• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay evet doğru hatırlamışım . @process hangi ara evlendi - boşandı - bakirelik -yaş 28 -bu herifle kaç senedir muhatap peki -error zz
Bakan bakıyor ben bir arkadaşıma hiç söylememiştim boşandığımı bir yerden bakmış akrabası yüzüme vurdu sen de bosanmissin diye.Boşanan kadınlara kotu gözle bakan ama erkeklerin normal hayatına devam ettiği bir çevre.
ben de aratıp buldum kendi beyanıdır. Amaaan hayırlısı olsun eror vermeyen ne var ki konuda.

konu sahibi sağolsun sayesinde her gün adamın profiline girip neyini sevdiğini anlamaya çalışıyorum galiba ben de yanlışlıkla etkileneceğim o kulaklardan
Hele o manalı bakışları
Hepimiz kocamızı falan boşayıp peşine düşmeliyiz
Erkek güzeli 🧿

Hele o kanalı bakışları
Hepimiz kocamızı falan boşayıp peşine düşmeliyiz
Erkek güzeli 🧿
onun o şivesi
konuşurken insanın içine işleyen sözleri
tonlaması
jest ve mimikleri....
tüm kadınlar neden peşinde koşuyor yavaş yavaş anladığımız saatlerdeyiz

yalnız adam öyle çirkin ki son mesajımı yazdıktan sonra gidip mutfakta iş yaptım, sonra oturup anahtar kelime yazınca adam şak diye çıktı. arada kaç dakika olduğuna bakarısnız.

Of gittim el alışkanlığı storysine tıkladım şimdi beni görüp 7 değil 17 ister misin cici kıs derse :KK42::KK42:

yapma işte yapmaaaa. bir anda kapılacaksın adamın vahçi cazibesine.
şu yakışıklılığa, şu cazibeye, şu asalete bak. "beraber film izleyelim mi, tatlı kıs?" diyecek sana ve sen reddedeceksin? mümkün değil.
hele o alnı. baktıkça çıldırıyorum. 16:9 formatta videoyu yansıtıp izlersin o alından. böyle güzellik olamaz.

Bi kerede şey yazmıştı ya adamı otobüste bir kadın taciz etmiş sonrada kocam evde yok hadi bize gidelim demiş hahaha
Öğrencisi de taciz etmişti sanki öyle bir şeyler de demişti.
Siz bir dersini dinleyin evi barkı dağıtırsınız öyle bir karizma diyordu.
Biz şimdi şurasından uzakta gülüyoruz ama Allahtan aynı şehirde değiliz

yapma işte yapmaaaa. bir anda kapılacaksın adamın vahçi cazibesine.
şu yakışıklılığa, şu cazibeye, şu asalete bak. "beraber film izleyelim mi, tatlı kıs?" diyecek sana ve sen reddedeceksin? mümkün değil.
hele o alnı. baktıkça çıldırıyorum. 16:9 formatta videoyu yansıtıp izlersin o alından. böyle güzellik olamaz.
O değil de boşluğuna gelip eve gitse esas film evde dönüyor, kapıyı cıbıldak adamlar açıyor, tam orgy.

28 yaşında evlendim ve evliliğim çok kısa sürdü. Boşandıktan sonra kendimi çok kötü hissediyordum. Sonra bu adamla tanıştım. Onun da boşanmış biri olduğunu öğrenince, 'Demek ki Allah beni bu yüzden sınamış; eğer hiç evlenmemiş biri olsaydım bu adamla bir geleceğim olamazdı' diye düşündüm. Ancak o, beni daha önce evlenip ayrıldığım (bakire olmadığım) için istemedi.Bu adama bu kadar bağlanmamda eski eşimin de payı var.O konuyu hiç açmak istemiyorum ama keşke ilk ilişkimi bu adamla yaşamış olsaydım zaten her şeyi onda gördüm.

28 yaşında evlendim ve evliliğim çok kısa sürdü. Boşandıktan sonra kendimi çok kötü hissediyordum. Sonra bu adamla tanıştım. Onun da boşanmış biri olduğunu öğrenince, 'Demek ki Allah beni bu yüzden sınamış; eğer hiç evlenmemiş biri olsaydım bu adamla bir geleceğim olamazdı' diye düşündüm. Ancak o, beni daha önce evlenip ayrıldığım (bakire olmadığım) için istemedi.Bu adama bu kadar bağlanmamda eski eşimin de payı var.O konuyu hiç açmak istemiyorum ama keşke ilk ilişkimi bu adamla yaşamış olsaydım zaten her şeyi onda gördüm.
Bence sizin hikayeniz Masumiyet Müzesi Kemal ve Füsun'un çulsuz ve çirkin tarih hocalı dershane versiyonu gibi bir şey olmuş. Aşk gözünüzü kör etmiş olabilir evet, ama bir noktada bırakmanız lazım artık adamı. İnanın bir başkasıyla da yakalayabilirsiniz bahsettiğiniz ten uyumunu, biraz zaman verin kendinize. Onurunuzu, hislerinizi ayaklar altına almış bir adamdan hiçbir beklentiniz olmamalı, aşk tutku böyle bir şey değil. O sizden yararlanmak için sizi çevresinde tutuyor. Aksini kanıtlamak için bulduğunuz bahanelerin hepsi bir delüzyondan ibaret. Uyanın artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X