Yeni bir baslangic icin bugün basla!

ama bunlar fotoşop :D

inşallah hedeflediğimiz vücut ölçülerine kavuşuruz..

Photoshop değiller kuzum, gerçekten zayıf ve fitler.. (;
Ulaşıcaz tabi, ulaşmak için çabalıyoruz.. :23:
Bu arada rica etsem ölçülerini bana tekrar yazar mısın tatlım, seni listeye eklememişim ben, kusuruma bakma unutmuşum.. :17:

ayyyy yasasınn suan goremiyorum ama ksııtlı internet kullanımı sebebiyle (işteyim :) aksam eve gidince bakıp hemen yapıcammm..

Yanayım biraz yansın bütün yağlarr 2014 bizim yılımız olsun :51:

Çok güzel bir video, benim karnımı çok güzek çalıştırmıştı canım.. (;
2o14`e harika gireceğiz nasipse.. :23:
Yılmak yok, spora devam! :15:

tumblr_mjik3c5IrC1s8192io1_500.jpg

tumblr_mji1cfqrFt1s69n5no1_400.jpg

tumblr_mjndhqlDZA1s1bvvuo1_500.png

tumblr_mjhtbhiLIU1s0fzano1_500.png
(bu hatunun vücuda bayılıyorum!)
tumblr_mjjixp01Af1s7nwooo1_500.jpg

tumblr_ltnzuohHUw1r229wuo1_500.png

tumblr_ltlv1jahxY1r229wuo1_500.jpg

tumblr_mjo22yTnpM1qgyzdeo1_400.jpg

tumblr_mjnootjRFH1qfe2mio1_500.jpg

tumblr_mjism2HpmK1rkbtloo1_500.jpg

Ay bu motivasyonlara çok ihtiyacım vardı
Canım bu arada tavsiyelerini dikkate alıcam çok haklısın

Kizlar agzimda yuzumde yaralar cikti noldu ki birden :43: oglen bi telefon geldi acil ciktim evden aksama kadar bebis baktım eve geldim simdi nasil yorgunum cocugun gozune baktim uyusa biraz diye yok yemek yemeyi bile unuttum:ssz: nasil enerji var cocukta anlamadim bugun ben spor yapmis kadar oldum yatarken yine yaparim eegzersizlerimi.anladim ki cocuk da etkili bi spor :9:

Kizlar agzimda yuzumde yaralar cikti noldu ki birden :43: oglen bi telefon geldi acil ciktim evden aksama kadar bebis baktım eve geldim simdi nasil yorgunum cocugun gozune baktim uyusa biraz diye yok yemek yemeyi bile unuttum:ssz: nasil enerji var cocukta anlamadim bugun ben spor yapmis kadar oldum yatarken yine yaparim eegzersizlerimi.anladim ki cocuk da etkili bi spor :9:

Canım bir cildiyeye filan görünsene, mikrop yayılmasın, dikkat et..
Krem verir muhtemelen..
Bu uçuklar yer yapınca hortluyor devamlı..
Benim nişanımdan önce çıktı, dudağımda hala hafif kırmızılık var.. );
Yara yok ama leke gibi kaldı, çok sinir bozucu..

Ben 2 gündür spor yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum :(
Neden bıraktım kendimi bilmiyorum... :50:

Ben 2 gündür spor yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum :(
Neden bıraktım kendimi bilmiyorum... :50:

2o14`e fit girmek istemiyorsun anlaşılann..:19:
Süper-sıkı bir görüntü istemiyorsun yanii.. :20:
Olmadı, olmadı, olmadı! :19:
Hadi bakalım, ipini al ve atla, bol bol motive olacağız, sporumuzu da bırakmayacağız, ip bile aldım ben sizinle atlayacağım diye.. :23:
Beni yarı yolda bırakmak yok.. :13:

Bu topic bu yazdığını okumamış olsun.. :53: :30:

Son düzenleme:
2o14`e fit girmek istemiyorsun anlaşılann..:19:
Süper-sıkı bir görüntü istemiyorsun yanii.. :20:
Olmadı, olmadı, olmadı! :19:
Hadi bakalım, ipini al ve atla, bol bol motive olacağız, sporumuzu da bırakmayacağız, ip bile aldım ben sizinle atlayacağım diye.. :23:
Beni yarı yolda bırakmak yok.. :13:

Bu topic bu yazdığını okumamış olsun.. :53: :30:

Tabi kii istiyorum da nedense soğudum sankii..

