Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Hanımlaar, ben geldim! (:
Listemizi güncelledim fakat yazmayan arkadaşlarımız var..
Birincilerimizi belirleyelim mi?? (;

Bu arada bu haftanın en büyük cezası bana! :19:

Yazılanlara az sonra cevap vereceğim.. (;

Birincilerimiz

En çok spor yapan: sessiz86 (8,5 saat) :65:
En çok kilo veren: ohcanimadeysin (1kg) :65:
En çok cm olarak incelen: BLUEmoon2009 (-5) :65:
En çok cm olarak artan: guraypelin (+3) :65:

Son düzenleme:
Cezalılarımız

gewezebidik + 0,3 gr.
sessiz86 + 0,3 gr.
dilviin + 0,2 gr.
Sottile 3 saat bile spor yapamadı!

Son düzenleme:
Cezalılar 1 saat 8 dakika leslie ile 5 miles yürüsün diyorum..
Sizce?? :47::19::20:

Bu arada dilviin, emiily ve yazmayan daha çok arkadaşımız var..
azmiram da uğruyordu ama bildirimini yapmamış..

insallah canim :)

hafta ici kosusturmalarimi saymazsak:17: bu haftaki ilk sporumdu:17:
Tamam canim dua ederim tabiiki sen hic merak etme..
Benim doktorum da tek olmasi hakkinda kotu yorum yapti bi de hipoekoik olmasi durumuna da ama 6 ay sonra tekrar ultrason buyumus mu bakalim dedi, ben de netten arastirdim tek olmasi cidden sikintili imis ama ilac falan vermedi bu doktor. cok ilgilenmedi de ilk kez gidiyorum bu doktora da..

ben de bildigim dahiliye doktorundan randevu aldim carsamba gunu ona gostericem sonuclarimi tekrar..

Öyle birşey duymuştum canım ama herkeste aynı şey olmak zorunda değil, sen yine de başka bir doktora da görün, çok olunca da beter, her türlüsü beter..
Yemek yerken çok rahatsızlık hissettim bu ara..
Sen kalbini bozma, hiçbir şey olmaz Allah`ın izniyle.. (;

Kızlar ben bazı nedenlerden dolayı internete fazla giremicem o yüzden ben atılmadan önce topikten ayrılayım dedim :14: Daha kaynaşamadan ayrılmış olacağım ama napalım artık size iyi incelmeler :5:

Çok üzüldüm veda etmene canım müsait olduğunda yine gel mutlaka.. (;
Her daim bekleriz.. (;

Sen gezmekten sıkılaşmışsındır kesin :1:
Aynen güzelim ben de kilo verdiğimi ve sıkılaştığımı sanmıyorum :(
Korkuyorum yarın tartıda çıkıcak rakamdan :18:
Bu hafta daha çok çalışmam lazım :52:

İnşaAllah tatlım :16:
Hepimizin umarım..
Uzarız inşaAllah çok fazla değil yaa yani kendi adıma söyleyeyim bi kaç santim de olsa yeter..
Eskiden takmazdım bunu kafama sözlüm yaklaşık 1.80 olunca şimdi biraz uzarsam iyi olur diye düşünüyorum :)
Dilvini de geçicemmm :34:

Yok kuzum ya nerdee, aynıyım.. :5:
O kadar çok dolandım ki bir o kadar da düzensiz yemek yedim, aynı kalmışım maalesef.. ):
Bu arada ipimi aldım, ben de ip atlayanlar kervanındayım artık.. (:

Evet yaa ama benim yanlışım sanırım kilom fazla olmadığı için spor yaparken yediklerime de dikkat etmemem
Bundan sonra yemek olayınıda ciddiye almam gerekicek :(

O problem bende de var canım, daha çok yemek ve spor aralıklarına dikkat et, yemekten hemen sonra spor yapma, kaldı ki bu çok da sağlıksız birşey zaten, en az 1 saat geçmesini bekle, ben 2 saat bekliyorum.. (;
Ve spordan hemen sonra yemek yeme, 1 saat geçirmeni tavsiye ederim.. (;
Aç karna yapılan spor direkt yağ yakımını hızlandırır.
Bu arada 8,5 saat sporundan dolayı seni tebrik ediyorum, süpersin, aynı tempo bu hafta devam ederse çok iyi sıkılaşacağını düşünüyorum.. (;

