Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Yapma tatlım ya, utanacak ne var, yaz ölçülerini, sonra her hafta nasıl eridiğini görelim motivasyon olsun.. (;
Eriyenler, zayıflayanlar nasıl yapıyorlar.. (;
Haydi ver ölçülerini listemize alalım seni de.. (;
Bu arada yaşın kaçtı?
Ve sporda devamlılık için kararlısın değil mi? (;

evet çok kararlıyım 20 yaşındayım :17: bayadır spor yapmıyorum bir ara pilatese merak sarmıştım topundan minderine kadar herşeyi aldım ama bıraktım işte ama artık istediğim vücudu almayı kafama koydum bakalım :31:

evet çok kararlıyım 20 yaşındayım :17: bayadır spor yapmıyorum bir ara pilatese merak sarmıştım topundan minderine kadar herşeyi aldım ama bıraktım işte ama artık istediğim vücudu almayı kafama koydum bakalım :31:

Hepimiz kafaya koyduk, yapacağız inşAllah.. (;
Sabah aç karna tartı sonucunu ve ölçülerini yaz listeye alayım seni canım.. (;

inşallah :)
bu sabah tartılmıştım canım 71 kiloyum
ölçülerim de göğüs :101 bel : 100 göbek : 105 kalça :110 üst bacak : 58 üst kol :31 :25:

Listedesin canım, ilk sayfayı oku, ona göre her pazartesi kilo ve ölçüm bildirimini yaparsın.. (;

Egzersiz programim istee :) Sirasiyla bu egzersizleri yapiyorum.butun egzersizler 15-20 tekrar bu egzersizler bittignde ic bacak egzersizi sonra havada pedal ve en son squat :46:
O lastikleri gecirip bacaklari acmak ic bacagi oyle guzel calistiriyo ki ilk egzersiz muthis lastikleri gecirip bacaklari acabildigimiz kadar aciyoruz yaniyoruzzz :) 3. Ve 4. Resim basen icin cok iyi ayni sekilde yukari kaldiriyoruz sonra disa cevirmeye calisiyoruz :).aradaki farki goruncede evet dogru yapmisim diyorum.. 17.gunum bugun bu egzersizleri yapiyorum resim ekledim bakmak isteyen olursa :)

Eklentiler

• $Screenshot_2013-09-25-19-07-27.webp
    $Screenshot_2013-09-25-19-07-27.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $Screenshot_2013-09-25-19-08-24.webp
    $Screenshot_2013-09-25-19-08-24.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $Screenshot_2013-09-25-19-09-14.webp
    $Screenshot_2013-09-25-19-09-14.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Screenshot_2013-09-25-19-09-38.webp
    $Screenshot_2013-09-25-19-09-38.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Sottile cim bugun nodulumle ilgili doktora guzel aciklama yaptirdim..
Korkacak bisi yok simdilik dedi doktor hanim :)
6 ay sonra tekrar ultrason dedi su an bi zarari yokmus cok sukur :)
Haber vereyim dedim :)

Egzersiz programim istee :) Sirasiyla bu egzersizleri yapiyorum.butun egzersizler 15-20 tekrar bu egzersizler bittignde ic bacak egzersizi sonra havada pedal ve en son squat :46:
O lastikleri gecirip bacaklari acmak ic bacagi oyle guzel calistiriyo ki ilk egzersiz muthis lastikleri gecirip bacaklari acabildigimiz kadar aciyoruz yaniyoruzzz :) 3. Ve 4. Resim basen icin cok iyi ayni sekilde yukari kaldiriyoruz sonra disa cevirmeye calisiyoruz :).aradaki farki goruncede evet dogru yapmisim diyorum.. 17.gunum bugun bu egzersizleri yapiyorum resim ekledim bakmak isteyen olursa :)

Evet gayet güzel egzersizler canım, tebrik ederim değişiminden dolayı.. (;
Ebru şallının hangi dvd si bu?
Bu arada pedalı squatı falan bıraktın mı?

Sottile cim bugun nodulumle ilgili doktora guzel aciklama yaptirdim..
Korkacak bisi yok simdilik dedi doktor hanim :)
6 ay sonra tekrar ultrason dedi su an bi zarari yokmus cok sukur :)
Haber vereyim dedim :)

Sevindim canım, dediğim gibi herkeste aynı sonucu verecekler diye birşey yok.. (;
Benim de 6 ayda bir oluyor kontrollerim.. (;
Bu arada bugün topiğe uğramadın, ihmal etme burayı.. :23:

Bu arada bu fotoğraflarda toplam 3 hareket mi var, yanlış mı anladım?
3-4 aynı hareketin yukarı-aşağı kısımları sanırım, 1-2 de ayrı hareketler değil mi?