Tamam hakime hanım anlaşıldı :)

Sabah kalkınca 1000 tane ip atlicam, güzel bacaklarımız olucak inşaAllah :) Şimdi atlarsam evdekiler uyanır diye korkuyorum :1:
Bi de bu gün araştırdım barfikste asılı kalmak boy uzatıyormuş, hazır evde de var kardeşim için almıştık, kendimi kaldıramıyorum belki ama asılı kalabilirim :17:
Bizde bi laf var, fakirin olanından diye, ben de o durumdayım şimdi, 1 kaç santim de olsa güzel olur.. :17:

Yarın tam gaz devam spora inşaAllah :)

Teşekkür ederim motivasyonun için... :16:

Ben basen ve bacak çalışıyorum canım
yürüyüş plates ve arada fitness

Anladım canım ama sanki senin bacak ölçün iyi gibi, sıkılaşmaya mı çalışıyorsun sen de? (;
Umarım toparlayabiliriz yaa..
Çok yürüdüğüm için alt baldırlarım taş gibi çok güzel ama o sıkılık üstte olsa bir de ne iyi olacak.. :31:

Tabi kii istiyorum da nedense soğudum sankii..

Tamam hakime hanım anlaşıldı :)

Sabah kalkınca 1000 tane ip atlicam, güzel bacaklarımız olucak inşaAllah :) Şimdi atlarsam evdekiler uyanır diye korkuyorum :1:
Bi de bu gün araştırdım barfikste asılı kalmak boy uzatıyormuş, hazır evde de var kardeşim için almıştık, kendimi kaldıramıyorum belki ama asılı kalabilirim :17:
Bizde bi laf var, fakirin olanından diye, ben de o durumdayım şimdi, 1 kaç santim de olsa güzel olur.. :17:

Yarın tam gaz devam spora inşaAllah :)

Teşekkür ederim motivasyonun için... :16:

Bu soğumaları atlatınca spor yaşam tarzımız olacak, az daha sabret.. (;
Spor yapmadığım gün kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki anlatamam.. (:
Yavaş yavaş kısır döngümde yerini aldı diyebilirim yani.. (;
Sen spor hakkında kötü şeyler düşünmeye başladıkça ziyaret et burayı, bir ayar veririz merak etme.. (;
Müthiş bacaklarımız olmalı, bunun için de aylarca çalışacağız gerekirse ama meyvesini de bir güzel yiyeceğiz.. (;
Meyveler olgunlaşmadan sporu terk etmek yok anlayacağın.. :13:

Barfiks bizde de var, kapılar değişince çıkarttık, yeni kapıya taktırmıyor annem.. :/
Bir oldu bittiye getirsem de gün yüzüne çıkarsam tekrar.. :31:

Son düzenleme:
ayyyy yasasınn suan goremiyorum ama ksııtlı internet kullanımı sebebiyle (işteyim :) aksam eve gidince bakıp hemen yapıcammm..

