Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son adamın kulaklarını seviyordu, hafta sonu buluşmaz olur mu hiç@meraketme Hafta sonu kutlayacak mısın şimdi doğum gününü, dün yaptıkları aklıma gelince vazgeçtim demiştin.![]()
Konuda bir kopukluk var. Şimdi 31 yaşında olduğunu söylüyorsun. Diyelim ki bu evlilik birkaç ay sürdü ve 3 yıl önce boşanmışsın. Sanırım tek celsede anlaşmalı oldu bitti . Ama 1 yıl dolmadan boşanma olmuyor. Yani öyle uzun süreli çetrefilli bir boşanma olmamıştır. Dershaneye 2-3 yıl önce gidiyordum artık gitmiyorum yazmıştın bir yerde. Bu olaylar ne ara yaşandı, yani ne ara dershaneye gidip bu öğretmene aşık oldun? Gerçi ben bunun aşk olduğunu sanmıyorum. Cinsel ilişki sonrası oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormonlar bağlılık hissini arttırır. Uyuşturucu gibi aynı. Muhtemelen ilk evlilikte alamadığın o bağı bu kişide buldun. Ama durumu takıntı, saplantı haline getirmişsin. Anlattığın olay öyle masum, romantik bir aşk hikayesi değil.
Siz kaç yaşındaydınız acaba? Dershane deyince kafamda direkt 20 diye kodlamıştım ben.2023 ocakta boşandım 2023 7 ekimde bu adamla tanıştım.Anlaşmali bitti.
Konu sahibi 31 yaşında. Bahsettiği öğretmen de Kpss öğrencilerini sınava hazırlayan Tarih öğretmeni.Siz kaç yaşındaydınız acaba? Dershane deyince kafamda direkt 20 diye kodlamıştım ben.
Bana böyle şeyler saçma geliyor. Kadının rahatsızlığı var. Hastalıkta sağlıkta evet dedikten sonra vajinusmus gibi tedavisi ve çaresi olan bir rahatsızlıktan dolayı yuva yıkılıyorsa kusura bakmasın ama ben asla güvenmezdim.Çoğunuzun bildiği gibi,hayatımı kitleyen bir adama karşı ciddi bir duygusal bağımlılık yaşıyorum.Artık yaşım geçiyor.Şu an hayatıma girmek isteyen,benimle tanışmak isteyen biri var.Kendisi hakkında bildiklerim şunlar.Kamu görevlisi (memur), düzenli bir hayatı ve ekonomik özgürlüğü var.Bir kez evlenip boşanmış.Boşanma nedeni olarak eski eşinin vajinismus sorunu olduğunu ve bu sürecin evliliği tükettiğini söylüyor.Sizlere danışmak istediğim noktalar şunlarduygusal olarak henüz tam iyileşmemişken,sırf iyileşme sürecine destek olsun diye birine şans vermek o kişiye karşı haksızlık olur mu?Yoksa bir yerden başlamak şart mı?Boşanma sebebi olarak bu tarz özel bir durumu (vajinismus vb.) direkt dile getiren bir erkek hakkında ne düşünmelisiniz?Bu bir dürüstlük göstergesi mi,yoksa bir kırmızı bayrak mı?Sizce sadece bir kahve içip tanımaya çalışmak bana iyi gelir mi,yoksa zihnim hala diğer taraftayken her şey daha mı kötü olur?
Psikiyatrist konuşmadı psikoloğa yonlendirdi.Ben aslında psikoloğa direkt gidilemedigi için psikiyatriye gittim.Devlet olduğu için direkt psikoloğa gidemiyorsun psikiyatr yönlendirmesi ile gidilebiliyor.Psikiyatriste de aslında psikolog için geldiğimi söyledim.Ilaclarin plesebo etkisiyle işe yarar gibi olduğunu söyledim.O da yazmadıGeçmiş sayfalarda psikiyatrist seni dinleyip ilaç kullanmak ister misin diye sormuş. Dışarı çık arkadaşlarınla vakit geçir kahve iç gibi şeyler söylemiş. Bu da mantıklı gelmedi bana. Psikiyatristler 5 dk süre dinleyip ilaç yazıp gönderirler. İlaç kullanmana gerek yok her şey kafanda biter tarzı konuşması değişik. Ben daha önce böyle konuşan uzman doktora denk gelmedim.
