Kafamdaki örtü benim inancımla benim aramda senin gibi ahlak bekçiliği yapıp başkalarının yatak odası üzerinden hakaretler yağdıranların elinde bir yargı sopası değil.Sen git o çok güvendiğin duymadım, görmedimmasallarıyla kendini avutmaya devam et.Her seks konusuna yorum yapan sensin.Ben en azından günahımı da sevabımı da sahte bir kutsallık arkasına saklanmadım söyledim günah olduğunu..Gerçekten dindar olsaydın,bir kadına bu galiz küfürleri ve benzetmeleri yaparken dilinin yanacağından korkardın.
Kafanki örtü tam da senin gibi algısı örtülü ile örtülü olmayanların (bknz: "Allah ile kandırmak") ahlak ve etik ayrımı için var.
Allah kimsenin kafasındaki örtüye çiçekli bez muamelesi yapıp " Örtün seninle benim aramda, gerisi teferruat" güzellemesi yapmıyor.
Siz sufist silahşörlerin uyuduruk girdilerini ilke edinip kendi dininizi kendi tavınızda döverken asrın nebileri sizlerle savaşıyordu.
Ahlaksızlığı ulu orta sergilemekten utanmayan en büyük ahlaksızların ve ahlaksızken kendinden olmayana ehli keyif yakıştırması yapan ahlaksızların da tanıgıdır o sadece Fahrettin ve Osmanlıdan ibaret olmayan tarih.
Çok büyük ahlaksızlardan ve dahi itibar yoksunlarından büyük örnekler teşkil eden ayetlerden yerinizi okumuş olsaydınız eğer, elinde mızrak götünde yaprak olan kabileden çok daha fazla çıplak olduğunuzu görürdünüz.
Muhim olan kafana örttüğün örtü degil.
Hatta nereni ne kadar örttüğün de degil.
Örtmeyi beceremeyip açıkta kalan yerlerinden üşütüp din ishali olup, din cahili halinizle en büyük din simsarlığını yapmaya cürret edişiniz.
Ben bu din cahillerinin cehaletini hiç bir zaman hafife almadım.
En büyük yıkım hep onlardan gelmiştir.
Bakın Esra'nın programına.
Kafasını 3 metre dolamaktan ahlakını örtecek bez bırakmamış.
Ama sana açıksın diye cehennem odunu sunarken, kendisini Reyyan kapısından girip dört kollu Kevsere agzını dayama hayalinin gerçekliğinden dem vurur.
Ama sen ahlaksızsın, o kendi nurisinin cennetidir.
Sen cehennem zebanisine kelkineceksin, o nurisiyle sırçalı köşkünde muz soyup yiyecek.
Kısacası diyor ki ; sen dünya ehlisin azizem, ben de cennete düşen ilk fuckbuddy tanesi.