• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wattpad hiç okumuyorum.Onun normaldeki o yüksek enerjisini,beni kadınlığımın zirvesine çıkaran o performansını çok iyi biliyorum zaten ona bu denli bağlanmamın temelinde bu derin ten uyumu yatıyor.O soğutmak için öyle oldu dediğim de doğru yani.Onun yetersizliği değil,aksine ne kadar stratejik davrandığının bir kanıtı.Ben onun gibi birini bulamayacağım için ondan vazgeçmiyordum.Beni kendinden soğutmak, o güçlü çekimi kırmak için bilinçli olarak sergilediği bir uzaklaştırma oyunuydu bu.
Ulan hayatımda kadınlığımın zirvesi, sabahın ilk ışıkları diye cümle kurmadım. Kursam da gülme gelir. 🤣 şimdi diycek ki Tümörle sevişmeyen anlamaz nxnxn

Yapamaz bence buraya yazdığımda bile ağzınız açık kalıyor şaşırıyorsunuz.
Tamam amacın ne bebişim?
Hepimiz adama mı verelim?
Ne edelim bu tipi yamuğu mesela.
İyiyse sana iyi niye bize de anlatıp duruyorsun?
Amacın ne la jajahdhs

Tamam amacın ne bebişim?
Hepimiz adama mı verelim?
Ne edelim bu tipi yamuğu mesela.
İyiyse sana iyi niye bize de anlatıp duruyorsun?
Amacın ne la jajahdhs
Ne buldun bu adamda diyorlar ondan söylüyorum

Berbat seks hayatı yok adamın daha önceki konumda anlatmıştım çok iyi olduğunu bana kadınlığımı zirvede yaşatan erkek olduğunu.Ve sabaha kadar 7 kere boşaldigini vs.Ona o kadar hayranım ki..Tecrübe konuşuyor.özel hissettirebiliyor.Ona olan hayranlığım sadece zekasına veya hitabetine değil sahip olduğu o tükenmek bilmeyen enerjiye ve her temasımızda dünyayı durdurabilme gücüne.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren o unutulmaz anlar vs..Kimse onun gibi yapamaz.
Adnan hocanın kediciği gibi😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X