• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmam emekli onu da bulamazsınız artık
ee sen çok gençsin napacaksın emekli adamı yaa boşver bu adamı da bacım kendine eli yüzü düzgün genç birini bul

ee sen çok gençsin napacaksın emekli adamı yaa boşver bu adamı da bacım kendine eli yüzü düzgün genç birini bul
Hayır bu imam eski sevgilimin kayınbabası olan imam.Benim son görüştüğüm kişi imam değil hafız olmuş memur ama imamlıkla alakası yok.Onunla da konuşmayı kestim çok açık seçik konuştuğu için.

Eklentiler

• Screenshot_20260515_004158_Instagram.webp
    Screenshot_20260515_004158_Instagram.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 64
Hayır bu imam eski sevgilimin kayınbabası olan imam.Benim son görüştüğüm kişi imam değil hafız olmuş memur ama imamlıkla alakası yok.Onunla da konuşmayı kestim çok açık seçik konuştuğu için.
tamam da sen bu tarih hocasını da boşver
sonuçta o da yaşlıymış bak
sen daha çok gençsin napcaksın oldu bir hata tamam kendi yaşına uygun yakışıklı düzgün birisi illa çıkacak paranı da iste bırakma sonrada sil onu her yerden

Yasayamadiklarimin huznu=abazaligima geldi ahshd

kızlarr banada foto atmanız mümkün müüü meraktan çatlıcam

Yapmayın etmeyin etkilenirim çoluk çocuğum var dedim yine de göndermişler fotoğrafı. Güneş gözlüğü takınca alnı küçük görünür sanmış. İşhanlarında bulunan çaycı kantinci formunda tipik silik bir abiymiş. Bunun bile alıcısı kapışanı var, bakışabilmek için ön sıraya doluşanı var ne diyeyim. Konu sahibi, bunun için mi kendinizi yerden yere atıyorsunuz? Yahu kırsalda köyde evde değilsiniz. Çalışan mesleği olan, sosyalleşmeye para harcayabilen biri değil misiniz? Çıkın biraz sağa sola bakının. Allah akıl fikir yanında biraz da göz, izan, estetik elit zevki versin. Adamda ne fiziksel karizma ne de entelektüel hava var.

Yapmayın etmeyin etkilenirim çoluk çocuğum var dedim yine de göndermişler fotoğrafı. Güneş gözlüğü takınca alnı küçük görünür sanmış. İşhanlarında bulunan çaycı kantinci formunda tipik silik bir abiymiş. Bunun bile alıcısı kapışanı var, bakışabilmek için ön sıraya doluşanı var ne diyeyim. Konu sahibi, bunun için mi kendinizi yerden yere atıyorsunuz? Yahu kırsalda köyde evde değilsiniz. Çalışan mesleği olan, sosyalleşmeye para harcayabilen biri değil misiniz? Çıkın biraz sağa sola bakının. Allah akıl fikir yanında biraz da göz, izan, estetik elit zevki versin. Adamda ne fiziksel karizma ne de entelektüel hava var.
Ben de onu ilk gördüğümde,uzaktan takip ederken ders için sadece normal bir insandı benim için.Ama dershaneye gidince etkilendim.Ben onun o bitmek bilmeyen enerjisine,etrafına neşe saçan pozitifliğine ve hayata karşı o konuşkan duruşuna vuruldum.Çok konuşkan sosyal olması insan ilişkilerinde iyi olması beni çok etkiledi.Evet kusursuz bir fizik değil ama o insanın yanındayken hissettiğim enerji bambaşka.Hayatımda daha önce görsel olarak kusursuz,Kıvanç Tatlıtuğ’u andıran biri de oldu ama o beni bu silik dediğiniz adam kadar etkilemedi.Ondan diyorum ne kadar yakışıklı olursa olsun kimseden artık etkilenmiyorum.Birini gerçekten sevmeye başladığınızda gozunuze hicbir sey kotu gelmez.Onun gülüşü, ses tonu, enerjisi o fiziği dünyanın en güzel görüntüsü haline getirir.Her şey dış görünüş olsaydı,dünya çok ruhsuz bir yer olurdu.Ve kepçe kepçe deyip duruyorsunuz ben onun kulaklarını da seviyorum.Her haliyle seviyorum.