Böyle bir adama güven olmazki bugün eşinin özelini anlatır,yarın karşısındakinin.Ne olursa olsun bir yaşanmışlık var,yaptığı büyük saygısızlık.Bana böyle şeyler saçma geliyor. Kadının rahatsızlığı var. Hastalıkta sağlıkta evet dedikten sonra vajinusmus gibi tedavisi ve çaresi olan bir rahatsızlıktan dolayı yuva yıkılıyorsa kusura bakmasın ama ben asla güvenmezdim.
Konu sahibi karmaşık anlatınca durumu yeni kavrayabildim.Konu sahibi 31 yaşında. Bahsettiği öğretmen de Kpss öğrencilerini sınava hazırlayan Tarih öğretmeni.
Tek onun doğum gününü kutlarlar diğer öğretmenlerin kutlamazlar onunki 1 ay sürerkonu sahibi haklı demek ki herkeslerr ona hayran bizim göremediğimiz şeyler var ama neeeeğğ
@meraketme merak ettim.Anlayamadigim bu adam ısrarla istemiyor,sen de ısrarla olsun mu diyorsun?Adam ısrarla istemiyorsa hafta sonu nasıl buluşacaksiniz?Tamam niyeti kullanmak diyelim,durumunuz buraya kadar taşınmışken ve adam da bunu biliyorken nasıl buluşmak istiyor?Nasıl karışık bir konuysa oturtamiyorum bazı yerleri.
Benimle evlenmek istemiyor ama sevişmeye okey@meraketme merak ettim.
Ben şimdiye kadar 4 tane ayrı psikiyatriste gittim. Evet senin de söylediğin gibi devlet hastanesinde gerekli durumda psikoloğa yönlendiriyorlar. Ama eski doktorlarım hep ilaç yazıyordu. İlaç ve doz değişimi de yapıyorlar duruma göre. Bazı ağır psikolojik rahatsızlıklarda uzun süre düzenli ilaç kullanımı şarttır. Yani öyle zihnimde " ben iyiyim ,mantıklı düşünüyorum, mental olarak sağlıklıyım " diyince bir etkisi olmuyor. Senin durumun saplantıya dönüşmüş ağırlaşmış artık.Psikiyatrist konuşmadı psikoloğa yonlendirdi.Ben aslında psikoloğa direkt gidilemedigi için psikiyatriye gittim.Devlet olduğu için direkt psikoloğa gidemiyorsun psikiyatr yönlendirmesi ile gidilebiliyor.Psikiyatriste de aslında psikolog için geldiğimi söyledim.Ilaclarin plesebo etkisiyle işe yarar gibi olduğunu söyledim.O da yazmadı
Hediye fln almadım@meraketme Hafta sonu kutlayacak mısın şimdi doğum gününü, dün yaptıkları aklıma gelince vazgeçtim demiştin.![]()
Bu kendinizi olabilecek en düşük,en ezik duruma düşürmektir ama.Adama burdan da haber gidiyor.Nasil buna rağmen bu kadar rahat davranıyor anlamasi güç.Benimle evlenmek istemiyor ama sevişmeye okey
Psikiyatriye ben böyle böyle bir adama saplanıp kaldım diyemedim tabii desem belki zorla yazardı ilaç.Bilmiyorum ilaç içip sürekli uykulu halde olmakta istemiyorum.Ilac kullansam bu adamdan vazgeçebilir miyimBen şimdiye kadar 4 tane ayrı psikiyatriste gittim. Evet senin de söylediğin gibi devlet hastanesinde gerekli durumda psikoloğa yönlendiriyorlar. Ama eski doktorlarım hep ilaç yazıyordu. İlaç ve doz değişimi de yapıyorlar duruma göre. Bazı ağır psikolojik rahatsızlıklarda uzun süre düzenli ilaç kullanımı şarttır. Yani öyle zihnimde " ben iyiyim ,mantıklı düşünüyorum, mental olarak sağlıklıyım " diyince bir etkisi olmuyor. Senin durumun saplantıya dönüşmüş ağırlaşmış artık.
Yalan söylüyor der olur biter kim görüyor sevistigimiziBu kendinizi olabilecek en düşük,en ezik duruma düşürmektir ama.Adama burdan da haber gidiyor.Nasil buna rağmen bu kadar rahat davranıyor anlamasi güç.
Hediye fln almadım