Aşağıda gördüğüm kadarıyla konudasın canım, videoya göz atabildin mi? (;

Bu soğumaları atlatınca spor yaşam tarzımız olacak, az daha sabret.. (;
Spor yapmadığım gün kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki anlatamam.. (:
Yavaş yavaş kısır döngümde yerini aldı diyebilirim yani.. (;
Sen spor hakkında kötü şeyler düşünmeye başladıkça ziyaret et burayı, bir ayar veririz merak etme.. (;
Müthiş bacaklarımız olmalı, bunun için de aylarca çalışacağız gerekirse ama meyvesini de bir güzel yiyeceğiz.. (;
Meyveler olgunlaşmadan sporu terk etmek yok anlayacağın.. :13:

Barfiks bizde de var, kapılar değişince çıkarttık, yeni kapıya taktırmıyor annem.. :/
Bir oldu bittiye getirsem de gün yüzüne çıkarsam tekrar.. :31:

Haklısın, bir anlık soğumalar zaten şu an gerçekten gaza geldim :1:
Aynen, çok fazla spor yapmadım ama ben de kendimi suçlu hissediyorum..
Sanki bitti yaptıklarım boşa geçti gibi...
Ben en fazla 1 yıl içinde istediğim gibi olmayı düşünüyorum,yani evlenene kadar..
Belli değil ne zaman evleneceğim 1 yıl sonra da ola bilir 2 yıl sonra da..
O yüzden en azını hesaplayarak 1 yıl içinde istediğim vücuta kavuşmam gerek :17:

Ayyy böyle yazınca daha da heveslendim :52:
Sabah olsa da atlasam diyee..

Kendini kaldıra biliyor musun barfikste ??
Ben çok istiyorum ama kendime gücüm yetmiyor

Son düzenleme:

Haklısın, bir anlık soğumalar zaten şu an gerçekten gaza geldim :1:
Aynen, çok fazla spor yapmadım ama ben de kendimi suçlu hissediyorum..
Sanki bitti yaptıklarım boşa geçti gibi...
Ben en fazla 1 yıl içinde istediğim gibi olmayı düşünüyorum,yani evlenene kadar..
Belli değil ne zaman evleneceğim 1 yıl sonra da ola bilir 2 yıl sonra da..
O yüzden en azını hesaplayarak 1 yıl içinde istediğim vücuta kavuşmam gerek :17:

Ayyy böyle yazınca daha da heveslendim :52:
Sabah olsa da atlasam diyee..

Kendini kaldıra biliyor musun barfikste ??
Ben çok istiyorum ama kendime gücüm yetmiyor

Ben de aynen seneye eylül gibi evlenebilirm nasipse.. :17:
Ve evlenmeden önce istediğim görüntüde olmalıyım ki giydiğim herşeyde güzel durduğumu hissedeyim.. (;
Gelecek yaza kadar çookkk iyi toparlamam lazımm..
Anladığım kadarıyla sen de aynı sebeplerle düşünüyorsun sıkılaşmayı, fit görüntüyü.. (;
Başaracağız merak etme, yeter ki pes etmeyelim ve devamlılığı kalıcılaştıralım.. (;
Aynen şuan bana da iyi bir hırs geldi, sabah erkenden kalkıp yapabildiğim tüm egzersizleri yapacağım.. :51:

Barfiksle kendimi kaldıramıyorum çok hafif yüklenebiliyordum o kadar, asılıyordum ama zaman zaman.. (:
Asılı kalıp bir süre çabaladıktan sonra kaldırmak mümkün ama ben şehir dışındaydım o vakitler, o sebepten çok vakit geçiremedim barfiksle.. (:

Aşağıda gördüğüm kadarıyla konudasın canım, videoya göz atabildin mi? (;

evetttt yaptım bileeeee ama arada duraksadım :31: olsun ama bugun hem salona gittim hem bu karın videosunu yaptımm..
Alfabeyi saymak hiç bu kadar zor olmamıştı :)

arkadaşlar benden bu günlük
leslie 3 mil -kızım uyanınca mecburen yarım kaldı gece geç vakit olduğu için 3 mil ile noktaladım...-
3.5 litre su
ayrıca bugün yapmış olduğum temizlik var 3 mildeki kadar ter atmışımdır...yarında koltok silerim o da kol ve karın çalıştırır heralde :))
bakalım sabah sporumda ne yapıcam hepinize iyi geceler...

