• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu darbeli matkap ağabeyi çok merak ettim lütfen birisi beni de aydınlatabilir mi :kahve:

Bu çifti fenotip olarak avon hülya ve yakışıklı din hocası olarak tahayyül ediyorum tahminim ne kadar isabetli acaba...

Aysenimi bu konuyu açan birine göre gayet normal birisi. Aysenimiye ben bile neler dedim, asla kötü karşılık vermedi. Onun davranışları kendisine kötü. Ama bu yazıştığımız konuyu açan kişi çok feci.

Olmayan şeyleri yazdı durdu. Tam bakırköylük
Sonradan anladım ayşenimi ol adığını zaten bu tam 46lık

Ben bu darbeli matkap ağabeyi çok merak ettim lütfen birisi beni de aydınlatabilir mi :kahve:

Bu çifti fenotip olarak avon hülya ve yakışıklı din hocası olarak tahayyül ediyorum tahminim ne kadar isabetli acaba...
adam bahar dizisindeki timurun kocaman alnı olan hali

IMG_0740.webp

Ben anlatmak istemedim adamın ne kadar iyi olduğunu.adam ifşa olmadan önce diğer konumda yazmıştım. @TulumbaPati ordan buldu çıkarttı yazdıklarımı. Neyse ki adam herkesle her şeyi yapmaz dünya ehli der geçer gider.
Dünya ehli mi? Bunu diyecek en son insanlar falansınız.

Çoğunuzun bildiği gibi,hayatımı kitleyen bir adama karşı ciddi bir duygusal bağımlılık yaşıyorum.

Ben olayinizi bilmiyorum ama sizin gibi birine bağımlılık yaşayan tipler oturun oturdugunuz yerde kimsenin başını yakmayin.

ki Timu'un zaten kocaman alnı ve yanlara doğru genişleyen saçma bir kafa yapısı vardı. bir de bu herifi düşünün. zorla kafatasçı yaptılar beni de ama herifin alnına birkaç kişilik ekiple kamp atabilirsiniz. öyle geniş.

@process Bundan önceki konuda boşandım dediği aklımda kalmış benim bilen varsa yeşillendirsin kızlar 🍀

O adamla hayal kurmadım.Boşandim zaten demiştim.Burda yeni konu açtım o adamı konuşmak için açmadım.

@process Bundan önceki konuda boşandım dediği aklımda kalmış benim bilen varsa yeşillendirsin kızlar 🍀
Bu konuda da yazmış. Bak o ayrıntıyı kaçırmışız 😂 Hem boşanıp hem nasıl bakire oluyor bu adama kadar. Ahaha iyi sıkıyor.

O adamla hayal kurmadım.Boşandim zaten demiştim.Burda yeni konu açtım o adamı konuşmak için açmadım.
boşandığını söyledi evet birkaç kere hatta bu hocası ile ilgili açtığı konuda da ben evlenip boşandığım için benimle ciddi düşünmüyor falan diye üzülüyordu

ki Timu'un zaten kocaman alnı ve yanlara doğru genişleyen saçma bir kafa yapısı vardı. bir de bu herifi düşünün. zorla kafatasçı yaptılar beni de ama herifin alnına birkaç kişilik ekiple kamp atabilirsiniz. öyle geniş.
Kimse o vahşi auralı kulaklardan bahsetmemiş ama 🧿

Bu konuda da yazmış. Bak o ayrıntıyı kaçırmışız 😂 Hem boşanıp hem nasıl bakire oluyor bu adama kadar. Ahaha iyi sıkıyor.

boşandığını söyledi evet birkaç kere hatta bu hocası ile ilgili açtığı konuda da ben evlenip boşandığım için benimle ciddi düşünmüyor falan diye üzülüyordu
ay evet doğru hatırlamışım . @process hangi ara evlendi - boşandı - bakirelik -yaş 28 -bu herifle kaç senedir muhatap peki -error zz

La senin konundan seksi çıkar geriye bir b.. kalmıyor zaten.
Günahı Allah ile arasında olanın kk ahalisine davullu zurnalı padişah fermanı ile duyurması ne alakaydı hele de bi :)
"Düz yatırıp ters öptü.. , arabada beş evde onbeş, 7 dedim yuvarladım ardımı kucakladım" temaları ile alengirli imamın kızına sokmaya kıyamayıp sana uzattığı zekerinin Allah ile aramda bıdı bıdısını biz niye dinledik la madem?
Tüh bebişim ya.
Önce Allah ile arana temassız kart gibi girdik, şimdi de pompei liderine saldırıyoruz.
İnşallakkkk götcaaazım yanmaz, dinimiz amin
Şu konudan banlandın ya sana ne diyeyim ben 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X