• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafamdaki örtü benim inancımla benim aramda senin gibi ahlak bekçiliği yapıp başkalarının yatak odası üzerinden hakaretler yağdıranların elinde bir yargı sopası değil.Sen git o çok güvendiğin duymadım, görmedimmasallarıyla kendini avutmaya devam et.Her seks konusuna yorum yapan sensin.Ben en azından günahımı da sevabımı da sahte bir kutsallık arkasına saklanmadım söyledim günah olduğunu..Gerçekten dindar olsaydın,bir kadına bu galiz küfürleri ve benzetmeleri yaparken dilinin yanacağından korkardın.

Ya hadi ordan. Bıktık sizin gibilerden

Konu sahibi yani yazdığınız mesajları okuyorum da baya edebiyat parçalıyorsunuz. Yok kalplerimiz birbirimizde atıyordu gibi süslü sözcükler. Bu kişi böyle kelimeler kullanmaya değecek biri mi yahu. Unutmak için ne yapmalıyım diye danış. Yok böyle iyiydi şöyle güzeldi. Hani olayları bilmesek bu edebiyata ortada bir ilişki olduğunu düşüneceğiz.

Belki burada yazdıklarımı okur diye mi övüyorsun anlamadım ama o mantıkla adamın burada fotoğrafını görenler olmuş, şikayet eden olmuş, ortalığı karıştırdınız. Konu anonimlikten çıktı. Adam sadece sizin yazdığınız mesajları okumaz ki. Burada hakkında yazılan her türlü mesajı da görmüş olacak. Konuyu kapatıp gitmek yerine hala yok performansı iyiydi yok şu kadar yapıyordu yok yanında şöyle hissediyordum falan. Ne alaka yani.

Bizim burda bi kadın sürekli kocasını anlatıp duruyormuş işte beni şöyle yapıyo böyle yapıyo diye. Bir komşusunun kocasında da tık yokmuş. Giyin süslen, o kadar bak et kendine, adam boş boş bakıp küt yatıyomuş beeyle. Sürekli komşudan da ucuz parfüm sıksa etkilenen adamı dinleyip durunca niyeti bozmuş kadın sonunda, komşunun kocasını ayartmış napıp edip.

Kafamdaki örtü benim inancımla benim aramda senin gibi ahlak bekçiliği yapıp başkalarının yatak odası üzerinden hakaretler yağdıranların elinde bir yargı sopası değil.Sen git o çok güvendiğin duymadım, görmedimmasallarıyla kendini avutmaya devam et.Her seks konusuna yorum yapan sensin.Ben en azından günahımı da sevabımı da sahte bir kutsallık arkasına saklanmadım söyledim günah olduğunu..Gerçekten dindar olsaydın,bir kadına bu galiz küfürleri ve benzetmeleri yaparken dilinin yanacağından korkardın.
La senin konundan seksi çıkar geriye bir b.. kalmıyor zaten.
Günahı Allah ile arasında olanın kk ahalisine davullu zurnalı padişah fermanı ile duyurması ne alakaydı hele de bi :)
"Düz yatırıp ters öptü.. , arabada beş evde onbeş, 7 dedim yuvarladım ardımı kucakladım" temaları ile alengirli imamın kızına sokmaya kıyamayıp sana uzattığı zekerinin Allah ile aramda bıdı bıdısını biz niye dinledik la madem?
Tüh bebişim ya.
Önce Allah ile arana temassız kart gibi girdik, şimdi de pompei liderine saldırıyoruz.
İnşallakkkk götcaaazım yanmaz, dinimiz amin

Bizim burda bi kadın sürekli kocasını anlatıp duruyormuş işte beni şöyle yapıyo böyle yapıyo diye. Bir komşusunun kocasında da tık yokmuş. Giyin süslen, o kadar bak et kendine, adam boş boş bakıp küt yatıyomuş beeyle. Sürekli komşudan da ucuz parfüm sıksa etkilenen adamı dinleyip durunca niyeti bozmuş kadın sonunda, komşunun kocasını ayartmış napıp edip.
Ben anlatmak istemedim adamın ne kadar iyi olduğunu.adam ifşa olmadan önce diğer konumda yazmıştım. @TulumbaPati ordan buldu çıkarttı yazdıklarımı. Neyse ki adam herkesle her şeyi yapmaz dünya ehli der geçer gider.

