Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Evet canım tek istediğim sıkılaşmak ve buna artı olarak tam diz kapağımın olduğu kısmın özellikle forma girmesi

Bu arada pazartesi ve salı hiç spor yapmadım işlerim yüzünden :(
Ama dinlemek iyi oldu gerçekten ve bugünden itibaren yediklerime çok dikkat etmeye başladım

Ben de şimdi yaptım sporumu, pilates çok iyi geliyor yaa..
Dinleniyorum cidden..
Haftada 2 gün rest hakkımız var zaten, baştan kullandım diyorsun yani.. (:
Senin de mi diz kapağında kalınlık var??
İç kısımlar kalınca mı?

Yuruyuse gidicektim yine kaldi.birazdan ip atlayim sonra basen egzersizlerim ve kapanis squatt :1: o squati yapmayinca iicim rahat etmiyo bacaklarima dokunuyorum taş oldular taşşş :8: spordan mi bilmem reglimde ilk gun asiri agri olurdu budefa o kadar rahat gecti ki :32: spor yapmadigim gunleri bosa gecirmisim.bırakmak yok kızlarrr yaza kendi resimlerimizi koycaz buraya insallah zayiflamak isteyenleri biz motive edicez :26:

Ben de aynen seneye eylül gibi evlenebilirm nasipse.. :17:
Ve evlenmeden önce istediğim görüntüde olmalıyım ki giydiğim herşeyde güzel durduğumu hissedeyim.. (;
Gelecek yaza kadar çookkk iyi toparlamam lazımm..
Anladığım kadarıyla sen de aynı sebeplerle düşünüyorsun sıkılaşmayı, fit görüntüyü.. (;
Başaracağız merak etme, yeter ki pes etmeyelim ve devamlılığı kalıcılaştıralım.. (;
Aynen şuan bana da iyi bir hırs geldi, sabah erkenden kalkıp yapabildiğim tüm egzersizleri yapacağım.. :51:

Barfiksle kendimi kaldıramıyorum çok hafif yüklenebiliyordum o kadar, asılıyordum ama zaman zaman.. (:
Asılı kalıp bir süre çabaladıktan sonra kaldırmak mümkün ama ben şehir dışındaydım o vakitler, o sebepten çok vakit geçiremedim barfiksle.. (:

İnşaAllah :17:
Aynen ben de hem onun için hem de sözlüm zayıf birisi ona uygun olmak için :)
Ne vardı sanki o kadar zayıf olucak :1:
Yiyo-yiyo kilo almıyor çıldırcam yaa doğru kilo almasını istemiyorum ama ben de onun gibi rahatlıkla yemek yemek istiyorum.. :52:
Evlenene kadar kendimi toparlamam gerek ama sporla çünkü sporla zayıflayınca geri kilo alma gibi bi durum olmuyor..
Kardeşimden biliyorum ben bunu..
Spor olarak sadece yürüyüş yapıyordu her gün ve diyet.. Onunla zayıfladı 10 kiloya kadar.. Ve sonrasında normal yemeye başladı hatta normalin bile üstünde ama 1-2 kilo kadar aldı..
Evlenene kadar kilo almicak şekilde zayıflamayı istiyorum çünkü diyet yapmama asla izin vermicek, şimdi de vermiyor da haberi yok :1:

Pes etmek yok istediğimize ulaşana kadar devam! :20:

Yuruyuse gidicektim yine kaldi.birazdan ip atlayim sonra basen egzersizlerim ve kapanis squatt :1: o squati yapmayinca iicim rahat etmiyo bacaklarima dokunuyorum taş oldular taşşş :8: spordan mi bilmem reglimde ilk gun asiri agri olurdu budefa o kadar rahat gecti ki :32: spor yapmadigim gunleri bosa gecirmisim.bırakmak yok kızlarrr yaza kendi resimlerimizi koycaz buraya insallah zayiflamak isteyenleri biz motive edicez :26:

Gaza bakk gazaa :1:
Bacakların squattan mı taş gibi oldu ???
Ben de istiyooommm :52:

Regl ağrısı spordan geçtiyse ben sporla yatar kalkarım yeter ki ağrı olmasın :1:

Aynen öyle canım, sporu bırakmak yok.. (;
Ben de şu bacaklarımın taş gibi olduğunu görebilseydim çook iyiydi yaw.. :31:
Düzenli spor regli de düzene sokuyor zaten, kasları çalıştırdığı için o güne de faydası oluyor.. (;

Kızlaarrrr bana acil üst kolu inceltecek bişey önerinnnnn :52::52::52:

Şimdilik bu var bildiğim canım.. (;

[video=youtube;R7H4A2-UTZM]http://www.youtube.com/watch?v=R7H4A2-UTZM&feature=player_embedded[/video]

Gaza bakk gazaa :1:
Bacakların squattan mı taş gibi oldu ???
Ben de istiyooommm :52:

Regl ağrısı spordan geçtiyse ben sporla yatar kalkarım yeter ki ağrı olmasın :1:

Dokunuca nasil mutlu oluyorum squatin sonuclari bence bunlar 135 e cciktim ama diz kapagim cok zorluyo sanirim 75 de sabit devam edicem bundan sonra.kafama gore egzersiz programi yaptim:1: simdi agirlikli olarak ic bacaga yonelicem 3. Haftam ilk defa sıkılmadan yapıyorum acayip gaza geldim belli oluyo sanırım :46: :21:
Kollar ve icinde bu hareket cok iyi pilateste ben zorlaniyodum yaparken aklima bu geldi.el belde sabit yukari cekmeye calisiyoruz lastigi.