Kilo 59.0 Gögüs 86 Bel 73 Göbek 84 Kalca 93 Üst bacak 51 Üst kol 23

Reglim henüz bitmediği için bu hafta kilom biraz fazla çıktı ama cezanıza yine de razıyım :43:

Bu hafta toplam 3 saat spor yaptım. Bugün yine çantamı yanıma aldım inşallah salona gidicem.. Yaa bugün nedense hiç bişeye enerjim yok gibi yaa niye böyle oldum ki ben bana gaz verin kızlarrrrrrr

Az sonra gaz bombası atacağım buraya tatlım, sıkı dur! :23:

beni de aranıza alır mısınızzzz??? :) benim kilo:56,5 :( bel :72 kalça :96 üst bacak :55 göbek :85 ben günde 45 dk leslie yapıyorum ve bu hafta 1 kilo vermek istiyorum haftaya pzt kısmetse yine yazarım ölçülerimiiii:40:

Elbette ki alırız canım ama ölçülerinin tamamını, ilk sayfada yazanların hepsini verirsen çok daha makbule geçer.. (;
Gerçi bir tek kol ölçün eksik sanırım, onu da tamamlarsan sevinirim.. (;
Tam alalım ki her hafta nereden verdiğini gözlemleyelim.. :13:

arkadaşlar kusura bakmayın yaklaşık 1 hftadır paylaşımda bulunamadım..laptopumuzu yiğenime vermek zorunda kaldım onunkini tamire vermiş benden isteyince geri çeviremedim...ama şimdi geldim işte...
ölçülerimi yazayım hemen umarım kabul edersiniz..

kilo:74.4
göğüs:105
bel:88
göbek:101
kalça:105
bacak:60
kol:31
toplam spor:2 saat 30 dk
toplam giden kilo:100 gr

bacağımı sakatladığımı yazmıştım o yüzden hafif tempolu çalıştım ama şimdi iyi...

Canım maşAllah 1oo gram vermişsin ama 5 cm incelmişsin, harikasın, verimli bir çalışman var demek ki.. (;
Bu arada bacağına dikkat et, sağlığımız herşeyden önemli, daha fena yapacak egzersizlerden mutlaka kaçın..

Cezalılar 1 saat 8 dakika leslie ile 5 miles yürüsün diyorum..
Sizce?? :47::19::20:

Bu arada dilviin, emiily ve yazmayan daha çok arkadaşımız var..
azmiram da uğruyordu ama bildirimini yapmamış..
ben leslie sevmiyorum ya mesela ben 1 saat karın bel çalışayım yarım saat bi yarım saat ikinci yarı ama zor bi video olsun olur mu hakime hanumm
benim ölçülerde bi değişiklik yokmuş sabah ölçtüm :(

tumblr_mjik3c5IrC1s8192io1_500.jpg

tumblr_mji1cfqrFt1s69n5no1_400.jpg

tumblr_mjndhqlDZA1s1bvvuo1_500.png

tumblr_mjhtbhiLIU1s0fzano1_500.png
(bu hatunun vücuda bayılıyorum!)
tumblr_mjjixp01Af1s7nwooo1_500.jpg

tumblr_ltnzuohHUw1r229wuo1_500.png

tumblr_ltlv1jahxY1r229wuo1_500.jpg

tumblr_mjo22yTnpM1qgyzdeo1_400.jpg

tumblr_mjnootjRFH1qfe2mio1_500.jpg

tumblr_mjism2HpmK1rkbtloo1_500.jpg

ben leslie sevmiyorum ya mesela ben 1 saat karın bel çalışayım yarım saat bi yarım saat ikinci yarı ama zor bi video olsun olur mu hakime hanumm
benim ölçülerde bi değişiklik yokmuş sabah ölçtüm :(

Tiffany yap o zaman üst taraf için çalışıyorsan canım, ben kendime en ağır cezayı verip 1 saat 8 dakika yürüyeyim.. (;
Ama bugünki programına ek olarak yapacaksın, artı sporumuz olacaklar yanii.. (;

Ben de şunun gibi sımsıkı bacak yapsam ya.. :31:
İnanılmaz hoş görünüyor bu kadının orantısı bana.. :31:

Son düzenleme:

Ben de şunun gibi sımsıkı bacak yapsam ya.. :31:
İnanılmaz hoş görünüyor bu kadının orantısı bana.. :31:
sende olursun canım ha gayret artık basalım gaza :D
neyse çıtır hatunlar ben çıkıyorum ders kaydıımı yaptırıp para yatırmam lazım ve otobüs yok yaşaşın yürümekk :D

sende olursun canım ha gayret artık basalım gaza :D
neyse çıtır hatunlar ben çıkıyorum ders kaydıımı yaptırıp para yatırmam lazım ve otobüs yok yaşaşın yürümekk :D

Oluciğim tabii.. :23:

Hadi bakalım, bas gaza dilviin, tempolu yürü kuzucum.. (;
Görüşmek üzere.. (;

yaa ben motivasyonumuzu göremiyorumm herkesler yorum yapmış ben niye göremiyorum yaaaa :43:

bu aralar havadan mıdır nedir cok yorgun hissediyorum.. dün aksam ben salona gittim yarım saat sona jillianımı yapamadım.. Bugün insallha ikisini de yaparım.

Yaa ben ceza olarak mesela 5 gün 20dk lı kkarın falan calıssan olmaz mı ? bana bi video verin zorlasın karın icin ama gunluk 20-30dk lık yapayım uzun olunca vaktim olmuyor benim
işten cıkıyorum salona gidiyoru meve gelip yeemk yapıyorum zaten 9 oluyo :31:

yaa ben motivasyonumuzu göremiyorumm herkesler yorum yapmış ben niye göremiyorum yaaaa :43:

bu aralar havadan mıdır nedir cok yorgun hissediyorum.. dün aksam ben salona gittim yarım saat sona jillianımı yapamadım.. Bugün insallha ikisini de yaparım.

Yaa ben ceza olarak mesela 5 gün 20dk lı kkarın falan calıssan olmaz mı ? bana bi video verin zorlasın karın icin ama gunluk 20-30dk lık yapayım uzun olunca vaktim olmuyor benim

tumblr_mjik3c5IrC1s8192io1_500.jpg

tumblr_mji1cfqrFt1s69n5no1_400.jpg

tumblr_mjndhqlDZA1s1bvvuo1_500.png

(bu hatunun vücuda bayılıyorum!)
tumblr_mjjixp01Af1s7nwooo1_500.jpg

tumblr_ltnzuohHUw1r229wuo1_500.png

tumblr_ltlv1jahxY1r229wuo1_500.jpg

tumblr_mjo22yTnpM1qgyzdeo1_400.jpg

tumblr_mjnootjRFH1qfe2mio1_500.jpg

tumblr_mjism2HpmK1rkbtloo1_500.jpg

Al canım, sana özel motivasyon.. (;
Ben de aynıyım havalardan inanki, inanılmaz başım ağrıyor bugün..
Olur tabii ki canım, güzel bir karın videosu yap ceza olarak.. (;
Ooo hatta ben sana etkili bir video vereyim, dakika olarak çook az ama yaparken mahvolacağına eminim.. (;
Ne dersin? (;

Videonun olayı alfabeyi tamamlamak, bunu 1 hafta yap, ilk günden yanmaya başlayacaksın zaten.. (;

[video=youtube;bOOITqP8MZU]http://www.youtube.com/watch?v=bOOITqP8MZU&feature=player_embedded[/video]

Al canım, sana özel motivasyon.. (;
Ben de aynıyım havalardan inanki, inanılmaz başım ağrıyor bugün..
Olur tabii ki canım, güzel bir karın videosu yap ceza olarak.. (;
Ooo hatta ben sana etkili bir video vereyim, dakika olarak çook az ama yaparken mahvolacağına eminim.. (;
Ne dersin? (;

ama bunlar fotoşop :D

inşallah hedeflediğimiz vücut ölçülerine kavuşuruz..

Videonun olayı alfabeyi tamamlamak, bunu 1 hafta yap, ilk günden yanmaya başlayacaksın zaten.. (;

[video=youtube;bOOITqP8MZU]http://www.youtube.com/watch?v=bOOITqP8MZU&feature=player_embedded[/video]

ayyyy yasasınn suan goremiyorum ama ksııtlı internet kullanımı sebebiyle (işteyim :) aksam eve gidince bakıp hemen yapıcammm..

Yanayım biraz yansın bütün yağlarr 2014 bizim yılımız olsun :51:

Back
X