Adama yazan yazana ama başkasıyla sevişmediğine inanmak istiyorum.
Sana çok mu faydası dokundu da başkasıyla olmasın derdindesin. Hayatına ne gibi bir artısı oldu. Edebiyat parçalayacak kadar ne yaptı sana. Hayatın boyunca yaşadığın ilk hoşlantı bu kişiyle mi oldu da gözünde bu kadar vazgeçilemez. Paranı vermemiş, sana nasıl davranmış ama yok başkalarıyla olmasın falan. Biri daha yazmıştı, bu kişi evlendikten sonra da seni yoklarsa maalesef cevap verirsin gibime geliyor. Durumun çok kötü. Keşke ilaç kabul etseydin. Doktora tekrar gitmeni tavsiye ederim. Bu takıntını acilen yen

Ben anlatmak istemedim adamın ne kadar iyi olduğunu.adam ifşa olmadan önce diğer konumda yazmıştım. @TulumbaPati ordan buldu çıkarttı yazdıklarımı. Neyse ki adam herkesle her şeyi yapmaz dünya ehli der geçer gider.
Yedili kombo ile işin "ehli" Olmuş, "keyfi" de sana kalmışken, dünya ehli olmak senin dışında millete mi kalmış la.
Örtünün altında yemediginiz "dünya ehli" figürü kalmamışken ;) onlar kim dog.

Neyse ki adam herkesle her şeyi yapmaz dünya ehli der geçer gider.
Evlenecegi kiz bakire diye fuckbuddysiyle olan adam da millete dunya ehli demesin bir zahmet. Kendi uckurunu tutmayan adam millete laf ediyor kafalara bak.

Sana çok mu faydası dokundu da başkasıyla olmasın derdindesin. Hayatına ne gibi bir artısı oldu. Edebiyat parçalayacak kadar ne yaptı sana. Hayatın boyunca yaşadığın ilk hoşlantı bu kişiyle mi oldu da gözünde bu kadar vazgeçilemez. Paranı vermemiş, sana nasıl davranmış ama yok başkalarıyla olmasın falan. Biri daha yazmıştı, bu kişi evlendikten sonra da seni yoklarsa maalesef cevap verirsin gibime geliyor. Durumun çok kötü. Keşke ilaç kabul etseydin. Doktora tekrar gitmeni tavsiye ederim. Bu takıntını acilen yen
Şu an dönüp baktığımda görüyorum ki,bu adamın hayatıma kattığı somut hiçbir artı yok.O benim ne ilk hoşlantımdı ne de hayatımın merkezinde olması gereken bir karakter.Maddi ya da manevi hiçbir desteğini görmediğim gibi,aslında her anlamda benden eksilten biri.Kabul ediyorum bu bir körü körüne bağlanma haliydi.Arada sadece yoğun bir ten uyumu ve tensel bir çekim var bunun dışında ne karakterine ne de bana hissettirdiklerine sığınabiliyorum.Onu başkalarıyla düşünmek canımı yakıyor evet, hala kıskanıyorum ama bu duyguların da birer bağımlılık olduğunun farkındayım.Bu yüzden tekrar profesyonel destek alacağım ve bu döngüyü kırmak için doktora gideceğim.

Yedili kombo ile işin "ehli" Olmuş, "keyfi" de sana kalmışken, dünya ehli olmak senin dışında millete mi kalmış la.
Örtünün altında yemediginiz "dünya ehli" figürü kalmamışken ;) onlar kim dog.
Birbirleriyle yemedikleri halt kalmayıp, elame onlar şöyle böyle, biz onlar gibi miyiz diye gaz veriyorlar ya.
Burada günah falan diyor güya ama alt metin de kendini hep temize çıkartıyor aslında. Almış sultanından gazı tabi.

Din çok net ağlak prenses. Allah'ın verdiği canı ve bedeni emanet görüp ona göre iyi niyetle, iyi davranışlarda iyi sözlerde yaşamak gerek. Burası senin sohbetlerine gidip kul olarak kulluk ettiğin hocalarının mekanı değil.