Eklentiler

• $pilates-hareketleri-1.webp
    $pilates-hareketleri-1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlaar!
Ben evde ip atlayamıyorum, yeterli alanım yok ne yapıciğim.. :/
Odam dar, eşya var fazlaca..
Açık kalan alanda da biryerlere çarpıyor ip, dengeyi sağlayamıyorum..

Kızlaar!

Ben sirf o yuzden odamdaki fazla esyalari balkona cikardim :1: simdi yeterli alan var atlayan yok bugun baslicam tekrar ama ben 100 e kadar anca atliyorum daha fazla atlayamiyorum :26:

Çoooook şükür bugün spor yaptım!! 45 dakika bisikletebindim,inşaallah devamını getiririm,haftaya da ölçü veririm :17:

Kızlaar!
Hayali iple atlarsan da baya fayda görürsün.Aslında iple azıcık daha iyi sonuç alınıyor ama ahım şahım bi fark yok
Bu gacı beni öldürüyodu,ama hamken yapmıştım
[video=youtube;9SCcuH-9W58]http://www.youtube.com/watch?v=9SCcuH-9W58[/video]

kızlar az önce gözlerime inanamadım :1: ben ayna karşısında kendime çok bakarım hatta zaman zaman fotoğraf çekerim ki aradaki farkları görmek için.bugün yine çektim.telefonda resimlere bakarken gördüm 8 eylülde çekmişim spora karar verdiğimde yan yana getirdim kendimdeki değişime şaşırdım.ben baya salmışım kendimi aman Allahım bu ne dedim keşke biraz düzgün çekmiş olsaydım da buraya ekleseydim bacagımı kırpıp biçersem iki resmi de eklerim :9: başka resimlerle değil de insan kendi resimleriyle inanılmaz gaza geliyo resim çekmiyosanız çekin karşılaştırın:24::24::24:

kızlar az önce gözlerime inanamadım :1: ben ayna karşısında kendime çok bakarım hatta zaman zaman fotoğraf çekerim ki aradaki farkları görmek için.bugün yine çektim.telefonda resimlere bakarken gördüm 8 eylülde çekmişim spora karar verdiğimde yan yana getirdim kendimdeki değişime şaşırdım.ben baya salmışım kendimi aman Allahım bu ne dedim keşke biraz düzgün çekmiş olsaydım da buraya ekleseydim bacagımı kırpıp biçersem iki resmi de eklerim :9: başka resimlerle değil de insan kendi resimleriyle inanılmaz gaza geliyo resim çekmiyosanız çekin karşılaştırın:24::24::24:

ya bişey merak ediyorum kilolumusunuz yoksa skılaşmak için mi yapıyorsunuz ben zayıfım kilo almak aynı zamanda kalcamı sıkılaştırım büyütmek kaldırmak anla işte böyle bişiler yapmak istiyorum. squat a başlayayım dedim 60 yaptım 3 gün merdiven inip cıkamadım yürürken bile zorlandım squat hareketinide bir daha yapamadım tabi damarlarım çekiliyordu resmen. ben zayıflamadan skılaşmak istiyorum bir yolu var mı acaba ki?

Ben de şimdi yaptım sporumu, pilates çok iyi geliyor yaa..
Dinleniyorum cidden..
Haftada 2 gün rest hakkımız var zaten, baştan kullandım diyorsun yani.. (:
Senin de mi diz kapağında kalınlık var??
İç kısımlar kalınca mı?

