uzun olsaydı keşke

merhaba dilvin bizim vücut ölçülerimiz boylarımızda aynıymış. :30:

Bende evde zumba yapıyorum arada da yürüyüş yapıyorum. geçen gün azıcık koşuyum dedim :D ayağım 2. gün ağrımaya başladı. dans etmeyi özledim. formdayım sanırım benim kilom şu an 55,9- 57 arasında söz verdim 1 ay bakmayacağım :D ama sabahları yürüyeceğm iş dönüşüde dans edeceğim. yediğim birşey yok aslında ama metabolizmam çok yavaş ... seninde öyle mi?

Bende evde zumba yapıyorum arada da yürüyüş yapıyorum. geçen gün azıcık koşuyum dedim :D ayağım 2. gün ağrımaya başladı. dans etmeyi özledim. formdayım sanırım benim kilom şu an 55,9- 57 arasında söz verdim 1 ay bakmayacağım :D ama sabahları yürüyeceğm iş dönüşüde dans edeceğim. yediğim birşey yok aslında ama metabolizmam çok yavaş ... seninde öyle mi?

Merhaba canım, yediğin şeylerin niteliği de çok önemli..
Misal 1ooo kalori sağlıklı yiyecekle 1ooo kalori sağlıksız yiyecek aynı değerde değildir.. (;
Hareketsiz bir yaşam tarzın varsa vücudun kıtlık yaşamamak için yediklerini tutuyor da olabilir.. (;

Öyle istediler canım, biraz da özel sanırım, sakıncası yoksa böyle devam edeceğiz.. :31:

Yok canımm ne sakıncası olcak üyelik iptali olunca konuda kapanmamış oldu böylece devam ederiz sen de gayet iyi götürüyorsun maşallah :nazar::nazar:..o değil de ben de bir ara çok giriyorum diye 2 yıllık üyeliğimi iptal ettirdim bi hafta sonra yenisini açtım bu da o yeni üyelik :27::27::27:

Yok canımm ne sakıncası olcak üyelik iptali olunca konuda kapanmamış oldu böylece devam ederiz sen de gayet iyi götürüyorsun maşallah :nazar::nazar:..o değil de ben de bir ara çok giriyorum diye 2 yıllık üyeliğimi iptal ettirdim bi hafta sonra yenisini açtım bu da o yeni üyelik :27::27::27:

Teşekkürler canım, hep beraber götüreceğiz konuyu, sadece bende bitmiyor iş.. :29:
Sorma, hastalık gibi, ben de durmadan girip bakıyorum, çevremdekiler isyan etmeye başladılar ama iptal ettirmem sanırım, face e bile girmiyorum.. :27:

Teşekkürler canım, hep beraber götüreceğiz konuyu, sadece bende bitmiyor iş.. :29:
Sorma, hastalık gibi, ben de durmadan girip bakıyorum, çevremdekiler isyan etmeye başladılar ama iptal ettirmem sanırım, face e bile girmiyorum.. :27:

Aynen hastalık ama facede daha yararlı bir hastalık:1::1:..hayatına engel olacak şekilde girme canım boş zamanlarında gir yoksa iptale gidiyor iş :27::27::27: 2 yıldır kopamadım burdan :52::52:

Aynen hastalık ama facede daha yararlı bir hastalık:1::1:..hayatına engel olacak şekilde girme canım boş zamanlarında gir yoksa iptale gidiyor iş :27::27::27: 2 yıldır kopamadım burdan :52::52:

Haklısın canım doğru söylüyorsun, çizgiyi çekerim artık, günde 3 sefer girip kontrol etsem yeterli olur sanırım ya da bilemedim şimdi.. :27:
Şaka bir yana da boş vakitlerde girmek en iyisi..:31:

Haklısın canım doğru söylüyorsun, çizgiyi çekerim artık, günde 3 sefer girip kontrol etsem yeterli olur sanırım ya da bilemedim şimdi.. :27:
Şaka bir yana da boş vakitlerde girmek en iyisi..:31:

Evet canım aynen dozu ayarında bırakırsak hep girebiliriz :9::9:

Aralarda su içmeyi unutma, vücudun susuz kalmasın, kolay gelsinn.. :29:
kahvemide suyumuda çayımı da içiyorum canımcım :D

Uzun olup napıcan ?? :D Ama şaka bi yana gerçekten ben de isterdim en azından 5-6 cm daha uzun olmayıı :)