Sevindim canım, dediğim gibi herkeste aynı sonucu verecekler diye birşey yok.. (;
Benim de 6 ayda bir oluyor kontrollerim.. (;
Bu arada bugün topiğe uğramadın, ihmal etme burayı.. :23:

:) mart ayinda doktor yollari o zaman :)
Evet canim ugramadim cunkum spor yapmadim:17:
Ama dunku sporumu soylemedim 1 saat yuruyus yaptim aksam yemekten once, sonra 7 kofte, yarim ekmek, 3 orta boy patates (kremali) yedim ustune de uzum sonra uyku :)

Bugun de doktora gidip geldim iste kilo alma meselesini de sordum:31:
bi surup bi de vitamin tarzi bisi yazdi :10:
Surup da kilo alma basligi altinda acilan konularinda 3te 2 sini kapsayan surup almadim onu uyku falan da yapiyor..:ssz:
Ama vitamin gibi olani aldim protein yag metabolizmasi ile ilgili bisi. sabah aksam ac karnina dedi bakalim nasil etkili olucak:27:

Son düzenleme:

Bu arada bu fotoğraflarda toplam 3 hareket mi var, yanlış mı anladım?
3-4 aynı hareketin yukarı-aşağı kısımları sanırım, 1-2 de ayrı hareketler değil mi?

Ebru salli selulitsavar yazarsan video izleyebilirsin 3ve 4 de farkli aslinda izlediginde.daha iyi anlicaksin .squat ve pedali birakmadim hepsine devam :1:

:) mart ayinda doktor yollari o zaman :)
Evet canim ugramadim cunkum spor yapmadim:17:
Ama dunku sporumu soylemedim 1 saat yuruyus yaptim aksam yemekten once, sonra 7 kofte, yarim ekmek, 3 orta boy patates (kremali) yedim ustune de uzum sonra uyku :)

Bugun de doktora gidip geldim iste kilo alma meselesini de sordum:31:
bi surup bi de vitamin tarzi bisi yazdi :10:
Surup da kilo alma basligi altinda acilan konularinda 3te 2 sini kapsayan surup almadim onu uyku falan da yapiyor..:ssz:
Ama vitamin gibi olani aldim protein yag metabolizmasi ile ilgili bisi. sabah aksam ac karnina dedi bakalim nasil etkili olucak:27:

Umarım istediğin kiloları sağlıklı bir şekide alırsın canım.. (;
Sporu ihmal etme, o gün yapmasan da selamını bekleriz yine de.. (;

Umarım istediğin kiloları sağlıklı bir şekide alırsın canım.. (;
Sporu ihmal etme, o gün yapmasan da selamını bekleriz yine de.. (;

Insallah canim :)

Cok hararetli konusmalar oluyor gun icinde ben de araya dalip kilo almak istiyorum diye zurnanin zirt dedigi yer gibi girmek istemiyorum
:9:

Yoksa okuyorum yazilanlari :23:
Evet canim haklisin da canim sikkin odaya verdim kendimi temizlik degisklikler yaptim yer konusunda falan o yuzden pazartesi sali aslinda cok yoruldum:27:

Insallah canim :)

Cok hararetli konusmalar oluyor gun icinde ben de araya dalip kilo almak istiyorum diye zurnanin zirt dedigi yer gibi girmek istemiyorum
:9:

Yoksa okuyorum yazilanlari :23:
Evet canim haklisin da canim sikkin odaya verdim kendimi temizlik degisklikler yaptim yer konusunda falan o yuzden pazartesi sali aslinda cok yoruldum:27:

Yok canım öyle düşünme, sadece spor konuşmuyoruz, seninki de problem neticede.. (;
Herkes amaç olarak istediği şekle yüklenmiş durumda..
Sen de istediğin modda değilsin biz de.. (;
O konuyu sıkıntı etmene lüzum yok.. :13:

Bu arada selülit savar youtube`da 64 dakika başka yerde okudum 8o dakika diyor, anlayamadım..
ozdens`cim sendeki kaç dakika?

kızlar dün öyle bi yürüümüşüm hareket yapmışım kii vücudum zonkluyo farkında bile olmamışım sinirliydim verdim kendimi spora hakime hanım cezanız fazlasıyla yerine getirildi :D
ama şu var ki kışın gelmesiyle bbenim sınavların başlamasıyla klasik öğrenci moduna girdim yani otur ders çalış yeee :(

kızlar dün öyle bi yürüümüşüm hareket yapmışım kii vücudum zonkluyo farkında bile olmamışım sinirliydim verdim kendimi spora hakime hanım cezanız fazlasıyla yerine getirildi :D
ama şu var ki kışın gelmesiyle bbenim sınavların başlamasıyla klasik öğrenci moduna girdim yani otur ders çalış yeee :(

Araya yarım saat 45 dakika sporunu da sıkıştırırsın, var sende o potansiyel.. :13:
İyi yapmışsın, ben de sinirlendiğim zaman bir spor yapasım geliyor anlatamam, yorulmuyorum da o an, yapıyorum da yapıyorum, sonra pert tabi..
Ama kötü enerjiyi atıyor insan hiç olmazsa.. (;

Araya yarım saat 45 dakika sporunu da sıkıştırırsın, var sende o potansiyel.. :13:
İyi yapmışsın, ben de sinirlendiğim zaman bir spor yapasım geliyor anlatamam, yorulmuyorum da o an, yapıyorum da yapıyorum, sonra pert tabi..
Ama kötü enerjiyi atıyor insan hiç olmazsa.. (;
teşekkür ederim sayenizde hayatım :16:
birde cardio da yumruk çalıştım ama nasıl yumruk atıyorum görmeniz lazım :D
ya ben yeni bişey gördüm yeni değilde dün onu istediğimi fark ettim adoniz kası varya karnımızın yanında o kası yapmak istiyorum tabi uzman tvde falan araştırdım bugğnde oraya çalışıcam :D

Back
X