• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten geceden sabaha 7 saat var asgagag s

Dinlenip toparlanma sürelerini de dahil edince adamın erken bile değil çok çok erken boşaldığı sonucu çıkar 🫠
7 defa için ilaç da alıyordur büyük ihtimalle (konu sahibinin sayı konusunda asla yalan söylemediğini varsayıyoruz tabii). Buna rağmen bu kadar erkense geçmiş olsun, dayının cinsel hayatının çok ömrü kalmamış belli ki.

Ayrıca ben konu sahibinin konudaki erkek olduğunu düşünmeye başladım artık.
Bu kadar şuursuzluk 50 yaş üstü aklı fikri şeyinde olan bir erkekte görülür çünkü ancak.

Tamam amacın ne bebişim?
Hepimiz adama mı verelim?
Ne edelim bu tipi yamuğu mesela.
İyiyse sana iyi niye bize de anlatıp duruyorsun?
Amacın ne la jajahdhs
Geçen konuda hepsini uydurduğuna inandırmaya çalışıyodu şimdi uydurmadığına, şaşkınlık varsa bu direkt şahsına, adamın şeyine şaşırdık sanıyo ahshsh

Berbat seks hayatı yok adamın daha önceki konumda anlatmıştım çok iyi olduğunu bana kadınlığımı zirvede yaşatan erkek olduğunu.Ve sabaha kadar 7 kere boşaldigini vs.Ona o kadar hayranım ki..Tecrübe konuşuyor.özel hissettirebiliyor.Ona olan hayranlığım sadece zekasına veya hitabetine değil sahip olduğu o tükenmek bilmeyen enerjiye ve her temasımızda dünyayı durdurabilme gücüne.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren o unutulmaz anlar vs..Kimse onun gibi yapamaz.

Yapamaz bence buraya yazdığımda bile ağzınız açık kalıyor şaşırıyorsunuz.
Burada ballandıra ballandıra seks hayatimizi anlatmıyoruz diye yasamadigimizi sanmaniz cok tatlış.
Hayatinda tek adam gormus kadin gelip bize sasiriyorsunuz diyor ahshd

Niye etmicekmişiz, bu işin gediklisi o asdhaga ayrıca kendinden güzel çekici diye bahsediyor seninkinin dersine bi girsin yada özelden yazsın 😄
Ferhansa yaşlı gelir adam, begenmez. Gerci sevgilisi var dersek ilgisini cekebilir.

Niye etmicekmişiz, bu işin gediklisi o asdhaga ayrıca kendinden güzel çekici diye bahsediyor seninkinin dersine bi girsin yada özelden yazsın 😄
İmamın kızını devre dışı bırakır ferhans

Bak sende zerrei miskal bak zerre diyorum onun ve senin hakkında tüm bildiklerimi kenara bırakarak yazıyorum.
Zerre karakter olsa ugruna it köpek oldugun kutsal pompacını burada meze etmezsin.
Millet arkasından tipi ve karakteri hasebiyle tef çalıyor.
Ha bak amacın budur anlarım.
Her insan karakter sahibi olacak diye bir kaide yok
Kimi kadın çakıcısını anlatmayı sever ona buna.
Kafasına örtü, götüne etek çekince ahlak ve namus timsali olur.
Zaten onlardansın anlıyoruz.
Lakin amacın ne la?
Bizde mi sıraya girip kutsal çakıcına çaktıralım, nedir yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X