Photoshop değiller kuzum, gerçekten zayıf ve fitler.. (;
Ulaşıcaz tabi, ulaşmak için çabalıyoruz.. :23:
Bu arada rica etsem ölçülerini bana tekrar yazar mısın tatlım, seni listeye eklememişim ben, kusuruma bakma unutmuşum.. :17:

:D benim ölçülerimi şimdilik yazmasam. şişkin bir vücudum var şimdi malum özel günlerime yaklaştım. bitince alıp yazayım moralim bozulup sporu bırakırım biliyorum. zaten ramazandan beri dans ediyorum yürüyorum hareket halindeyim tartıda kilo değişmiyor :52:rejim yapıcam artık :9: sporu destekleyeceğim.:46:

çarşıdan yürüyerek geldim. akşamda abc videosunu yaptım çok acayip birşeymiş :D reklam aralarında egzersiz yaptım..

Son düzenleme:
evetttt yaptım bileeeee ama arada duraksadım :31: olsun ama bugun hem salona gittim hem bu karın videosunu yaptımm..
Alfabeyi saymak hiç bu kadar zor olmamıştı :)

Ben de aynen yapamamıştım bir kısmını, normalde her videoyu tamı tamına yaparım, yapmak için paralarım kendimi ama bu videoda duraksadım.. (:
Güzel çalıştırıyor bence, karın için çalışanlar bunu düzenli yapabilirler.. (;

arkadaşlar benden bu günlük
leslie 3 mil -kızım uyanınca mecburen yarım kaldı gece geç vakit olduğu için 3 mil ile noktaladım...-
3.5 litre su
ayrıca bugün yapmış olduğum temizlik var 3 mildeki kadar ter atmışımdır...yarında koltok silerim o da kol ve karın çalıştırır heralde :))
bakalım sabah sporumda ne yapıcam hepinize iyi geceler...

Emeğine sağlık.. (;
Bugüne de döktürürsün ortaya karışık güzel birşeyler.. (;
Ev işi güzel ısıtıyor vücudu, üstüne spor yapınca direkt yağları parçalıyor.. (;

:D benim ölçülerimi şimdilik yazmasam. şişkin bir vücudum var şimdi malum özel günlerime yaklaştım. bitince alıp yazayım moralim bozulup sporu bırakırım biliyorum. zaten ramazandan beri dans ediyorum yürüyorum hareket halindeyim tartıda kilo değişmiyor :52:rejim yapıcam artık :9: sporu destekleyeceğim.:46:

çarşıdan yürüyerek geldim. akşamda abc videosunu yaptım çok acayip birşeymiş :D reklam aralarında egzersiz yaptım..

Herkes yazıyor ölçüsünü bunda çekinecek birşey yok, herkesin maksadı istediği görüntüye ulaşmak.. (;
Kimsenin utanmasını gerektirecek bir husus olmamalı.. (;
Beslenmende bir sıkıntı vardır devamlı aynı kiloda kalıyorsan..
Ve kilo vermek istiyorsan elbette ki beslenmene dikkat etmelisin..
Reglin bitince ölçülerini istiyorum tamam mı, listeye alalım seni.. (;
ABC videosu çok iyi ya, kesinlikle tavsiye ediyorum..

[/QUOTE]

evet güzel bir videooo akşam yaptım süperdi...

Son düzenleme:
Anladım canım ama sanki senin bacak ölçün iyi gibi, sıkılaşmaya mı çalışıyorsun sen de? (;
Umarım toparlayabiliriz yaa..
Çok yürüdüğüm için alt baldırlarım taş gibi çok güzel ama o sıkılık üstte olsa bir de ne iyi olacak.. :31:

Evet canım tek istediğim sıkılaşmak ve buna artı olarak tam diz kapağımın olduğu kısmın özellikle forma girmesi

Bu arada pazartesi ve salı hiç spor yapmadım işlerim yüzünden :(
Ama dinlemek iyi oldu gerçekten ve bugünden itibaren yediklerime çok dikkat etmeye başladım

Back
X