Pilates gerçekten çok etkiledi
2 gün gitti valla :)
diz kapağım kalın evet :( içi dışı her yeri bacaklarım kalın olsa çok tamam diycem ama değil
Üniversite ya giderken çok zayıftım 40 kiloydum bacaklarım ve dizlerim çöp gibiydi yani en azından bişeyler yaparak forma sokabilecegimi biliyorum

ya bişey merak ediyorum kilolumusunuz yoksa skılaşmak için mi yapıyorsunuz ben zayıfım kilo almak aynı zamanda kalcamı sıkılaştırım büyütmek kaldırmak anla işte böyle bişiler yapmak istiyorum. squat a başlayayım dedim 60 yaptım 3 gün merdiven inip cıkamadım yürürken bile zorlandım squat hareketinide bir daha yapamadım tabi damarlarım çekiliyordu resmen. ben zayıflamadan skılaşmak istiyorum bir yolu var mı acaba ki?

gell gell sende katıl canım bize hem düğününe az kaldı iyi olur kafanda dağılmış olur biraz sporla :26: spor yapıcaksın bol bol yemek yiceksin sağlıklı besleniceksin hem kilo alıcaksın hem sıkılaşıcaksın :1:

gell gell sende katıl canım bize hem düğününe az kaldı iyi olur kafanda dağılmış olur biraz sporla :26: spor yapıcaksın bol bol yemek yiceksin sağlıklı besleniceksin hem kilo alıcaksın hem sıkılaşıcaksın :1:

ama nasıl canım benim ya zayıflatmayıp skılaştıran spor ne ola ki :P

ama nasıl canım benim ya zayıflatmayıp skılaştıran spor ne ola ki :P

squata tekrar başla ama bırakma başka egzersizler içinde kızlar sana yardımcı olur şimdi :26: yanlış yönledirmek istemiyorum bana çokk uzak olan bi konu ben tamamen erimeye odaklandım:1: :26:

merhaba kızlar bende sporu yaşamıma katmak istiyorum henüz yaşım çok genç ama bazen kendimi hiç gençmişim gibi hissetmiyorum vücudum baya yaylanmış hep erimek hem sıkılaşmak istiyorum her yerimi ölçtüm ama o kadar çook çıktım ki şuan buraya yazmaya utandım siz düşünün artık:53:

Ben sirf o yuzden odamdaki fazla esyalari balkona cikardim :1: simdi yeterli alan var atlayan yok bugun baslicam tekrar ama ben 100 e kadar anca atliyorum daha fazla atlayamiyorum :26:

Yok canım ya, evde dolduracak başka yer kalmadı maalesef..
Bir an önce evlenseydim, bir odayı tamamen spor odası yapacağım, ağırlıklar filan.. :31:

Çoooook şükür bugün spor yaptım!! 45 dakika bisikletebindim,inşaallah devamını getiririm,haftaya da ölçü veririm :17:

Hayali iple atlarsan da baya fayda görürsün.Aslında iple azıcık daha iyi sonuç alınıyor ama ahım şahım bi fark yok
Bu gacı beni öldürüyodu,ama hamken yapmıştım

Tatlım sen de ölçülerini ver de güncelleyelim, her pazartesi vermeye dikkat edelim olur mu.. (;
Ya ben ip aldım heveslenip, iple atlamak istiyorum.. (:
Nası yapacağım bilemiyorum, bir alan bulmam lazım kendime.. :31:

Canım zayıflamak isteyen arkadaşlarımız da var, sıkılaşmak isteyen arkadaşlarımız da var, kilo almak isteyen arkadaşımız da var..
Sporla hepsi mümkün..
Ben şuan zayıflamadan sıkılaşmak istiyorum mesela..
Kilom filan iyi ama üst bacaklarım çok gevşek, forma sokmaya çalışıyorum onları..
Bunu da normal yeme modumda devam ederek ve spor ekleyerek yapıyorum.. (;
Yani yemek için hiçbir rejim uygulamıyorum..

Pilates gerçekten çok etkiledi
2 gün gitti valla :)
diz kapağım kalın evet :( içi dışı her yeri bacaklarım kalın olsa çok tamam diycem ama değil
Üniversite ya giderken çok zayıftım 40 kiloydum bacaklarım ve dizlerim çöp gibiydi yani en azından bişeyler yaparak forma sokabilecegimi biliyorum

Benim diz kapaklarım da öyle ama iç kısmı kalınca, hoş bir görüntü olmuyor o sebepten, dizimin üstündeki bacak kısmım incecik, alt baldırlar da ince ama diz kapağımda kalınlık var..
Yağ mıdır nedir anlamadım..
Bir de basen ve üst iç bacak problemim var, sarkık kat kat duruşu oluyor sıkı olmadığı için..
Sıkılaştıracağım ama kafama koydum.. :51:

merhaba kızlar bende sporu yaşamıma katmak istiyorum henüz yaşım çok genç ama bazen kendimi hiç gençmişim gibi hissetmiyorum vücudum baya yaylanmış hep erimek hem sıkılaşmak istiyorum her yerimi ölçtüm ama o kadar çook çıktım ki şuan buraya yazmaya utandım siz düşünün artık:53:

Yapma tatlım ya, utanacak ne var, yaz ölçülerini, sonra her hafta nasıl eridiğini görelim motivasyon olsun.. (;
Eriyenler, zayıflayanlar nasıl yapıyorlar.. (;
Haydi ver ölçülerini listemize alalım seni de.. (;
Bu arada yaşın kaçtı?
Ve sporda devamlılık için kararlısın değil mi? (;

Back
X