Ay onu da yargida seviyordum ama hakkında çıkanlardan sonra benim için bittiOrjinal Timur bundan iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onu da yargida seviyordum ama hakkında çıkanlardan sonra benim için bittiOrjinal Timur bundan iyi.
iki metreye yakın boyu,sarışınlığı ve yeşil gözleriyle tam anlamıyla kusursuzdu.Arkadaşlarıma fotoğrafını gösterdiğimde Manken mi bu dergiden mi falan buldun? diye tepki verirlerdi.Yolda yan yana yürürken diğer kadınların beni tamamen yok sayıp hayranlıkla ona bakışlarını yakalardım.Son derece kibar,iyi bir insandı.Onun o görsel kusursuzluğunun yanında kendimi ister istemez çirkin ve sönük hissettiğim anlar olurdu.Ona yansıtırdim.Olmayınca olmuyor.Hatta o zamanlar hiç esmer bir adamı sevemem diye düşünüyordum.Çok esmer bir adama aşık oldum
Anlattıklarım gerçek o kişi şu an evli olduğu için fotosunu paylaşamıyorum.O sıra sevgililigin, erkek arkadaşın yasak olduğu bir yurtta kalıyordum.Dolabimin iç kısmına bu sevgilimin fotosunu yapistirmistim yakalanınca bu kim dediklerinde ünlü sanatçı falan dedim.Bir sanatçının gençliği sanmışlardı falan.sen artık iyice delüzyonel olmaya başladın.
Burda şimdiki adamdan bahsetmedim ondan önceki kişiden bahsettim.Onun bana bir kötülüğü olmadı.Aileler yüzünden ayrıldık.Size düzgün davranmamış biri için bu kadar güzelleme yapmanız gerçekten hiç normal değil. Kin tutmanız lazımdı sinirli bahsetmeniz lazımdı. En basitinden yakışıklılığı batsın onun falan denir. Yok gözleri böyleydi boyu böyleydi. Cidden çok ilgincime gidiyor
Konuda bir kopukluk var. Şimdi 31 yaşında olduğunu söylüyorsun. Diyelim ki bu evlilik birkaç ay sürdü ve 3 yıl önce boşanmışsın. Sanırım tek celsede anlaşmalı oldu bitti . Ama 1 yıl dolmadan boşanma olmuyor. Yani öyle uzun süreli çetrefilli bir boşanma olmamıştır. Dershaneye 2-3 yıl önce gidiyordum artık gitmiyorum yazmıştın bir yerde. Bu olaylar ne ara yaşandı, yani ne ara dershaneye gidip bu öğretmene aşık oldun? Gerçi ben bunun aşk olduğunu sanmıyorum. Cinsel ilişki sonrası oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormonlar bağlılık hissini arttırır. Uyuşturucu gibi aynı. Muhtemelen ilk evlilikte alamadığın o bağı bu kişide buldun. Ama durumu takıntı, saplantı haline getirmişsin. Anlattığın olay öyle masum, romantik bir aşk hikayesi değil.28 yaşında evlendim ve evliliğim çok kısa sürdü. Boşandıktan sonra kendimi çok kötü hissediyordum. Sonra bu adamla tanıştım. Onun da boşanmış biri olduğunu öğrenince, 'Demek ki Allah beni bu yüzden sınamış; eğer hiç evlenmemiş biri olsaydım bu adamla bir geleceğim olamazdı' diye düşündüm. Ancak o, beni daha önce evlenip ayrıldığım (bakire olmadığım) için istemedi.Bu adama bu kadar bağlanmamda eski eşimin de payı var.O konuyu hiç açmak istemiyorum ama keşke ilk ilişkimi bu adamla yaşamış olsaydım zaten her şeyi onda gördüm.
Anladım ama bana yine de garip geliyor yani bahsettiğin adamları çok övüyorsun. Geçmişe bi sünger çekip hayatına düzgün birini alırsın. Onun için edebi sözler falan yazarsın ne bileyim onun için çabalarsın. Geçmişteki kişilerle bağını bir an önce kesmen gerekiyorBurda şimdiki adamdan bahsetmedim ondan önceki kişiden bahsettim.Onun bana bir kötülüğü olmadı.Aileler yüzünden ayrıldık.
2023 ocakta boşandım 2023 7 ekimde bu adamla tanıştım.Anlaşmali bitti.Konuda bir kopukluk var. Şimdi 31 yaşında olduğunu söylüyorsun. Diyelim ki bu evlilik birkaç ay sürdü ve 3 yıl önce boşanmışsın. Sanırım tek celsede anlaşmalı oldu bitti . Yani öyle uzun süreli çetrefilli bir boşanma olmamıştır. Dershaneye 2-3 yıl önce gidiyordum artık gitmiyorum yazmıştın bir yerde. Bu olaylar ne ara yaşandı, yani ne ara dershaneye gidip bu öğretmene aşık oldun? Gerçi ben bunun aşk olduğunu sanmıyorum. Cinsel ilişki sonrası oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormonlar bağlılık hissini arttırır. Uyuşturucu gibi aynı. Muhtemelen ilk evlilikte alamadığın o bağı bu kişide buldun. Ama durumu takıntı, saplantı haline getirmişsin. Anlattığın olay öyle masum, romantik bir aşk hikayesi değil.
1 yıl dolmadan boşanma olmuyor. 1 yılın dolmasını mı beklediniz2023 ocakta boşandım 2023 7 ekimde bu adamla tanıştım.Anlaşmali bitti.
Evet 1 yıl doldu sonra boşandik öğretmenle tanıştığımda boşanmistim1 yıl dolmadan boşanma olmuyor. 1 yılın dolmasını mı beklediniz
İlk önce yakışıklılığını gör sonra konuşAy 35 sayfa olmuş gerçekten allah akıl fikir versin. Bu kadar çabaya orijinal timuru bile elde edebilirdi insan.
Burda şimdiki adamdan bahsetmedim ondan önceki kişiden bahsettim.Onun bana bir kötülüğü olmadı.Aileler yüzünden ayrıldık.
şimdi napmayı düşünüyorsunEvet 1 yıl doldu sonra boşandik öğretmenle tanıştığımda boşanmistim
yanii görmeden böyle konuşmak kolay tabiİlk önce yakışıklılığını gör sonra konuş![]()
Geçmiş sayfalarda psikiyatrist seni dinleyip ilaç kullanmak ister misin diye sormuş. Dışarı çık arkadaşlarınla vakit geçir kahve iç gibi şeyler söylemiş. Bu da mantıklı gelmedi bana. Psikiyatristler 5 dk süre dinleyip ilaç yazıp gönderirler. İlaç kullanmana gerek yok her şey kafanda biter tarzı konuşması değişik. Ben daha önce böyle konuşan uzman doktora denk gelmedim.Evet 1 yıl doldu sonra boşandik öğretmenle tanıştığımda boşanmistim
konu sahibi haklı demek ki herkeslerr ona hayran bizim göremediğimiz şeyler var ama neeeeğğYalnız cidden 3 gündür doğum gününü kutluyorlar. Anasının başı ağrıyaymışta olmayaymış keşke
![]()
Yahu bu tayfa belli hiç birşey görmemiş kızlar kendini bir bok sanan artis hocaya düşmeleri gayet normalkonu sahibi haklı demek ki herkeslerr ona hayran bizim göremediğimiz şeyler var ama neeeeğğ
Gördümİlk önce yakışıklılığını gör sonra konuş![]()
GördümAma yani sonuçta timur da ünlü yani. Ben olsam şansımı ondan yana kullanırdım
![]()