Ben de onu ilk gördüğümde,uzaktan takip ederken ders için sadece normal bir insandı benim için.Ama dershaneye gidince etkilendim.Ben onun o bitmek bilmeyen enerjisine,etrafına neşe saçan pozitifliğine ve hayata karşı o konuşkan duruşuna vuruldum.Çok konuşkan sosyal olması insan ilişkilerinde iyi olması beni çok etkiledi.Evet kusursuz bir fizik değil ama o insanın yanındayken hissettiğim enerji bambaşka.Hayatımda daha önce görsel olarak kusursuz,Kıvanç Tatlıtuğ’u andıran biri de oldu ama o beni bu silik dediğiniz adam kadar etkilemedi.Ondan diyorum ne kadar yakışıklı olursa olsun kimseden artık etkilenmiyorum.Birini gerçekten sevmeye başladığınızda gozunuze hicbir sey kotu gelmez.Onun gülüşü, ses tonu, enerjisi o fiziği dünyanın en güzel görüntüsü haline getirir.Her şey dış görünüş olsaydı,dünya çok ruhsuz bir yer olurdu.Ve kepçe kepçe deyip duruyorsunuz ben onun kulaklarını da seviyorum.Her haliyle seviyorum.
peki s.vişmeden öncede duygularınız böyle miydi _? o mu değiştirdi acaba düşüncelerinizi

Çoğunuzun bildiği gibi,hayatımı kitleyen bir adama karşı ciddi bir duygusal bağımlılık yaşıyorum.Artık yaşım geçiyor.Şu an hayatıma girmek isteyen,benimle tanışmak isteyen biri var.Kendisi hakkında bildiklerim şunlar.Kamu görevlisi (memur), düzenli bir hayatı ve ekonomik özgürlüğü var.Bir kez evlenip boşanmış.Boşanma nedeni olarak eski eşinin vajinismus sorunu olduğunu ve bu sürecin evliliği tükettiğini söylüyor.Sizlere danışmak istediğim noktalar şunlarduygusal olarak henüz tam iyileşmemişken,sırf iyileşme sürecine destek olsun diye birine şans vermek o kişiye karşı haksızlık olur mu?Yoksa bir yerden başlamak şart mı?Boşanma sebebi olarak bu tarz özel bir durumu (vajinismus vb.) direkt dile getiren bir erkek hakkında ne düşünmelisiniz?Bu bir dürüstlük göstergesi mi,yoksa bir kırmızı bayrak mı?Sizce sadece bir kahve içip tanımaya çalışmak bana iyi gelir mi,yoksa zihnim hala diğer taraftayken her şey daha mı kötü olur?
Bence direkt psikolojik destek almalısın. Eski hocanın da yeni elemanın da karakteri aşırı zayıf, ikisi de feci ezik tipler. İlla ilişki kasmana gerek yok, kendi hayatına odaklan. Olaylar anlattığın gibiyse feci iğrenç bu arada. Yaşadığın kötü deneyimlerin hepsini birer tecrübe say ve sal gitsin. İnsan ilişkileri cidden çok bozdu, aşırı saçma bir hal aldı. Git artık hayatına düzgün, adamakıllı birini al. Yaşını bilmiyorum ama galiba seninle yaşıtız. Eğer harbi yaşıtımsan şu cringe triplerden kurtul ve git kendi hayatını yaşa

Attan inip eşeğe bindim diyorsun yani 🧿
iki metreye yakın boyu,sarışınlığı ve yeşil gözleriyle tam anlamıyla kusursuzdu.Arkadaşlarıma fotoğrafını gösterdiğimde Manken mi bu dergiden mi falan buldun? diye tepki verirlerdi.Yolda yan yana yürürken diğer kadınların beni tamamen yok sayıp hayranlıkla ona bakışlarını yakalardım.Son derece kibar,iyi bir insandı.Onun o görsel kusursuzluğunun yanında kendimi ister istemez çirkin ve sönük hissettiğim anlar olurdu.Ona yansıtırdim.Olmayınca olmuyor.Hatta o zamanlar hiç esmer bir adamı sevemem diye düşünüyordum.Çok esmer bir adama aşık oldum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X