Dur yaa hemen atlama konuya :1: :1:Yarısını da ben vericemmmm :D

Ölme dur daha işim var senle :D :73:
tamam anlaşalım 5 kilo sen ver 5 kilo bennn :D ay Allah'ım sanki gerçek veriyoruz yaa :D
dinlenmeye geçtim yemeğimi yedim kendime geldim şimdi tekrar işime devam edicem dün yaptıgımız hareketlerden dolayı hala ağrıyo bacaklarım ya otura kaldım sildiğim fayansa iş yaparken :D

canım öncelikle merhaba boy konusunda yanlız olmadıgımı bilmek bana kendimi iyi hissettiyriyor gerçekten
benim yaşımdan dolayı olsa gerek 53 kilodan fazla alamıyorum alsamda bi kaç gün içinde veriyorum tekrar 52-53 oluyorum yaşım 17 bu arada
benim metabolizmam türk kahvesi sayesinde yerinde şekersiz türk kahvesinin çok yararı var fakat tamamen şekersiz içmek sakıncalıymış ben kaşığın ucuyla atıyorum şifa niyetine sende dene her gün düzenli iç faydasını kesinlikle görürsünn
fit ve formda Kalman dileğiyle :54:

tamam canim 4 senden 4 dilviin den o zaman :) ohh mis gibi 8 kilo alsam ne guzel olur :)
güzelim ben onu 5 yaptım ya :D
neyse bende senin gibi zayıftım bi zamanlar ve bebek maması yiyip yatıyodum istediğim kiloya kadar devam ettim ve kilom sabit kalmıştı sonra sınavlara çalışmaya başlayınca gece çalışıyodum daha iyi anlıyorum ben gece gece yarısı pizza, kola, cips, kuruyemiş ne varasa yedim ders çalışırken ve baya kilo aldım 58'e kadar gittim 45 kilodan öyle yani bebek maması ye senn

güzelim ben onu 5 yaptım ya :D
neyse bende senin gibi zayıftım bi zamanlar ve bebek maması yiyip yatıyodum istediğim kiloya kadar devam ettim ve kilom sabit kalmıştı sonra sınavlara çalışmaya başlayınca gece çalışıyodum daha iyi anlıyorum ben gece gece yarısı pizza, kola, cips, kuruyemiş ne varasa yedim ders çalışırken ve baya kilo aldım 58'e kadar gittim 45 kilodan öyle yani bebek maması ye senn

tamam 5 de olur 1 kilonun lafini mi yapicam :1:

bebek mamasi mi hmmm nasil tadi? ben cabuk bikarim surekli ayni seyi yemekten cicibebe sut olayina basladim max 3 gun yiyebildim:(

gece o kadar ben de yiyiorum ama haftanin 3 gunudur, ama cok uzun suredir kola icmiyorum selulit korkusu :):52:

tamam 5 de olur 1 kilonun lafini mi yapicam :1:

bebek mamasi mi hmmm nasil tadi? ben cabuk bikarim surekli ayni seyi yemekten cicibebe sut olayina basladim max 3 gun yiyebildim:(

gece o kadar ben de yiyiorum ama haftanin 3 gunudur, ama cok uzun suredir kola icmiyorum selulit korkusu :):52:
kolayla aldıgım kiloyu ben 2 günde veriyorum güzelim cici bebe mamasından sıkılmıssan diyet bisküvilerle yap onlarda daha çok kalori var

kolayla aldıgım kiloyu ben 2 günde veriyorum güzelim cici bebe mamasından sıkılmıssan diyet bisküvilerle yap onlarda daha çok kalori var

ay ben kolaya bayilirim kucuklugumden beri ama yok bak zayifim bende de var biraktim daha ancak yeni yeni kurtuluyorum...

hic icmiyo degilim belki ayda bir diyim o da denk gelirse :)

tamam canim evde simdi bebe biskuvisi var 2 gun ondan deniyim, onerebilecegin diyet biskuvisi var mi :)

Kalan sporda tamam ama spordan sonra 2 kucuk gozlemede midemde :31: neyse ekmek yedigim yok onun yerine gecsin arada lazım.aksam hafif olur artik dengeleriz.
Toplam 1 saat spor yapmis oldum bugun ama Squat cok zorladı :111:

kızz hemen de yanlış anlama yani zaten zayıfız ve sadece fazla 1-2 kilo veriyoruz bunu düşün :D

kapı kirişlerine tıplar mıydın sallanır mıydın tatlım ?

zaten bütün evi silip süpürücem evde büyük olunca baya kalori yakıcam bugün :)
ya bişey diycem ben o bölümü kaçır mışım elma sekerim neden yok sana devretti

Kapı krişinden sallanmak da uzatıyomus ama ben bu evin koridorunda falan olur yaa iki odanın birleşme noktasında falan, kapılardan cok daha yuksek tavandan yaklasık 30-40cm alçakta olur, evin içinde koşar oralara zıplardım her gün daha yüksek bir noktaya değmeye çalışırdım..

Aslında önce daha küçükken avizeyle basladım :) sonra kapılara en son kirişlere.. zıpladıkça kaslar da uzuyo sanırım öylede bir etkisi var..

Bir de yaşınız kaç olursa olsun platesle 1-2 cm boyunuzu uzatabilirsiniz cunku omirilik arasındaki sıvıyı artırarak disklerin arasını açarsınız ve 1-2 cm daha uzun durusunuz :)

Back
X