Sitede gülüyoruz eğleniyoruz seninle. Ama o yazdıklarına dikkat et. Canımızı sıkma.

Bu adam @Chloee1e ’nin eski sevgilisinin abisi olabilir mi? O da kızla ayrıldıkları sırada instagramdan başka kızlarla takipleşip benden soğu diye senin iyiliğin için takipleşiyorum demişti :D çok düşünceli ve fedakar bu erkekler.
Ah abisi olsa kesinlikle bu adam olurdu 🤣🤣

Ay yeter şiştik süslü cümlelerden çakma edebiyattan. Interneti yapay zekayı bu ablalarımıza versen onlar da sayfa sayfa yazar. Benim gözümde canlanan görüntünüz bu. Bunlar da örtülü, bunlar da sizin gibi erkek için yoluşuyor. Yapay zeka olmayınca kocam seni şeyetsin, etsin etsin de bilmem ne görsün tarzı iletişim dili geliştirmişler. Siz özel ve kalemi olan biri değilsiniz, teknoloji sayesinde bu ablalardan bir tık öndesiniz o kadar.

Eklentiler

• IMG_0693.webp
    IMG_0693.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 22
Kafanki örtü tam da senin gibi algısı örtülü ile örtülü olmayanların (bknz: "Allah ile kandırmak") ahlak ve etik ayrımı için var.
Allah kimsenin kafasındaki örtüye çiçekli bez muamelesi yapıp " Örtün seninle benim aramda, gerisi teferruat" güzellemesi yapmıyor.
Siz sufist silahşörlerin uyuduruk girdilerini ilke edinip kendi dininizi kendi tavınızda döverken asrın nebileri sizlerle savaşıyordu.
Ahlaksızlığı ulu orta sergilemekten utanmayan en büyük ahlaksızların ve ahlaksızken kendinden olmayana ehli keyif yakıştırması yapan ahlaksızların da tanıgıdır o sadece Fahrettin ve Osmanlıdan ibaret olmayan tarih.
Çok büyük ahlaksızlardan ve dahi itibar yoksunlarından büyük örnekler teşkil eden ayetlerden yerinizi okumuş olsaydınız eğer, elinde mızrak götünde yaprak olan kabileden çok daha fazla çıplak olduğunuzu görürdünüz.
Muhim olan kafana örttüğün örtü degil.
Hatta nereni ne kadar örttüğün de degil.
Örtmeyi beceremeyip açıkta kalan yerlerinden üşütüp din ishali olup, din cahili halinizle en büyük din simsarlığını yapmaya cürret edişiniz.
Ben bu din cahillerinin cehaletini hiç bir zaman hafife almadım.
En büyük yıkım hep onlardan gelmiştir.
Bakın Esra'nın programına.
Kafasını 3 metre dolamaktan ahlakını örtecek bez bırakmamış.
Ama sana açıksın diye cehennem odunu sunarken, kendisini Reyyan kapısından girip dört kollu Kevsere agzını dayama hayalinin gerçekliğinden dem vurur.
Ama sen ahlaksızsın, o kendi nurisinin cennetidir.
Sen cehennem zebanisine kelkineceksin, o nurisiyle sırçalı köşkünde muz soyup yiyecek.
Kısacası diyor ki ; sen dünya ehlisin azizem, ben de cennete düşen ilk fuckbuddy tanesi.

Son düzenleme:
La senin konundan seksi çıkar geriye bir b.. kalmıyor zaten.
Günahı Allah ile arasında olanın kk ahalisine davullu zurnalı padişah fermanı ile duyurması ne alakaydı hele de bi :)
"Düz yatırıp ters öptü.. , arabada beş evde onbeş, 7 dedim yuvarladım ardımı kucakladım" temaları ile alengirli imamın kızına sokmaya kıyamayıp sana uzattığı zekerinin Allah ile aramda bıdı bıdısını biz niye dinledik la madem?
Tüh bebişim ya.
Önce Allah ile arana temassız kart gibi girdik, şimdi de pompei liderine saldırıyoruz.
İnşallakkkk götcaaazım yanmaz, dinimiz amin
Kız bu ne ,o zaman hep birlikte tüm kk eller havaya led bir vele diştiri diye götü başı dağıtası geliyor insanın 💃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X